cm punk הפסיד בקרה הבכורה שלו ב UFC

ממש לא, הוא בניגוד לפאנק עם 0 ניסיון (חוץ מהאבקת) הפך להיות אלוף עולם.
בדיחה זה הדבר האחרון שאפשר לומר עליו..

קיבל קרב על החגורה בתקופת שפל אחרי בדיוק קרב אחד נגד nobody,עבר לwwe אחרי רצף הפסדים ורוב הקטגורייה שלו ינצחו וניצחו אותו כבר בלי להתאמץ(velasquez וOvereem ניגבו איתו את הריצפה)

קיבל קרב על החגורה בתקופת שפל אחרי בדיוק קרב אחד נגד nobody,עבר לwwe אחרי רצף הפסדים ורוב הקטגורייה שלו ינצחו וניצחו אותו כבר בלי להתאמץ(velasquez וOvereem ניגבו איתו את הריצפה)
הוא ניצח את קוטור שהיה אז כוכב לא קטן, את פרנק מיר שהיה אלוף במשקל כבד ואת שיין קרבין שבאותו זמן היה חזק מאוד.
אפשר לא לאהוב את לסנר אבל מגיע לו כבוד על הנסיון הזה. דרך אגב אוברים אחרי הקרב הזה הפסיד ללוחמים שנחשבו לרמה נמוכה ממנו בהרבה ( זה עושה אותו אפס ?)

הוא ניצח את קוטור שהיה אז כוכב לא קטן, את פרנק מיר שהיה אלוף במשקל כבד ואת שיין קרבין שבאותו זמן היה חזק מאוד.
אפשר לא לאהוב את לסנר אבל מגיע לו כבוד על הנסיון הזה. דרך אגב אוברים אחרי הקרב הזה הפסיד ללוחמים שנחשבו לרמה נמוכה ממנו בהרבה ( זה עושה אותו אפס ?)

Overeem לא מיוחד בקטגוריה,פרנק מיר לא צעיר מזמן(אני גם לא מחשיב את פרנק מיר כלוחם טוב בקטגורייה כבר המון זמן) וקוטור מאוד מרשים אבל מאוד מבוגר. Overeem סטרייקר מצויין אבל לא מספיק בקטגורייה הזאת כשיש לך כשרונות כמו Dos santos וVelasquez.
אותי יותר מעניין איך לסנר החליט לוותר על כל סוג של קרב בUFC ונעלם אחרי 2 ההפסדים שלו.
לציין את ברוק לסנר שעם מאזן 5-3 בUFC במהלך של 8 שנים לסוג של לוחם טוב בגלל שהיה אלוף למשך קרב אחד?

Overeem לא מיוחד בקטגוריה,פרנק מיר לא צעיר מזמן(אני גם לא מחשיב את פרנק מיר כלוחם טוב בקטגורייה כבר המון זמן) וקוטור מאוד מרשים אבל מאוד מבוגר. Overeem סטרייקר מצויין אבל לא מספיק בקטגורייה הזאת כשיש לך כשרונות כמו Dos santos וVelasquez.
אותי יותר מעניין איך לסנר החליט לוותר על כל סוג של קרב בUFC ונעלם אחרי 2 ההפסדים שלו.
לציין את ברוק לסנר שעם מאזן 5-3 בUFC במהלך של 8 שנים לסוג של לוחם טוב בגלל שהיה אלוף למשך קרב אחד?

הוא נעלם כי הוא עבר ניתוחים כל שני וחמישי, היית לו מחלה במערכת העיכול וכל התקופה שלו ב ufc הוא היה 60 אחוז במקרה הטוב.
הוא גם ניצח ב ufc 200 את מרק האנט ופסלו אותו על בדיקת סמים (מגוחך).

הוא נעלם כי הוא עבר ניתוחים כל שני וחמישי, היית לו מחלה במערכת העיכול וכל התקופה שלו ב ufc הוא היה 60 אחוז במקרה הטוב.
תגיד מארק האנט בקול רם ^^^

קרבות מדוברים היו בשנות 2009-2010 . מיר היה במיטבו וגם קוטור היה חזק (היה אלוף ).
עכשיו הם צל למה שהיו בעבר.

הביאו אותו לUFC 200 נטו להייפ ולשווק את חזרתו של לסנר לזירת הMMA,הבחור היה נגד מרק האנט... הייתי מעדיף לשים את ביגפוט סילבה נגדו וזה רק אחת מהאופציות שהיו להם אבל היו עם סיכוי ממשי נגד לסנר

קרבות מדוברים היו בשנות 2009-2010 . מיר היה במיטבו וגם קוטור היה חזק (היה אלוף ).
עכשיו הם צל למה שהיו בעבר.

קוטור היה חזק?הבחור היה בן 43 וממש מעבר לשיאו
מיר הוא גרפלר מצויין וסטרייקר מזוויע,הקרבות נגד לסנר מוכיחים עד כמה.
לא משנה מה יהיה הקייס פה,לסנר לא עשה דבר שזכה בכבוד,היה אלוף לקרב אחד והפסיד,נלחם נגד קוטור שהיה צריך לפרוש ומיר(שדרך אגב הם הלכו 1-1 ביניהם). כשאראה אותו נלחם במישהו בקליבר אמיתי בקטגורייה הרבה יותר אעריך אותו,
שים אותו מול Werdum,Dos santos,Velasqeuz או אפילו Nogueira ואשמח לראות איך ילך לו

הביאו אותו לUFC 200 נטו להייפ ולשווק את חזרתו של לסנר לזירת הMMA,הבחור היה נגד מרק האנט... הייתי מעדיף לשים את ביגפוט סילבה נגדו וזה רק אחת מהאופציות שהיו להם אבל היו עם סיכוי ממשי נגד לסנר

קוטור היה חזק?הבחור היה בן 43 וממש מעבר לשיאו
מיר הוא גרפלר מצויין וסטרייקר מזוויע,הקרבות נגד לסנר מוכיחים עד כמה.
לא משנה מה יהיה הקייס פה,לסנר לא עשה דבר שזכה בכבוד,היה אלוף לקרב אחד והפסיד,נלחם נגד קוטור שהיה צריך לפרוש ומיר(שדרך אגב הם הלכו 1-1 ביניהם). כשאראה אותו נלחם במישהו בקליבר אמיתי בקטגורייה הרבה יותר אעריך אותו,
שים אותו מול Werdum,Dos santos,Velasqeuz או אפילו Nogueira ואשמח לראות איך ילך לו
אוגר,
לסנר הגן על התואר פעמיים שזה ממוצע הגנות תואר במשקל כבד ב ufc.
בנוסף הוא ניצח את האנט שהוא לוחם ממוצע חזק במשקל כבד ( נשים בצד את נושא החומרים ).
בן אדם שנכנס לזירה לקרב אמיתי כבר ראוי להערכה ( לא הערצה).
הכי קל לקטול לוחמים כשיושבים מאחרי מסך של מחשב בזה יש הרבה אלופים.

אוגר,
לסנר הגן על התואר פעמיים שזה ממוצע הגנות תואר במשקל כבד ב ufc.
בנוסף הוא ניצח את האנט שהוא לוחם ממוצע חזק במשקל כבד ( נשים בצד את נושא החומרים ).
בן אדם שנכנס לזירה לקרב אמיתי כבר ראוי להערכה ( לא הערצה).
הכי קל לקטול לוחמים כשיושבים מאחרי מסך של מחשב בזה יש הרבה אלופים.

מסכים איתך,מאוד קל לי להסתכל על העובדות לגביו. האם הוא לוחם טוב ביחס לאוכלוסייה?כמובן. ביחס לקטגורייה שלו בufc?ממש לא.
מאיפה הממוצע הזה? Velasquez אם כך עבר את הממוצע בהמון...
האנט לוחם ממוצע כמו שאמרת וזה נותן לו קרדיט?וכולם לוקחים חומרים ברמה הזאת מן הסתם אבל לא באיזור הקרב(או שמורידים מינון,יש להם את השיטות שלהם) אז זה לא מעניין.
תקרא שוב את התגובה הקודמת,כשאראה אותו נלחם במישהו פעיל בufc וטוב,אעריך אותו יותר.

מסכים איתך,מאוד קל לי להסתכל על העובדות לגביו. האם הוא לוחם טוב ביחס לאוכלוסייה?כמובן. ביחס לקטגורייה שלו בufc?ממש לא.
מאיפה הממוצע הזה? Velasquez אם כך עבר את הממוצע בהמון...
האנט לוחם ממוצע כמו שאמרת וזה נותן לו קרדיט?וכולם לוקחים חומרים ברמה הזאת מן הסתם אבל לא באיזור הקרב(או שמורידים מינון,יש להם את השיטות שלהם) אז זה לא מעניין.
תקרא שוב את התגובה הקודמת,כשאראה אותו נלחם במישהו פעיל בufc וטוב,אעריך אותו יותר.
אוגר
אתה רואה הרבה mma ?
קיין הגן על התואר שלו בדיוק פעמים כמו לסנר. פעם אחד נגד ביגפוט ופעם נוספת מול ג׳וניאור.

לסנר בדיחה, שימו מולו מישהו עם TAKEDOWN DEFENCE סביר ועמידה סבירה ותראו איך הוא מנוטרל
חוץ מזה שהוא מזריק ואחד הכבדים בקטגוריה אין בו משהו מיוחד, אנחנו כבר לא בUFC הראשון והאבקות לבדה לא תספיק לו, תראו לדוגמה את סג'ודו (אלוף אולימפי) מול MM

נערך לאחרונה:
אוגר
אתה רואה הרבה mma ?
קיין הגן על התואר שלו בדיוק פעמים כמו לסנר. פעם אחד נגד ביגפוט ופעם נוספת מול ג׳וניאור.

צודק,חוזר בי בנוגע לזה. על הדרך בוא נציין שקיין נלחם יותר קרבות לקבל בכלל סיכוי בחגורה משלסנר נלחם בכללי בUFC?
ולנצח פעמיים מתוך שלוש נגד מישהו כמו ג'וניור דוס סנטוס בכלל עובר את כל ההישגים של לסנר בUFC.
כל זה דיון סרק עד שלסנר ילחם במישהו רציני בקטגורייה,בעיניי שישימו אותו מול ג'וניור ונראה איך ילך לו?

לסנר זה יריקה לפנים לכל לוחמי mma.
פחד לעמוד מול אגרופים, עוצם עיניים כשמקבל מכות אבל משכורת אחד הגדולות ב mma.
אבל יש מה להעריך אצלו בתור אדם עם ביצים כדי לצאת לזירה

לסנר זה יריקה לפנים לכל לוחמי mma.
פחד לעמוד מול אגרופים, עוצם עיניים כשמקבל מכות אבל משכורת אחד הגדולות ב mma.
אבל יש מה להעריך אצלו בתור אדם עם ביצים כדי לצאת לזירה
אל תאשים מתאבק שמפחד לעמוד מול אגרופים
כמו שאתה לא מאשים מתאגרף או כל לוחם עמידה שמפחד לרדת לקרקע כשהיריב שלו על הרצפה (אהמ מקגרגור בקרב האחרון)

נערך לאחרונה:
אל תאשים מתאבק שמפחד לעמוד מול אגרופים
כמו שאתה לא מאשים מתאגרף או כל לוחם עמידה שמפחד לרדת לקרקע כשהיריב שלו על הרצפה (אהמ מקגרגור בקרב האחרון)
קיין , קורמיאר, דן הנדרסון הם מתאבקים בבסיס. הם לא מפחדים מאיגרופים. אם אתה נלחם באירגון הכי טוב בעולם צריך להיות מוכן לכל תרחיש.

קיין , קורמיאר, דן הנדרסון הם מתאבקים בבסיס. הם לא מפחדים מאיגרופים. אם אתה נלחם באירגון הכי טוב בעולם צריך להיות מוכן לכל תרחיש.
אתה לא יכול להשוות ביניהם לבין ברוק, הניסיון שיש להם בעמידה ובMMA הוא הרבה יותר גדול
אני מסכים איתך לגמרי לגבי המשפט השני, תראה מה כתבתי הודעה לפני זה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית