הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אימון בפארק לחיזוק ובניית מסה ללא משקולות

• פותח/ת השרשור MDM
  • פורסם בתאריך

MDM

משתמש מתחיל
37
5
נק' מוניטין:
5
37
5
אהלן,
מזמין את כולם לצפות בסרטון החדש שלי, שיהיה המשך יום נעים ושבוע טוב.

מתח ושכיבות סמיכה = התחזקות ובניית מסת שריר.

אולי לשבוע ימים, למי שלא התאמן מעולם.

• פותח/ת השרשור

אני לא רשום כרגע לחדכ זה מה יש בינתיים.
הבנתי כבר שהחברה פה לא אוהבים תתוכן הזה, סוף החודש אני מתחיל לאמן במגדלי יו אז נעשה לכם במיוחד משהוא שיותר תתחברו אליו.

אני לא רשום כרגע לחדכ זה מה יש בינתיים.
הבנתי כבר שהחברה פה לא אוהבים תתוכן הזה, סוף החודש אני מתחיל לאמן במגדלי יו אז נעשה לכם במיוחד משהוא שיותר תתחברו אליו.
אנחנו לא צריכים שתעשה משהו מיוחד בשבילנו.
אתה מנסה לקדם את עצמך (?), אז כטיפ קטן - כדאי שיהיה משהו מעשי ולא סתם שכיבות סמיכה או מתח בפארק.
זה לא משהו שאפשר לבנות איתו בסיס, או להתחזק באופן מוחלט.
אל תיקח את זה באופן אישי, אבל יש הרבה יותר דרכים להתחזק מחוץ לבית. אפילו TRX עדיף לדעתי מזה.

• פותח/ת השרשור
אנחנו לא צריכים שתעשה משהו מיוחד בשבילנו.
אתה מנסה לקדם את עצמך (?), אז כטיפ קטן - כדאי שיהיה משהו מעשי ולא סתם שכיבות סמיכה או מתח בפארק.
זה לא משהו שאפשר לבנות איתו בסיס, או להתחזק באופן מוחלט.
אל תיקח את זה באופן אישי, אבל יש הרבה יותר דרכים להתחזק מחוץ לבית. אפילו TRX עדיף לדעתי מזה.

חח אל תדאג אחי שום דבר פה לא אישי,
תודה על הטיפ.

הגזמה פראית, אפשר להתקדם לכמה שבועות לפחות, עד שהנפח יהיה גדול מדי כדי להיות יעיל. ואז מוסיפים עוד משקל.
אבל יש הרבה יותר דרכים להתחזק מחוץ לבית. אפילו TRX עדיף לדעתי מזה.
*טבעות: יותר זול, יותר קשה.

בולשיט, מקבילים, שכיבות שמיכה, מתח, פיסטולים. אולי ברגליין זה לא מספיק, אבל תאמין לי שאפשר לפחות כמה חודשים לפלג גוף עליון, על המוט של המתח אפשר לעשות הרבה יותר ממתח, על הרצפה אפשר לעשות הרבה יותר מהשכיבות שמיכה שאתה עושה, הבנת, יש לי חבר שמתאמן סטריט 3 שנים ורק עכשיו נרשם למכון והוא עדיין מתקדם מסטריט, הוא בן 16. ואני חושב שיש עליו יותר מסה מעליך, ואני חס וחלילה לא מזלזל כי אתה יותר חזק ויש לכם מטרות שונות, וגם מי אני שאדבר. נכון, יש לו גנטיקה טובה, אבל זו לא הסיבה היחידה. יש הרבה אנשים שמתאמנים סטריט שיש עליהם מסה מכובדת.
לדעתי קצת זלזלת פה.

נ.ב שכחתי לציין שכמה חודשים הוא עבד גם עם משקלים על תיק גב, אבל חוץ מזה נטו משקל גוף.

בולשיט, מקבילים, שכיבות שמיכה, מתח, פיסטולים
ראית אותי מדבר על מקבילים? פיסטולים? תוספת של משקל?

יש הרבה אנשים שמתאמנים סטריט שיש עליהם מסה מכובדת.
אני מניח שעשית סקר ובדקת? יש מדד כלשהו?

הגזמה פראית, אפשר להתקדם לכמה שבועות לפחות, עד שהנפח יהיה גדול מדי כדי להיות יעיל. ואז מוסיפים עוד משקל.
אוקיי.
אז תתקדם מ 3x10 ל 3x50 או 5x30 בשלושה שבועות.
לא דיברתי על תוספת של משקל, נטו מה שהיה בסרטון.

לא הייתה עבודה על רגליים, לא עבודה על הכתפיים, לא על הליבה (לא ברמה שאפשר ורצוי לעבוד)
מודע לכך ששאר השרירים מעורבים איזומטרית, אבל זה לא זה.

יש לי חבר שמתאמן סטריט 3 שנים ורק עכשיו נרשם למכון והוא עדיין מתקדם מסטריט, הוא בן 16. ואני חושב שיש עליו יותר מסה מעליך, ואני חס וחלילה לא מזלזל כי אתה יותר חזק ויש לכם מטרות שונות, וגם מי אני שאדבר. נכון, יש לו גנטיקה טובה, אבל זו לא הסיבה היחידה. יש הרבה אנשים שמתאמנים סטריט שיש עליהם מסה מכובדת.
אתה מערב אותי כאן בדיון באופן אישי או שנדמה לי?
ובלי קשר לזה, אתה לוקח בנאדם אחד - ועוד ילד בן 16 - כמדד סטטיסטי?
למי יש יותר מסת שריר זה לא רלוונטי, אנחנו לא ב FXP פה ואני לא אתן לדיונים כאלה לקחת מקום.
אם יש לך משהו פורה ומועיל לומר בנושא אימוני סטריט, לבריאות.
מעולם לא שללתי אימוני סטריט, דיברתי על אימון שבו יש שכיבות סמיכה ומתח ללא משקל כאימון שבו "אפשר" להתחזק.

קצת עפת על עצמך כאן.

מה שאני ראיתי כאן זה מטקון נחמד , קרוספיט משקל גוף שהתרומה העיקרית שלו היא אימון בדופק גבוה ושריפת שומן, מטקון לא קל בכלל , הייתי משפר אותו עם החלפה של אחד מתרגילי הבטן ב-15 חזרות של סקוואט (יהיה די דומה למטקון סינדי).

בולשיט, מקבילים, שכיבות שמיכה, מתח, פיסטולים. אולי ברגליין זה לא מספיק, אבל תאמין לי שאפשר לפחות כמה חודשים לפלג גוף עליון, על המוט של המתח אפשר לעשות הרבה יותר ממתח, על הרצפה אפשר לעשות הרבה יותר מהשכיבות שמיכה שאתה עושה, הבנת, יש לי חבר שמתאמן סטריט 3 שנים ורק עכשיו נרשם למכון והוא עדיין מתקדם מסטריט, הוא בן 16. ואני חושב שיש עליו יותר מסה מעליך, ואני חס וחלילה לא מזלזל כי אתה יותר חזק ויש לכם מטרות שונות, וגם מי אני שאדבר. נכון, יש לו גנטיקה טובה, אבל זו לא הסיבה היחידה. יש הרבה אנשים שמתא
ראית אותי מדבר על מקבילים? פיסטולים? תוספת של משקל?

אני מניח שעשית סקר ובדקת? יש מדד כלשהו?

אוקיי.
אז תתקדם מ 3x10 ל 3x50 או 5x30 בשלושה שבועות.
לא דיברתי על תוספת של משקל, נטו מה שהיה בסרטון.

לא הייתה עבודה על רגליים, לא עבודה על הכתפיים, לא על הליבה (לא ברמה שאפשר ורצוי לעבוד)
מודע לכך ששאר השרירים מעורבים איזומטרית, אבל זה לא זה.

אתה מערב אותי כאן בדיון באופן אישי או שנדמה לי?
ובלי קשר לזה, אתה לוקח בנאדם אחד - ועוד ילד בן 16 - כמדד סטטיסטי?
למי יש יותר מסת שריר זה לא רלוונטי, אנחנו לא ב FXP פה ואני לא אתן לדיונים כאלה לקחת מקום.
אם יש לך משהו פורה ומועיל לומר בנושא אימוני סטריט, לבריאות.
מעולם לא שללתי אימוני סטריט, דיברתי על אימון שבו יש שכיבות סמיכה ומתח ללא משקל כאימון שבו "אפשר" להתחזק.

קצת עפת על עצמך כאן.

אחי, אני באתי והצגתי עובדות, שאגב סתרו קצת את מה שדיברתם עליו אז עליי, מצד שני, אתה רק הגבת בכעס. אבל בסדר, שמעתי, ראיתי, לא אטריד אותך עם זה יותר. אני מכיר עוד אנשים שמתאמנים סטריט ויש עליהם מסה מכובדת, ולא הבנתי שאתם מדברים פה רק על מתח ושכיבות שמיכה.
אגב אני ערבתי אותך אבל אך היית מנסה להתעמק במה שאתה קורא, לקחתי אותך כדוגמא כללית, אדם שמתאמן במכון לעומת אדם שמתאמן סטריט.

אני אשמח שאם תרצה להגיב, תגיב בצורה מכובדת. כי אני פה כדי ללמוד וגם אתה, אז אם יש לך משהו ללמד אותי, אני אשמח מאוד אם תגיד אותו, עם ביסוס.

אדם שמתאמן במכון לעומת אדם שמתאמן סטריט.
השוואה שלא רלוונטית.
תעשה מחקר, אל תיקח אנשים בודדים.

אגב אני ערבתי אותך אבל אך היית מנסה להתעמק במה שאתה קורא, לקחתי אותך כדוגמא כללית
ואתה התעמקת במה שהיה כתוב?
ולא הבנתי שאתם מדברים פה רק על מתח ושכיבות שמיכה.

אני אשמח שאם תרצה להגיב, תגיב בצורה מכובדת
אתה אומר לי להגיב בצורה מכובדת?
אני חושב שאתה קצת מבולבל חבר.
אני עניתי פה לבחור שפירסם את השרשור עם טיפים ופרגון עתידי למרות הסרטון שבעיניי לא היה יעיל.
אתה הגבת קודם כל - ואני מצטט - בולשיט.
בולשיט זה להגיב בצורה מכובדת?
לכתוב לי שיש לך חבר בן 16 שעושה סטריט עם יותר מסה ממני - זאת טענה עם ביסוס?

אתה באמת מצפה ממני להתייחסות רצינית אחרי כל זה?

השוואה שלא רלוונטית.
תעשה מחקר, אל תיקח אנשים בודדים.

ואתה התעמקת במה שהיה כתוב?

אתה אומר לי להגיב בצורה מכובדת?
אני חושב שאתה קצת מבולבל חבר.
אני עניתי פה לבחור שפירסם את השרשור עם טיפים ופרגון עתידי למרות הסרטון שבעיניי לא היה יעיל.
אתה הגבת קודם כל - ואני מצטט - בולשיט.
בולשיט זה להגיב בצורה מכובדת?
לכתוב לי שיש לך חבר בן 16 שעושה סטריט עם יותר מסה ממני - זאת טענה עם ביסוס?

אתה באמת מצפה ממני להתייחסות רצינית אחרי כל זה?
אתה חושב שאי אפשר להשיג תוצאות מסטריט אלא לכמה שבועות ? אמרתי בולשיט כחלק מהתגובה וכדי להעצים את התגובה, ולא התכוונתי לתת תגובה לא מכבדת, אמרתי את מה שאני חושב ויודע, אחרת לא הייתי כותב.
שוב, אני לא פה כדי לריב אלא להשכיל, אשמח אם תכתוב למה לדעתך אימוני משקל גוף לא מספקים אלא לכמה שבועות. רק לאחרונה משה פרסם מחקר שמראה הבדלים מזעריים בין טווחי חזרות שונים של 5-15 בערך לצורך עלייה בנטו מסה.

אתה חושב שאי אפשר להשיג תוצאות מסטריט אלא לכמה שבועות ? אמרתי בולשיט כחלק מהתגובה וכדי להעצים את התגובה, ולא התכוונתי לתת תגובה לא מכבדת, אמרתי את מה שאני חושב ויודע, אחרת לא הייתי כותב.
שוב, אני לא פה כדי לריב אלא להשכיל, אשמח אם תכתוב למה לדעתך אימוני משקל גוף לא מספקים אלא לכמה שבועות.
אני מדבר על שכיבות סמיכה ומתח, ללא תוספת משקל - רק 2 תרגילים בלבד.
לא דיברתי על מגוון אימוני משקל גוף שבהחלט יכולים לעבוד טוב, כמו למשל : מקבילים על טבעות, טיפוס על חבל, לחיצה בעמידת ידיים, פיסטול ויש עוד הרבה שאפשר גם במקום שאין בו טבעות או ציוד לעשות כל עוד מגוונים ועובדים על כל הגוף ולא רק שכיבות סמיכה ומתח רגיל.

אין לך מה להעצים שום תגובה, כשאתה מצטט משהו שכתבתי וכותב בתגובה - בולשיט.
זה לא מכבד. נקודה

אז נעשה לכם במיוחד משהוא שיותר תתחברו אליו.

אל.
בולשיט, מקבילים, שכיבות שמיכה, מתח, פיסטולים. אולי ברגליין זה לא מספיק, אבל תאמין לי שאפשר לפחות כמה חודשים לפלג גוף עליון, על המוט של המתח אפשר לעשות הרבה יותר ממתח, על הרצפה אפשר לעשות הרבה יותר מהשכיבות שמיכה שאתה עושה, הבנת, יש לי חבר שמתאמן סטריט 3 שנים ורק עכשיו נרשם למכון והוא עדיין מתקדם מסטריט, הוא בן 16. ואני חושב שיש עליו יותר מסה מעליך, ואני חס וחלילה לא מזלזל כי אתה יותר חזק ויש לכם מטרות שונות, וגם מי אני שאדבר. נכון, יש לו גנטיקה טובה, אבל זו לא הסיבה היחידה. יש הרבה אנשים שמתאמנים סטריט שיש עליהם מסה מכובדת.
לדעתי קצת זלזלת פה.

נ.ב שכחתי לציין שכמה חודשים הוא עבד גם עם משקלים על תיק גב, אבל חוץ מזה נטו משקל גוף.

חבר שלך סוס, אחי?

אני מדבר על שכיבות סמיכה ומתח, ללא תוספת משקל - רק 2 תרגילים בלבד.
לא דיברתי על מגוון אימוני משקל גוף שבהחלט יכולים לעבוד טוב, כמו למשל : מקבילים על טבעות, טיפוס על חבל, לחיצה בעמידת ידיים, פיסטול ויש עוד הרבה שאפשר גם במקום שאין בו טבעות או ציוד לעשות כל עוד מגוונים ועובדים על כל הגוף ולא רק שכיבות סמיכה ומתח רגיל.

אין לך מה להעצים שום תגובה, כשאתה מצטט משהו שכתבתי וכותב בתגובה - בולשיט.
זה לא מכבד. נקודה
בסדר, סליחה אם לקחת את זה ככה חבר, אני לא פה כדי לריב.
אל.

חבר שלך סוס, אחי?
איזה תגובות לא לעניין.

שוב, אני לא פה כדי לריב אלא להשכיל, אשמח אם תכתוב למה לדעתך אימוני משקל גוף לא מספקים אלא לכמה שבועות. רק לאחרונה משה פרסם מחקר שמראה הבדלים מזעריים בין טווחי חזרות שונים של 5-15 בערך לצורך עלייה בנטו מסה.

בתור אחד שעשה סטריט חצי שנה עם תוצאות מעולות ואז עבר לחדר כושר
יכול לאמר שאי אפשר להשוות אותם בכלל החדר כושר הרבה יותר תורם לגוף מכל הבחינות, פשוט אין התנגדות בסטריט לא צריך מחקר לזה, לא לכח ולא לגדילה. זה נחמד להתחיל בסטריט אבל אי אפשר ללכת הפוך

כמו כן ראיתי אותך מרים 32 קילו משקולות אבל אתה לא עושה תנועה נכונה וחצי תנועה אז קצת קשה לקחת אותך [פותח הדיון] ברצינות
וגם הסרטון שאתה לובש חגורה ומשתמש בסמית משין לא עוזר....

כן, באמת לא לעניין שאני לא מעוניין לראות מישהו מפרסם את הבולשיט שלו על גבי פורום שעוסק רוב הזמן בסינון הבולשיט הנ״ל.

פעם ראשונה שאני נותן לך לייק, למרות שהתגובה שלך הייתה די צפויה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית