עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
קניתי לפני חודשיים, ממליץ בחום.Nexus 6p
קראתי שהם חברה זולה ולא אמינה, מחפש משהו יותר איכותי מזה אבל תודה בכל מקרהאם אתה מוגבל בתקציב אתה יכול ללכת על Xiaomi Redmi note 3 Pro
שמעתי עליו הרבה דברים טוביםקניתי לפני חודשיים, ממליץ בחום.
קראתי שהם חברה זולה ולא אמינה, מחפש משהו יותר איכותי מזה אבל תודה בכל מקרה
קודם כל ברור לי שלא צריך לשלם כל כך הרבה בשביל פלאפון וזה הסיבה שאני לא קונה samsung או iphone שלדעתי זה בזבוז, אני מכיר כמה אנשים שקנו את המכשירים של שיאומי וברור שבשבוע הראשון וגם בחודשיים הראשונים הם היו טובים אבל מבחינת איכות ואמינות של הפלאפון לאורך זמן הרבה מתלוננים שהמכשיר מתחיל לעשות בעיות בכל מקרה אני לא הולך לשלם 4000 שקל אבל 2000 שקל +- נשמע לי סביר ועדיף לקנות פלאפון יותר טובממי שמעת את הבולשיט הזה ? לחבר מהלימודים יש אותו ושבוע שעבר עוד חבר קיבל אותו בדואר והוא מבסוט ממנו רצח. עלה לו 800,900 שקל הכל כולל הכל
מזאת אומרת "חברה זולה" ? אז יעשה לך טוב לשלם 4000 רק כדי להצדיק את האיכות של המכשיר ? מה גם שלשיאומי יש יבואן רשמי בארץ.
קראתי שהם חברה זולה ולא אמינה, מחפש משהו יותר איכותי מזה אבל תודה בכל מקרה
שמעתי עליו הרבה דברים טובים
אין לי כוונה לבזבז כסף סתם ואני גם לא צריך פלאפון פסיכי פשוט אני לא רוצה לקנות פלאפון שאני אתבאס עליו אם הוא לא יעבוד אחרי חצי שנה או שיתחיל להתקע, היום אני הולך לקנות פלאפון עדיין לא החלטתי איזה, נבדוק שם גם את האפשרות שלו,נראה אם אפשר להשתמש בו להרגיש אותו קצת אבל תודה בכל מקרהזולה ולא אמינה? הם מקום ראשון בסין כבר כמעט שלוש שנים, אגב 2016 ל27% מסין היה מדגם mi ורק 8% של אפל
אין לי כוונה לבזבז כסף סתם ואני גם לא צריך פלאפון פסיכי פשוט אני לא רוצה לקנות פלאפון שאני אתבאס עליו אם הוא לא יעבוד אחרי חצי שנה או שיתחיל להתקע, היום אני הולך לקנות פלאפון עדיין לא החלטתי איזה, נבדוק שם גם את האפשרות שלו,נראה אם אפשר להשתמש בו להרגיש אותו קצת אבל תודה בכל מקרה
בדקתי כבר הרבה השוואות במיוחד על השתיים שכתבתי למעלה, השתמשת ב Oneplus 3?זה ממש לא בעיה, בודקים מחיר מול מפרט [מהירות סוג מסך גודל סוללה ] וזהו
יש לי נסיון עם oneplus huawei xiaomi והם לא רואים שום סמסונג או LG לדעתי
יש אותו לאח שלי, באמת אחלה פלאפוןיש גם huawei p9 אגב, יש עליו ביקורות טובות.
קניתי את ה OnePlus 3 פלאפון ממש טוב ממליץ בחום תודה לכולם בכל מקרה, 🤩
תודה גבר הוא באמת טס לא ראיתי פלאפון כזה מהירפלאפון מפחיד, הוא מטוס. תתחדש
תודה בכל מקרה כבר קניתיקנה NEXUS 5X ב1500 שקל ותחסוך כסף.
אם אתה יכול לקנות מחו"ל אפשר לדבר על הONEPLUS 3, אבל לדעתי אין למה להוציא יותר מ2000 על טלפון.