הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון men physique על חומרים?

JohnSnow

משתמש מתחיל
129
9
נק' מוניטין:
9
129
9
מתוך סקרנות ולרגל תחרות מר אולימפיה אטרח לשאול את דעתכם/ידע האם המתחרים משתמשים בסטרואידים אנבוליים? (אין לי שום דבר נגד לפני ששוחטים אותי פה).
אני מצרף כאן קישור של כמה עולמיים מתחרות, לטעמי עם כמה שנים של התמדה והרבה רצון רובם יכולים להגיע לרמה כזו, אבל אנחנו מדברים על עובדות..
2015 Arnold Classic Men's Physique: Sadik Hadzovic Wins Inaugural Title

1. לדעתי כן.
2. דעתי לגבי החלק השני של השאלה: לא.
להוציא את עניין הגנטיקה. למרות שהם פיזיק הם עדיין ענקיים ביחס לאדם הממוצע ואף ביחס למתאמן הממוצע,
ולדעתי גם ביחס למתאמנים שיש להם כמה סייקלים ברזומה..
אני מאמין שכולם שם עם ותק של 10+ שנים של אימונים.
והטופ שם מתפרנסים מזה, אימונים אישיים, תחרויות וצילומים למגזינים. דהיינו, זה מרכז החיים שלהם.

• פותח/ת השרשור
1. לדעתי כן.
2. דעתי לגבי החלק השני של השאלה: לא.
להוציא את עניין הגנטיקה. למרות שהם פיזיק הם עדיין ענקיים ביחס לאדם הממוצע ואף ביחס למתאמן הממוצע,
ולדעתי גם ביחס למתאמנים שיש להם כמה סייקלים ברזומה..
אני מאמין שכולם שם עם ותק של 10+ שנים של אימונים.
והטופ שם מתפרנסים מזה, אימונים אישיים, תחרויות וצילומים למגזינים. דהיינו, זה מרכז החיים שלהם.
הם צריכים להמשיך להשתמש בחומרים תמידבשביל לשמר את המסה שהם בנו בעזרת הסטרואידים האנבוליים או שאם הם נשארים נייטרלי זה לא יורד ?

הם צריכים להמשיך להשתמש בחומרים תמידבשביל לשמר את המסה שהם בנו בעזרת הסטרואידים האנבוליים או שאם הם נשארים נייטרלי זה לא יורד ?
שאלה טובה, לדעתי בטווח הארוך כן יהיה הבדל אם יפסיקו להשתמש, לפחות ביחד עם אחוז השומן הנמוך...

מפתיע שגם בשביל גודל כזה צריך..
התמונות לא משקפות את המציאות
הם בהחלט מרשימים ביום-יום
אדם יכול להיראות הרבה פחות מאסתי לאחר ייבוש לתחרות בשיעור גדול
בוא נאמר שבסייקל מאסה שלהם הם לא היו מביישים אבל בילדר ממוצע ישראלי

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית