עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אין לך המלצה לנעל טובה לתת לי?נעל שתתאים לך, פשוט תבדוק כמה יצרנים.
מאיפה אתה בארץ?אין לך המלצה לנעל טובה לתת לי?
יכול להיות שאני אלך לחנות למדוד והיא תהיה נוחה אבל היא לא תתאים לריצה.
ממעלות בצפוןמאיפה אתה בארץ?
לא כל כך מכיר חנויות באזור.ממעלות בצפון
סבבה, יש לך נעל או דגם מסויים שאתה ממליץ? ככה אני אוכל לדעת פחות או יותר מה לחפש בחנויות ולא לקנות נעל נוחה אבל שלא תתאים לי לריצות.לא כל כך מכיר חנויות באזור.
יש בבית הילל חנות טובה ובצומת כח
תחפש נעל לריצת שטח. כמו ברוקס קסקדיה, סאקוני אקסודוס ויש לכל החברות דגמים מתאימים.סבבה, יש לך נעל או דגם מסויים שאתה ממליץ? ככה אני אוכל לדעת פחות או יותר מה לחפש בחנויות ולא לקנות נעל נוחה אבל שלא תתאים לי לריצות.
מה עם Reebok אתה ממליץ?תחפש נעל לריצת שטח. כמו ברוקס קסקדיה, סאקוני אקסודוס ויש לכל החברות דגמים מתאימים.
בכל מקרה תבדוק את שם הנעל שאתה רואה בגוגל כדי לוודא מה השימוש שלה
לא. הם לא מתמחים בנעלי ריצהמה עם Reebok אתה ממליץ?
סבבה, תודה על העזרה:)לא. הם לא מתמחים בנעלי ריצה
מדוע נעל לספרינטים צריכה להיות לריצת שטח?תחפש נעל לריצת שטח.
נעל לריצת שטח תיתן את האחיזה הכי טובה בתוואי שטח משתנה כמו חול, כביש, חצץ.מדוע נעל לספרינטים צריכה להיות לריצת שטח?
מזכיר שמדובר לשימוש "צבאי"הכל אחלה רק שנעלי שטח יותר כבדות ולפעמים גם פחות מאווררות, לדוגמא סאקוני קסודוס מול סאקוני פרגרין (הקסודוס יותר מסיביות וכבדות)
אני מבין, עדיין כל ריצות השטח שעשיתי היו כולן עם נעלי הכביש של סקוני (רייד וטריומף) הקסודוס מיועדת לתנאי שטח שכמעט אין בארץמזכיר שמדובר לשימוש "צבאי"
ד"א,מה אתה ממליץ יותר אסיקס נימבוס \סאקוני טריומף?אני מבין, עדיין כל ריצות השטח שעשיתי היו כולן עם נעלי הכביש של סקוני (רייד וטריומף) הקסודוס מיועדת לתנאי שטח שכמעט אין בארץ
ענפים בוץ וכו'.
אם מדובר בשימוש צבאי בלבד אני מסכים עם ההמלצות שלך.
בתקופתי הנעל הריצה הצבאית הייתה NB 577.