הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון מצב רוח ירוד בסוף תקופת סייקל ו PCT, דעות

Someone2012

משתמש מתחיל
167
17
נק' מוניטין:
17
167
17
היי לכולם 😃

אני כשבוע אחרי סוף הPCT והרגשתי ביומיים האחרונים עייפות שלא הכרתי, מן כבדות כזאת ובנוסף התלווה לזה חוסר מצב רוח ( אני לא קורא לזה דכאון אבל ככה זה מרגיש לדעתי), בכל מקרה המצב רוח זה מה שמציק לי, על העייפות אני מצליח להתגבר.
אני יודע שזה נובע מירידה חדה בטסט בגוף, השאלה שלי אחרי כמה זמן זה אמור להתאזן לדעתכם ? ( הייתי על פרופ למשך 12 שבועות).

כמו כן אני חוויתי ירידה קלה במשקלי עבודה ( לצורך הדוגמה ירידה של 5%-10% מקסימום), אני עדיין מרגיש חזק משמעותית מבעבר וגם באימונים מרגיש חזק אחרי כדור קפאין.

מבינת משקל גוף ירדתי מי 94 קילוגרם ל 88 ( סייקל ראשון שלי עכשיו היה ), אני עדיין 8 קילו מעל מה שהתחלתי את הסייקל.

השאלה שלי, יכול להיות שזה נובע מי באמת ירידה חדשה בטסט בגוף ? או סתם תקופה כזאת של ריבים עם החברה וכו'...

חייב לציין, ביצעתי PCT לא לפי הפרוטוקול באתר, התחלתי עם הפרגניל רק בסוף הסייקל 5 ימים אחרי הזריקה האחרונה, והמשכתי עם 500UI כל 3 ימים, ואז שילבתי כלומיד למשך שבוע וחצי התחלתי מי 100 ביום וירדתי ל 50.

עריכה : בסופ"ש נתקלתי במצב שמהלך הסקס לא עמד לא וכן הייתי חרמן וכן היה חשק מיני ( ממש סליחה שאני כ"כ בוטה) , יש לזה קשר למשהו ? כי החשק המיני בשמיים האמת פשוט לא עמד, אוליי מעייפות או שחיקה מהאימונים יכול להיות...

תודה.

היי,

לא התאוששת עדיין מהסייקל וזאת מכיוון שהפי סי טי שלך לא היה תקין.

אני במקומך מתחיל פרוטוקול של פיסיטי חדש הכולל פרגניל.

@מנחם בגין
זה לא יפגע בי בצורה כלשהי שוב פעם פרגניל ו כלומיד ? וכן הPCT לא היה לפי הספר כי התקשתי ממש להשיג חומרים /:

כפי שזה נראה הציר שלך כרגע מושבת כי לא התאוששת, אם זה סייקל ראשון אתה תתאושש עם הזמן אבל בזמן הזה אתה תאבד מסת שריר ותעלה בשומן, שלא נדבר על חשק מיני ירוד, חוסר מוטיבציה באימונים ומצב רוח ירוד.

אז רק פי סי טי טוב יגרום לך להתאושש, מכיוון שאתה כבר אחרי סייקל, תחכה לעצת דניאל באיזה פרוטוקול להתחיל את הפי סי טי.

לגבי השגת החומרים - למד להבא, לא להתחיל סייקל עד שאתה לא משיג את הפי סי טי.

בצע בדיקות דם בדגש על פרופיל הורמונלי בהקדם
רק כך יהיה אפשר להעריך טוב יותר מה המצב וכיצד להתמודד עימו

• פותח/ת השרשור
אוקיי הגיעו הבדיקות דם שעשיתי אתמול, מצורפות פה כתמונה, תודה על העזרה !

עריכה לתמונות גדולות יותר :

4496055.jpg

439955.jpg

נערך לאחרונה:
הבדיקות די דלות
הכל תקין, פרט לטסט טוטאל
הוא נמוך מהנורמה, מה שמעיד על קצב התאוששות נמוך
אך לא ניתן לקבוע חד-משמעית, שכן יתר הפרופיל ההורמונלי לא נבדק

• פותח/ת השרשור
אוקיי הייתי אצל האורולוג במטרה להוציא ממנו משהו כי יש לי טסט ממש נמוך ואני לא מתאושש מי יודע מה אז לא היה לי מה להפסיד...
בכל מקרה הוא המליץ לי כמובן לנוח ובלה בלה בלה , בעקרון ביקשתי ממנו משהו שיעזור לי בחשק המיני וכו' והוא הציע לי 3 אופציות,
הראשונה , ג'ל מסויים שמורחים על הגוף ומביא קצת טסט, בקיצור חרטה כלשהי.
השני, 250 מ"ג טסט אנטט פעם ב 3 שבועות.
והשלישי, שלבסוף זה המרשם שהוא החליט לביא לי זה testosterone undecanoate 1000mg/4ML
אז רציתי לשאול האם זה שווה משהו ? והאם יש לשלב את זה איכשהו בסייקל או בתקופה של סוף סייקל שיהיה סוג של TRT ?

• פותח/ת השרשור
לא חשבתי ככה נגיד בעתיד, אסיים סייקל של 12 שבועות אנטט, אחרי 3 שבועות לעשות זריקה של 1000MG של undecanoate ביחד עם הPCT או אחריו, השאלה האם זה יכול לפגוע/רלוונטי/מיותר

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית