הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

נעלי ריצה

yuval13

משתמש פעיל
547
22
נק' מוניטין:
56
547
22
יש לי גיבוש עוד חודש והנעליים שהייתי רץ איתם כבר לא טובות וטיפה קרועות, אני מחפש נעליים טובות ואיכותיות לריצות וספרינטים(כולל עליות), משהו באזור 550 שקל, למישהו יש המלצה לנעל טובה?

• פותח/ת השרשור
לא כל כך מכיר חנויות באזור.
יש בבית הילל חנות טובה ובצומת כח
סבבה, יש לך נעל או דגם מסויים שאתה ממליץ? ככה אני אוכל לדעת פחות או יותר מה לחפש בחנויות ולא לקנות נעל נוחה אבל שלא תתאים לי לריצות.

סבבה, יש לך נעל או דגם מסויים שאתה ממליץ? ככה אני אוכל לדעת פחות או יותר מה לחפש בחנויות ולא לקנות נעל נוחה אבל שלא תתאים לי לריצות.
תחפש נעל לריצת שטח. כמו ברוקס קסקדיה, סאקוני אקסודוס ויש לכל החברות דגמים מתאימים.
בכל מקרה תבדוק את שם הנעל שאתה רואה בגוגל כדי לוודא מה השימוש שלה

• פותח/ת השרשור
תחפש נעל לריצת שטח. כמו ברוקס קסקדיה, סאקוני אקסודוס ויש לכל החברות דגמים מתאימים.
בכל מקרה תבדוק את שם הנעל שאתה רואה בגוגל כדי לוודא מה השימוש שלה
מה עם Reebok אתה ממליץ?

אני מאוד אוהב את אסיקס, שלושת הזוגות האחרונים שלי היו שלהם. בקניה הבאה אנסה את מיזונו ששמעתי עליהם דברים מעולים.

הכל אחלה רק שנעלי שטח יותר כבדות ולפעמים גם פחות מאווררות, לדוגמא סאקוני קסודוס מול סאקוני פרגרין (הקסודוס יותר מסיביות וכבדות)

מזכיר שמדובר לשימוש "צבאי"
אני מבין, עדיין כל ריצות השטח שעשיתי היו כולן עם נעלי הכביש של סקוני (רייד וטריומף) הקסודוס מיועדת לתנאי שטח שכמעט אין בארץ
ענפים בוץ וכו'.
אם מדובר בשימוש צבאי בלבד אני מסכים עם ההמלצות שלך.
בתקופתי הנעל הריצה הצבאית הייתה NB 577.

אני מבין, עדיין כל ריצות השטח שעשיתי היו כולן עם נעלי הכביש של סקוני (רייד וטריומף) הקסודוס מיועדת לתנאי שטח שכמעט אין בארץ
ענפים בוץ וכו'.
אם מדובר בשימוש צבאי בלבד אני מסכים עם ההמלצות שלך.
בתקופתי הנעל הריצה הצבאית הייתה NB 577.
ד"א,מה אתה ממליץ יותר אסיקס נימבוס \סאקוני טריומף?

לא רצתי אף פעם עם ASICS אז לא יכול לתת לך תשובה..
אבל לא כי אסיקס טובה יותר או פחות פשוט כי סקוני היה היצרן שהדגמים שלו היה לי נוח וגם לרוב הזמנתי מארה"ב במחירים טובים.
רצתי עם 4 דגמים שונים של סאקוני: רייד, טריומף, קינוורה וקסודוס, מתוכם הכי אהבתי את הרייד.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית