הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ HCG מתי להתחיל ...

BigTony

משתמש מתחיל
100
12
נק' מוניטין:
42
100
12
שלום - התחלתי לפני פחות משבוע את הסייקל הראשון שלי - הלכתי על הסטנדרט - 250 טסט פעמיים בשבוע
את ה HCG אני הבנתי שצריך להתחיל מהשבוע השלישי
השאלה שלי היא כזו :
אם אני מזריק פעמיים בשבוע טסט - זתומרת שאת ה HCG אני מתחיל מהזריקה החמישית או השביעית ?
זתומרת תחילת שבוע שלישי או סוף שבוע שלישי

בנוסף שאלה נוספת :
האם זה בסדר להזריק את הHCG באותו היום של הטסט או שעדיף ביום אחר ?

תודה רבה למי שיענה

תחילת פרגניל תלוי בסוג אסטר של טסט. עם טסט ארוך מתחילים בשבוע שלישי עם טסט קצר כבר באותו שבוע של זריקת טסט ראשונה.
אפשר להזריק פרגניל באותם ימים כמו טסט אך לא לערבב עם טסט ולא לאותו מקום שבו הזרקת שמן. בכללים חומרים על בסיס מים לא מערבבים עם חומרים על בסיס שמן.

• פותח/ת השרשור
תודה רבה על התשובה
חחח אל תדאגו אני לא מערבב בין השתיים.
רק רציתי לדעת אם באותו היום אפשר להזריק את שניהם כאשר הטסט יוזרק בתחת וHCG יוזרק בבטן

• פותח/ת השרשור
שאלה נוספת אם כבר כולנו פה ברשותכם
כדי לעשות את שבוע 3-10: hCG (כוריגון) 500iu פעם בשבוע
יש צורך לערבב את הפרנגיל עם 5 מ"ל או 10 מ"ל מים בקטו ?

שאלה נוספת אם כבר כולנו פה ברשותכם
כדי לעשות את שבוע 3-10: hCG (כוריגון) 500iu פעם בשבוע
יש צורך לערבב את הפרנגיל עם 5 מ"ל או 10 מ"ל מים בקטו ?
אתה יכול גם עם 5 או עם 10 מיל תלוי כמה אתה רוצה להזריק יותר מים פחות מים , פשוט תעשה תחישוב של ה 10 מיל נניח : 5000 איו של הפרגניל לחלק ל 10 זה 500 איו ל 1 מיל אז אתה נותן 1 מיל שפיץ זה 500 איו בשבוע או חצי cc של 5 מיל ערבוב , חשבון פשוט . אני מעדיף את ה 10מיל ערבוב כי מימלא אתה צריך לתת 250 פעמיים מחולק בשבוע אז זה יותר עדיף

• פותח/ת השרשור
קצת בילבלת אותי אחי...
אני צריך להזריק 500 בשבוע בפעם אחת ? - נכון ?
אז אם אני אוסיף 10 מ"ל מים על ה5000 IU
אני יקבל 500 על כל cc ?
אני הבנתי נכון ?
פשוט בילבלת אותי במשפט האחרון שלך : "אני מעדיף את ה 10מיל ערבוב כי מימלא אתה צריך לתת 250 פעמיים מחולק בשבוע אז זה יותר עדיף"

קצת בילבלת אותי אחי...
אני צריך להזריק 500 בשבוע בפעם אחת ? - נכון ?
אז אם אני אוסיף 10 מ"ל מים על ה5000 IU
אני יקבל 500 על כל cc ?
אני הבנתי נכון ?
פשוט בילבלת אותי במשפט האחרון שלך : "אני מעדיף את ה 10מיל ערבוב כי מימלא אתה צריך לתת 250 פעמיים מחולק בשבוע אז זה יותר עדיף"
אתה יודע שנותנים פעמיים בשבוע פרגניל בגלל שזמן החיים לו הוא 3.5 ימים כמו אנטט , בגלל זה התכוונתי שאם אתה מערבב 10 מיל יהיה לך ב 1 מיל מים 500 איו אז בשבוע אתה נותן חצי מיל שני וחצי מיל חמישי אפשר לשחק עם הימים סתם נתתי דוגמא .

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית