עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
מתח ושכיבות סמיכה = התחזקות ובניית מסת שריר.
אולי לשבוע ימים, למי שלא התאמן מעולם.
אנחנו לא צריכים שתעשה משהו מיוחד בשבילנו.אני לא רשום כרגע לחדכ זה מה יש בינתיים.
הבנתי כבר שהחברה פה לא אוהבים תתוכן הזה, סוף החודש אני מתחיל לאמן במגדלי יו אז נעשה לכם במיוחד משהוא שיותר תתחברו אליו.
אנחנו לא צריכים שתעשה משהו מיוחד בשבילנו.
אתה מנסה לקדם את עצמך (?), אז כטיפ קטן - כדאי שיהיה משהו מעשי ולא סתם שכיבות סמיכה או מתח בפארק.
זה לא משהו שאפשר לבנות איתו בסיס, או להתחזק באופן מוחלט.
אל תיקח את זה באופן אישי, אבל יש הרבה יותר דרכים להתחזק מחוץ לבית. אפילו TRX עדיף לדעתי מזה.
הגזמה פראית, אפשר להתקדם לכמה שבועות לפחות, עד שהנפח יהיה גדול מדי כדי להיות יעיל. ואז מוסיפים עוד משקל.אולי לשבוע ימים, למי שלא התאמן מעולם.
*טבעות: יותר זול, יותר קשה.אבל יש הרבה יותר דרכים להתחזק מחוץ לבית. אפילו TRX עדיף לדעתי מזה.
בולשיט, מקבילים, שכיבות שמיכה, מתח, פיסטולים. אולי ברגליין זה לא מספיק, אבל תאמין לי שאפשר לפחות כמה חודשים לפלג גוף עליון, על המוט של המתח אפשר לעשות הרבה יותר ממתח, על הרצפה אפשר לעשות הרבה יותר מהשכיבות שמיכה שאתה עושה, הבנת, יש לי חבר שמתאמן סטריט 3 שנים ורק עכשיו נרשם למכון והוא עדיין מתקדם מסטריט, הוא בן 16. ואני חושב שיש עליו יותר מסה מעליך, ואני חס וחלילה לא מזלזל כי אתה יותר חזק ויש לכם מטרות שונות, וגם מי אני שאדבר. נכון, יש לו גנטיקה טובה, אבל זו לא הסיבה היחידה. יש הרבה אנשים שמתאמנים סטריט שיש עליהם מסה מכובדת.מתח ושכיבות סמיכה = התחזקות ובניית מסת שריר.
אולי לשבוע ימים, למי שלא התאמן מעולם.
ראית אותי מדבר על מקבילים? פיסטולים? תוספת של משקל?בולשיט, מקבילים, שכיבות שמיכה, מתח, פיסטולים
אני מניח שעשית סקר ובדקת? יש מדד כלשהו?יש הרבה אנשים שמתאמנים סטריט שיש עליהם מסה מכובדת.
אוקיי.הגזמה פראית, אפשר להתקדם לכמה שבועות לפחות, עד שהנפח יהיה גדול מדי כדי להיות יעיל. ואז מוסיפים עוד משקל.
אתה מערב אותי כאן בדיון באופן אישי או שנדמה לי?יש לי חבר שמתאמן סטריט 3 שנים ורק עכשיו נרשם למכון והוא עדיין מתקדם מסטריט, הוא בן 16. ואני חושב שיש עליו יותר מסה מעליך, ואני חס וחלילה לא מזלזל כי אתה יותר חזק ויש לכם מטרות שונות, וגם מי אני שאדבר. נכון, יש לו גנטיקה טובה, אבל זו לא הסיבה היחידה. יש הרבה אנשים שמתאמנים סטריט שיש עליהם מסה מכובדת.
בולשיט, מקבילים, שכיבות שמיכה, מתח, פיסטולים. אולי ברגליין זה לא מספיק, אבל תאמין לי שאפשר לפחות כמה חודשים לפלג גוף עליון, על המוט של המתח אפשר לעשות הרבה יותר ממתח, על הרצפה אפשר לעשות הרבה יותר מהשכיבות שמיכה שאתה עושה, הבנת, יש לי חבר שמתאמן סטריט 3 שנים ורק עכשיו נרשם למכון והוא עדיין מתקדם מסטריט, הוא בן 16. ואני חושב שיש עליו יותר מסה מעליך, ואני חס וחלילה לא מזלזל כי אתה יותר חזק ויש לכם מטרות שונות, וגם מי אני שאדבר. נכון, יש לו גנטיקה טובה, אבל זו לא הסיבה היחידה. יש הרבה אנשים שמתא
ראית אותי מדבר על מקבילים? פיסטולים? תוספת של משקל?
אני מניח שעשית סקר ובדקת? יש מדד כלשהו?
אוקיי.
אז תתקדם מ 3x10 ל 3x50 או 5x30 בשלושה שבועות.
לא דיברתי על תוספת של משקל, נטו מה שהיה בסרטון.
לא הייתה עבודה על רגליים, לא עבודה על הכתפיים, לא על הליבה (לא ברמה שאפשר ורצוי לעבוד)
מודע לכך ששאר השרירים מעורבים איזומטרית, אבל זה לא זה.
אתה מערב אותי כאן בדיון באופן אישי או שנדמה לי?
ובלי קשר לזה, אתה לוקח בנאדם אחד - ועוד ילד בן 16 - כמדד סטטיסטי?
למי יש יותר מסת שריר זה לא רלוונטי, אנחנו לא ב FXP פה ואני לא אתן לדיונים כאלה לקחת מקום.
אם יש לך משהו פורה ומועיל לומר בנושא אימוני סטריט, לבריאות.
מעולם לא שללתי אימוני סטריט, דיברתי על אימון שבו יש שכיבות סמיכה ומתח ללא משקל כאימון שבו "אפשר" להתחזק.
קצת עפת על עצמך כאן.
השוואה שלא רלוונטית.אדם שמתאמן במכון לעומת אדם שמתאמן סטריט.
ואתה התעמקת במה שהיה כתוב?אגב אני ערבתי אותך אבל אך היית מנסה להתעמק במה שאתה קורא, לקחתי אותך כדוגמא כללית
ולא הבנתי שאתם מדברים פה רק על מתח ושכיבות שמיכה.
אתה אומר לי להגיב בצורה מכובדת?אני אשמח שאם תרצה להגיב, תגיב בצורה מכובדת
אתה חושב שאי אפשר להשיג תוצאות מסטריט אלא לכמה שבועות ? אמרתי בולשיט כחלק מהתגובה וכדי להעצים את התגובה, ולא התכוונתי לתת תגובה לא מכבדת, אמרתי את מה שאני חושב ויודע, אחרת לא הייתי כותב.השוואה שלא רלוונטית.
תעשה מחקר, אל תיקח אנשים בודדים.
ואתה התעמקת במה שהיה כתוב?
אתה אומר לי להגיב בצורה מכובדת?
אני חושב שאתה קצת מבולבל חבר.
אני עניתי פה לבחור שפירסם את השרשור עם טיפים ופרגון עתידי למרות הסרטון שבעיניי לא היה יעיל.
אתה הגבת קודם כל - ואני מצטט - בולשיט.
בולשיט זה להגיב בצורה מכובדת?
לכתוב לי שיש לך חבר בן 16 שעושה סטריט עם יותר מסה ממני - זאת טענה עם ביסוס?
אתה באמת מצפה ממני להתייחסות רצינית אחרי כל זה?
אני מדבר על שכיבות סמיכה ומתח, ללא תוספת משקל - רק 2 תרגילים בלבד.אתה חושב שאי אפשר להשיג תוצאות מסטריט אלא לכמה שבועות ? אמרתי בולשיט כחלק מהתגובה וכדי להעצים את התגובה, ולא התכוונתי לתת תגובה לא מכבדת, אמרתי את מה שאני חושב ויודע, אחרת לא הייתי כותב.
שוב, אני לא פה כדי לריב אלא להשכיל, אשמח אם תכתוב למה לדעתך אימוני משקל גוף לא מספקים אלא לכמה שבועות.
אז נעשה לכם במיוחד משהוא שיותר תתחברו אליו.
בולשיט, מקבילים, שכיבות שמיכה, מתח, פיסטולים. אולי ברגליין זה לא מספיק, אבל תאמין לי שאפשר לפחות כמה חודשים לפלג גוף עליון, על המוט של המתח אפשר לעשות הרבה יותר ממתח, על הרצפה אפשר לעשות הרבה יותר מהשכיבות שמיכה שאתה עושה, הבנת, יש לי חבר שמתאמן סטריט 3 שנים ורק עכשיו נרשם למכון והוא עדיין מתקדם מסטריט, הוא בן 16. ואני חושב שיש עליו יותר מסה מעליך, ואני חס וחלילה לא מזלזל כי אתה יותר חזק ויש לכם מטרות שונות, וגם מי אני שאדבר. נכון, יש לו גנטיקה טובה, אבל זו לא הסיבה היחידה. יש הרבה אנשים שמתאמנים סטריט שיש עליהם מסה מכובדת.
לדעתי קצת זלזלת פה.
נ.ב שכחתי לציין שכמה חודשים הוא עבד גם עם משקלים על תיק גב, אבל חוץ מזה נטו משקל גוף.
בסדר, סליחה אם לקחת את זה ככה חבר, אני לא פה כדי לריב.אני מדבר על שכיבות סמיכה ומתח, ללא תוספת משקל - רק 2 תרגילים בלבד.
לא דיברתי על מגוון אימוני משקל גוף שבהחלט יכולים לעבוד טוב, כמו למשל : מקבילים על טבעות, טיפוס על חבל, לחיצה בעמידת ידיים, פיסטול ויש עוד הרבה שאפשר גם במקום שאין בו טבעות או ציוד לעשות כל עוד מגוונים ועובדים על כל הגוף ולא רק שכיבות סמיכה ומתח רגיל.
אין לך מה להעצים שום תגובה, כשאתה מצטט משהו שכתבתי וכותב בתגובה - בולשיט.
זה לא מכבד. נקודה
איזה תגובות לא לעניין.אל.
חבר שלך סוס, אחי?
אתה חושב שאי אפשר להשיג תוצאות מסטריט אלא לכמה שבועות ? אמרתי בולשיט כחלק מהתגובה וכדי להעצים את התגובה, ולא התכוונתי לתת תגובה לא מכבדת, אמרתי את מה שאני חושב ויודע, אחרת לא הייתי כותב.
שוב, אני לא פה כדי לריב אלא להשכיל, אשמח אם תכתוב למה לדעתך אימוני משקל גוף לא מספקים אלא לכמה שבועות. רק לאחרונה משה פרסם מחקר שמראה הבדלים מזעריים בין טווחי חזרות שונים של 5-15 בערך לצורך עלייה בנטו מסה.
איזה תגובות לא לעניין.
כן, באמת לא לעניין שאני לא מעוניין לראות מישהו מפרסם את הבולשיט שלו על גבי פורום שעוסק רוב הזמן בסינון הבולשיט הנ״ל.