מתלבט בנוגע לייעוץ

Dayagos

משתמש מתחיל
79
3
היי, שמי עומר בן 20
שוקל 62 גובה 170
חייל בתפקיד ג'וב עם חדר כושר בבסיס.
לפני כחצי שנה התאמנתי בתכנית FBW, אחרי שזנחתי את האימונים לגמרי לכ4 חודשים חזרתי להתאמן בחודש האחרון בתכנית AB לפי המלצת חבר.

המטרה שלי היא לגדול במסת שריר, אבל אני לא רוצה להשמין יותר מדי מכיוון שאני מתחיל מאחוז שומן לא נמוך במיוחד כנראה.

לא יודע לגבי אחוז שומן, לא מלא ולא רזה, אשמח לשלוח תמונות בפרטי (קצת ביישן בנוגע לגוף)
אני מתאמן 3 פעמים בשבוע, לרוב אוכל בעיקר צהריים בבסיס ומנשנש שטויות בערב

אני מבין שאני צריך שינוי לתזונה וכנראה בטכניקות אימון, אך רציתי לשאול האם יש אפשרות לעשות זאת בלי משטר תזונה כל כך קפדני?

אתה מוזמן לשלוח תמונה בפרטי אבל לפי המשקל/גובה אני כבר אומר שכנראה כדאי להעלות במסת השריר.
לגבי המשטר תזונה הלא קפדני, תגדיר מהו משפט לא קפדני בשבילך?

• פותח/ת השרשור
אשלח תמונות כשאגיע הביתה.
בנוגע למשטר תזונה, פשוט שמעתי על כל מני אנשים שלקחו ייעוץ ממאמנים כאלה ואחרים ופתאום הם וויתרו על המון דברים והכריחו את עצמם לאכול דברים בכוח.

אני כן יכול ואשמח לשלב ארוחות במהלך היום, רק לא כאלה שישנו את סדר החיים שלי, אלא כאלה שיתאימו אליו.

בנוסף, בנוגע להגדלת מסת שריר, לא משנה מה אחוז השומן הנוכחי שלי? לא הייתי רוצה להשמין יתר על המידה, איך בעצם יודעים מתי להפסיק?

הם וויתרו על המון דברים והכריחו את עצמם לאכול דברים בכוח.
להכריח לאכול דברים זה לא יקרה. לגבי לוותר על דברים, זה תלוי איך נראתה התזונה שלך עד היום. אם פתחת את הבוקר עם קוראסון שוקולד ובצהריים שתית מילקשייק, בוא נגיד שכן אתה תצטרך לוותר על זה ברוב השבוע.

אני כן יכול ואשמח לשלב ארוחות במהלך היום, רק לא כאלה שישנו את סדר החיים שלי, אלא כאלה שיתאימו אליו.
אין עם זה בעיה. אבל כמובן שאם יש לך זמן לאכול רק 2 ארוחות והארוחות יהיו מאוד גדולות ותגיד שזה לא ריאלי מבחינתך אז זה גם לא ריאלי מבחינתי כי אין אפשרות אחרת להכניס לך קלוריות חוץ מ-2 הארוחות הללו. אז צריך להיות גם הגיוני במה שאתה מבקש.

בנוסף, בנוגע להגדלת מסת שריר, לא משנה מה אחוז השומן הנוכחי שלי? לא הייתי רוצה להשמין יתר על המידה, איך בעצם יודעים מתי להפסיק?
ביחס למשקל/גובה, כן זה לא משנה. אם תמשיך לרדת במשקל אתה:
א. תבזבז את הזמן
ב. סביר להניח שלא תראה טוב בסוף החיטוב

• פותח/ת השרשור
אני מבין, אבל לפני שאני רוכש את הייעוץ, אני רוצה להיות בטוח
האם גם במצב הנוכחי (תמונות נשלחו אליך בהודעה פרטית) כדאי להתחיל ישר מסה?
כמו שאתה רואה הכרס קיימת, גם אם קטנה ואני מפחד שאם אתחיל להעמיס השומן "יישאב" לבטן.

נ.ב להערכתך העדכנית אחרי שראית תמונות, האם האחוז שומן שלי גבוה?

האם גם במצב הנוכחי (תמונות נשלחו אליך בהודעה פרטית) כדאי להתחיל ישר מסה?
כן

כמו שאתה רואה הכרס קיימת, גם אם קטנה ואני מפחד שאם אתחיל להעמיס השומן "יישאב" לבטן.
הבעיה שאם תרד במשקל אין עליך מסת שריר כדי לתחזק אחוז שומן נמוך

נ.ב להערכתך העדכנית אחרי שראית תמונות, האם האחוז שומן שלי גבוה?
לא. לערך 14-15%

• פותח/ת השרשור
אוקיי. כמה שאלות נוספות לסיכום:

האם אוכל להעלות סרטונים מביצוע תרגיל ולקבל מכם פידבקים לשיפור?

כרגע אני לא בצבא עד יום ראשון ורק שבוע הבא אוכל לקבל את הצהרת הבריאות מהרופא, האם לרכוש השבוע או רק מהרגע שאקבל את ההצהרה ומתי בעצם מתחילים הימים לרדת?

האם אתה תהיה היועץ שלי? (פשוט אני קורא המון דברים טובים עליך ולא מכיר את שאר הצוות)

האם אוכל להעלות סרטונים מביצוע תרגיל ולקבל מכם פידבקים לשיפור?
כן

כרגע אני לא בצבא עד יום ראשון ורק שבוע הבא אוכל לקבל את הצהרת הבריאות מהרופא, האם לרכוש השבוע או רק מהרגע שאקבל את ההצהרה ומתי בעצם מתחילים הימים לרדת?
מרגע שאתה מקבל את האישור הרפואי

האם אתה תהיה היועץ שלי? (פשוט אני קורא המון דברים טובים עליך ולא מכיר את שאר הצוות)
כן

• פותח/ת השרשור
מרגע שאתה מקבל את האישור הרפואי
ואם בעצם אני רוכש אפילו היום, מה קורה בין זמן הרכישה לעד שאני שולח את האישור הרפואי?
מצטער על כל השאלות, הסכום לייעוץ די גבוה עבורי כחייל ואני רק רוצה לוודא שאני אוכל לנצל את המנוי בצורה טובה ולא לזרוק כסף 😃

ואם בעצם אני רוכש אפילו היום, מה קורה בין זמן הרכישה לעד שאני שולח את האישור הרפואי?
כלום, הייעוץ מתחיל בפועל מרגע שאתה מביא את האישור. אין מענה להודעות עד שאין אישור לכן אין טעם גם להירשם לפני שאתה מביא את האישור.

• פותח/ת השרשור
כלום, הייעוץ מתחיל בפועל מרגע שאתה מביא את האישור. אין מענה להודעות עד שאין אישור לכן אין טעם גם להירשם לפני שאתה מביא את האישור.
אחלה, תודה על המענה לכל השאלות, אם כך ארכוש שבוע הבא אחרי שאקבל את האישור מהרופא.

שבוע טוב
היי, שאלה אחת נוספת.
כמו שאמרתי אני מעוניין להתחיל ייעוץ, האם אפשר לרכוש כעת ובינתיים לפרסם בנושא ייעוץ פרטים, סדר יום, מעקב אחרי האוכל וככה כשאביא את האישור מהרופא כבר יהיה הכל מסודר ונוח?

תודה מראש 😃

Back
למעלה תחתית