הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

קצת על התהליך שעברתי

מצב
השרשור נעול

avivchoen

משתמש משקיע
2,166
570
נק' מוניטין:
2,491
2,166
570
אני אוהב את כולכם, ואני מקדיש לכם סרטון לכבוד השינוי (מין) שעברתי:

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
אוקיי, הרעבת את עצמך חצי שנה. ואיפה הפואנטה כאן?

סקוואט,דדליפט,בנץ' פרס,פרס בעמידה, מתח - לפחות אחד מהם אתה עושה?

אני ממליץ לך לעבוד על האנגלית לפחות כמו שאתה עובד על החיטוב.

אני לא מבין למה נפלתם עליו,אז הוא לא שפיץ באנגלית,אז נניח והוא לא עושה את התרגילים שצויינו כאן,הרעיב או לא הרעיב זה עניין שלו.
אפילו אם חלקינו הרב ציפה לראות גופה מאסיבית ומחוטבת כמו שמראים בפרסומות של ליפו 6,הוא ללא ספק לקח את עצמו בידיים,בניגוד לאוכלוסיה מאוד גדולה בארצנו,ועשה עבודה יפה.

כל הכבוד!

סקוואט,דדליפט,בנץ' פרס,פרס בעמידה, מתח - לפחות אחד מהם אתה עושה?

שאלה גרועה.
99% מאוכלוסיית המיתאמנים במכונים עושים לפחות 1, וחלק ניכר עושים 2.
הם סומנו בהדגשה.

אני לא מבין למה נפלתם עליו,אז הוא לא שפיץ באנגלית,אז נניח והוא לא עושה את התרגילים שצויינו כאן,הרעיב או לא הרעיב זה עניין שלו.
אפילו אם חלקינו הרב ציפה לראות גופה מאסיבית ומחוטבת כמו שמראים בפרסומות של ליפו 6,הוא ללא ספק לקח את עצמו בידיים,בניגוד לאוכלוסיה מאוד גדולה בארצנו,ועשה עבודה יפה.

כל הכבוד!

אחלה בחלה. אבל לעשות מזה סרטון??

כולם עושים בנץ בצורה גרועה זה נכון .
אבל מתח עושים רק השחיפים , לא פגשתי אף פעם אנשים גדולים במכון עושים מתח או מקבילים (מלאים).

כולם עושים בנץ בצורה גרועה זה נכון .
אבל מתח עושים רק השחיפים , לא פגשתי אף פעם אנשים גדולים במכון עושים מתח או מקבילים (מלאים).
כי כל "בודיבילדרים" למיניהם לא יצליחו לעשות במתח סטים עם מנוחות של דקה או פחות כדי לתת זעזוע לגוף כמו שהם אוהבים+ כשאתה גדול קשה לעבוד מתח בטווחי ניפוח:bananen_smilies074:

לעשות מתח עם רצועות אחיזה זה הארדקור

איזה הפקה ועל מה ?
אתה לא חטוב
אתה לא מרים משהו כבד

בזבוז זמן

שיהיה הצלחה, פעם הבאה תעלה חומר רציני

עם כל הכבוד לבחור שהעלאה את הסרטון(ויש כבוד) אני לא מוצא לנכון סיבה אחת הגיונית לעשות סרטון מה'שינוי'.

הרגתם את הבחור...
הבחור מרוצה מהשינוי שהוא עבר, אם אין לכם דברים טובים להגיד אתם לא חייבים להגיב.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית