הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אנאבר סולו

• פותח/ת השרשור To be
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול

To be

משתמש פעיל
974
31
נק' מוניטין:
34
974
31
שלום לכולם, ספיציפי ל @Daniel Barack
דניאל כתבת בעבר:

שמור על מינונים קבועים מההתחלה עד הסוף
אנאבר יהיה 0.8-0.9 מ"ג לכל קילו מ"ג שלך
טסט פרופ - מינון שציינת בסדר
למה טמוקסיפן מראש? אין כלל צורך!
פרווירון - אם כבר בחרת להשתמש, אז 50mg כל יום מתחילת עד סוף הסייקל
PCT כשבוע לאחר זריקה אחרונה
פרגניל החל משבוע 2 ועד סוך הסייקל

למי שהולך על סייקל של אנאבר סולו, צריך פרווירון, פרגניל, ו pct?

*אגב מאתה/ם אומרים על אנאבר של teragon labs 20 מ"ג?

חג שמח לכולם

חבר זה כמו להתעקש לנהוג ברכב ידני עם יד אחת ורגל אחת, זה לא הולך ביחד, סייקל סולו של אוראלי.

כמה תריץ כבר 6 שבועות? שישביתו אותך ותקח פיסיטי שהוא מכביד ומזיק בפני עצמו, ובטווח הארוך תגמור עם פחות מסת שריר מאשר התחלת, איך תקח פרנגיל אם אתה מפחד להזריק?
לך תרים קצת ברזלים מאשר לחפש קיצורי דרך.

• פותח/ת השרשור
חבר זה כמו להתעקש לנהוג ברכב ידני עם יד אחת ורגל אחת, זה לא הולך ביחד, סייקל סולו של אוראלי.

כמה תריץ כבר 6 שבועות? שישביתו אותך ותקח פיסיטי שהוא מכביד ומזיק בפני עצמו, ובטווח הארוך תגמור עם פחות מסת שריר מאשר התחלת, איך תקח פרנגיל אם אתה מפחד להזריק?
לך תרים קצת ברזלים מאשר לחפש קיצורי דרך.
אהלן, תודה שענית, אבל, כבר הזרקתי אין לי פחד מזה, פשוט מחפש סייקל לא כבד ונוח, למה לגמור עם פחות שריר, מספיק לי שזה ישמור כל הקיים בתקופת החיטוב.

אהלן, תודה שענית, אבל, כבר הזרקתי אין לי פחד מזה, פשוט מחפש סייקל לא כבד ונוח, למה לגמור עם פחות שריר, מספיק לי שזה ישמור כל הקיים בתקופת החיטוב.
כי המערכת ההורמונלית שלך תושבת, ואם לא תתאושש טוב אז זה יכול לפגוע כי לא תגדל מהאנבר.
קח טסט קצר עם אנאבר ל6 עד 8 שבועות ותסגור פינה.

• פותח/ת השרשור
כי המערכת ההורמונלית שלך תושבת, ואם לא תתאושש טוב אז זה יכול לפגוע כי לא תגדל מהאנבר.
קח טסט קצר עם אנאבר ל6 עד 8 שבועות ותסגור פינה.
הבנתי, אוקי תודות שוב, אחשוב על זה בכיוון שהבהרת לי

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית