הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ לגבי הזרקה של אנטט

• פותח/ת השרשור _hen
  • פורסם בתאריך

_hen

משתמש מתחיל
53
9
נק' מוניטין:
22
53
9
שלום לכולם אני בשבוע השני של הטסט אנטט עכשיו מי שמזריק לי לא בארץ ואני צריך להזריק לעצמי עם מזרק אינסולין :/ עכשיו רשום לי מ10 עד 50 nits כמה חומר אני צריך למלא במזרק ? והבנתי שעדיף בכתף עם מזרק אינסולין

קניתי כל מה שצריך עכשיו המזרק 2.5 ml כמה אנטט אני צריך למלא במזרק בשביל 500 ?
ממלאים 1ml/250 mg פעמיים בשבוע.

עכשיו נסה לחזור על זה 500 פעם... לץ

אם זה היה תלוי בי הייתי מבקש מהדילר שלך את החומרנכדי לדחוף לו אותו בתחת... יש לך דילר חרא ואתה אידיוט

קניתי כל מה שצריך עכשיו המזרק 2.5 ml כמה אנטט אני צריך למלא במזרק בשביל 500 ?
במסגרת התפקיד, אשתדל לשמור על איפוק.

אמ; לק - אתה יודע מה אתה בכלל עושה עם עצמך ועם שימוש בחומרים?

מה שאתה מציג הוא חוסר ידע ופרקטיקה בסיסית ביותר! זה משהו שאתה היית צריך ללמוד ולדעת מראש, לפני תחילת סייקל.

• פותח/ת השרשור
במסגרת התפקיד, אשתדל לשמור על איפוק.

אמ; לק - אתה יודע מה אתה בכלל עושה עם עצמך ועם שימוש בחומרים?

מה שאתה מציג הוא חוסר ידע ופרקטיקה בסיסית ביותר! זה משהו שאתה היית צריך ללמוד ולדעת מראש, לפני תחילת סייקל.

אני יודע שאלה שאלות מפגרות פשוט אני מעדיף לדעת כמה שיותר .. מאשר לעשות טעות , הדילר שלי היה אמור להיות איתי לעורך כל הדרך כנראה סמכתי יותר מידי .. וכן מעל 21

בוא נעשה לך קצת סדר ( בהנחה שאתה באמת בשבוע השני של הסייקל )
יש לך שלש אופציות :
1. להפסיק להזריק מיד ולצאת מהסייקל , אין צורך אפילו ב pct ( יש לך בכלל את כל תרופות התחזוקה והשיקום ? ) ללמוד את החומר כהלכתו ולאחר לחזור בצורה אחראית ובוגרת יותר לעולם זה.
2. להפסיק להזריק מיד ולצאת מהסייקל ולא לחזור לשימוש לעולם !
3. לפתח כישרון ללימוד מסיבי של החומר תוך 24 שעות במקביל למצוא דילר חדש וכמובן ולהמשיך את הסייקל כמו שצריך להראות סייקל .

אני חושב שאופציה 1 מתאימה לך .
אל תתרגש יותר מידי אבל קח אחריות ותתבגר.

אני יודע שאלה שאלות מפגרות פשוט אני מעדיף לדעת כמה שיותר .. מאשר לעשות טעות , הדילר שלי היה אמור להיות איתי לעורך כל הדרך כנראה סמכתי יותר מידי .. וכן מעל 21
הגיל הוא לא הפקטור היחידי כמסנן השימוש.

רשמתי בעבר, שיש אנשים מבוגרים פיזית, שמבחינה מנטאלית לא הייתי נותן להם להחליט לבד האם לאכול חביתה או ביצה מקושקשת.

בגרות נפשית ומנטלית, בכל הקשור לשימוש בחומרים, היא הצעד הבסיסי להשגה, לפני תחילת השימוש.

תרבות ה"סמוך" כאן היא רק בעוכרייך. וכמוך ישנם, לצערי, יותר מידי אנשים שהמטרה מקדשת להם את כל האמצעים.

זה בסדר גם ללמוד תוך כדי ולשפר ביצועים. אבל את הבסיס חייבים לדעת מראש, וכל גם כל שלב במהלך הסייקל - מה עושים, מה קורה, כיצד מתנהגים ומה יש לצפות.

במצב הנוכחי שלך, וכמו שנרשם לך בסעיף הראשון על ידי @Yalidan הצעד הטוב ביותר יהיה להפסיק את הסייקל כלא היה ולהתחיל ללמוד את כל מה שהיית צריך לדעת, ומעבר

למרות שאני מסכים איתכם פה בהכל.... אבל ראבאק... זה לא דוקטורט. תוקעים תמחט פעמיים בשבוע לפי המינון וזהו אתה בסייקל. אם אין לך תיכולת הבסיסית להכיל את זה.... וואלה עזוב אותך בחייך

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית