הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מישהו מאתמן אצל טוני פיט? איך הוא? וכמה הוא לוקח ל2 אימונים אישיים בשבוע?

• פותח/ת השרשור pinki
  • פורסם בתאריך
היי ורדרדה

ברוכה הבאה לפורום

לא נראה לי שיש כאן מישהו שייעץ לך לגבי אותו מאמן - הרוב כאן לומדים הכל מהפורום ומתאמנים עצמאית.

את מוזמנת להגיד לנו פרטים יבשים אודותייך כמו גיל גובה משקל ומה את עושה כרגע כפעילות גופנית ומהי התזונה שלך כדי שנוכל לעזור.

• פותח/ת השרשור
היי ,אני פינקי (כינוי שניתן לי עקב שיערי הורוד בכיתה ט וליווה אותי עד הגיוס ,הצבע ירד הכינוי נשאר 😃 ) בת 18 ,משרתת במיטב. אוהבת ספורט ולהתאמן ולרקוד. עושה סוואקטים כמעט כל יום ללא משקולת (מרימה פחית שימורים),מנויה בחדר כושר אבל לא הולכת אליו כי יותר מדי מאמנים ששמים זין מעדיפים לשחק פוקימון גו מלעזור והרבה פציעות עקב תחזוקה לקויה. כרגע לא עושה בטן. שוקלת 61 מטר 1.65
תזונה רגילה לחלוטין ואפילו חורגת במקצת
השבוע (ביום חמישי שעבר) עברתי ניתוח ואסור לי לעשות פעילות גופנית מאומצת ,רק ברביעי אוכל לחזור לזה לאט לאט.

היוש פינקי,

יש דרכים יותר טובות לבזבז את הכסף. למשל לעשות מדורה ממנו כדי להתחמם. תשקיעי את הזמן שלך בללמוד מה הדרך היעילה להגיע למטרה שלך (הכל כתוב בפורום ובפורטל) ואת הכסף תבזבזי על אוכל.

בברכה,

הועדה הראשית לענייני סטרואידים וסוסים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית