הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

נעלי ריבוק של מארק בל בלונדון

m0stMuscular

משתמש קבוע
1,425
188
נק' מוניטין:
231
1,425
188
לאחר סקר שוק קטן הבנתי שהנעל האידיאלית בשבילי זה הנעל של מרק בל כי היא שטוחה והסווקאט שלי אופקי מאוד
מישהו יודע איפה אפשר לקנות אותה בזול בלונדון ? ההורים שלי טסים , ואם למישהו יש מושג איך המידות איתה ?
@DarY ראיתי שיש לך אותה

בטח בכל חנות גדולה של ריבוק.

יש בארץ בריבוק נתניה סביבות ה350 שקל

• פותח/ת השרשור
בטח בכל חנות גדולה של ריבוק.

יש בארץ בריבוק נתניה סביבות ה350 שקל
וזה יהיה יותר זול בלונדון לדעתך ?
יש איפשהו חנות בארץ שמוכרות אותן באזור המרכז ולא בנתניה שאוכל למדוד ולהחליט איזה מידה צריך ? דרך אגב לא הבנתי אף פעם אם זה צריך לשבת בול על הרגל או שצריך להיות איזה רווח בין קצה הנעל לאצבעות

וזה יהיה יותר זול בלונדון לדעתך ?
יש איפשהו חנות בארץ שמוכרות אותן באזור המרכז ולא בנתניה שאוכל למדוד ולהחליט איזה מידה צריך ? דרך אגב לא הבנתי אף פעם אם זה צריך לשבת בול על הרגל או שצריך להיות איזה רווח בין קצה הנעל לאצבעות
לפי החנות של ריבוק אפשר להשיג את הנעל בין 69$-89$ תלוי בדגם (ההבדל זה הצבעים בתכלס)

אני קניתי בחולון לפני כמה חודשים והן די אחלה,החלו להתפרק בצד אחד,גם לחבר שקנה איתי מתפרקות באותו צד,בין הסוליה לבד.
270 ש''ח

• פותח/ת השרשור
לפי החנות של ריבוק אפשר להשיג את הנעל בין 69$-89$ תלוי בדגם (ההבדל זה הצבעים בתכלס)
Reebok CrossFit Lite TR - Black | Reebok US
הן ב 44 דולר לפי האתר הרשמי של ריבוק
אני קניתי בחולון לפני כמה חודשים והן די אחלה,החלו להתפרק בצד אחד,גם לחבר שקנה איתי מתפרקות באותו צד,בין הסוליה לבד.
270 ש''ח
איפה קנית בחולון ?

• פותח/ת השרשור
דרך אגב מישהו יכול לתת תשובה איך הנעל צריכה לשבת על הרגל ? בול או עם מרווח ?

מה שהבחור למעלה אמר, פרימיום סנטר, יש מלא קרוספיטרים מסתובבים חפשים לקנות טייצים, פרט לכך הכל סבבה, דקה מהעבודה שלי בגלל זה קפצתי לשם.
גם הגרביים שלהם טובות, לא זזות מהכף רגל.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית