הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ צריך כמה הסברים בבקשה לגבי HCG

מצב
השרשור נעול

BigTony

משתמש מתחיל
100
12
נק' מוניטין:
42
100
12
קודם כל שנה טובה לכולם !!

אז ככה, אני אמור להתחיל את הHCG בשבוע הבא - יש לי HCG 5000ui
ויש לי מים בקטר'
אני כרגע התחלתי את השבוע השני שלי של הסייקל הראשון בחיי
אז כמה שאלות :

1. האם אני צריך להזריק HCG פעמיים בשבוע או פעם בשבוע ?
ומה הכמות הנדרשת לפעם או פעמיים ? 500 ? 250 ?

2. כמה מ"ל מים יש להוסיף ? 10 או 5 ?
קצת מבולבל מבחינת החישוב והיחס

3.אין לי אמפולה סטרילית, הבנתי משאלה ששאלתי פה בעבר שאפשר להוסיף את המים ישירות למאפולה שבה הHCG מגיע - האם זה בסדר והאם יכנסו 10מ"ל במידה וזו הכמות שאצטרך לערבב ?

אשמח לעזרתכם - אני יודע שזה דובר פה רבות - פשוט אני מוצא את עצמי קורא 2 דעות שונות של אנשים בפורום ולכן אני שואל שוב, תודה רבה לכל מי שיענה.

1 - עדיפות לשתי זריקות של 250 יחידות בין לאומיות, אבל כן אפשרי לתת 500 יחידות פעם בשבוע.

2 - לא משנה כמות המים שאתה מדלל, חשוב ביותר לעשות את החישוב הנכון באופן סופי (כמה חומר פעיל יש בX מים שהוספת).
לדוגמא: עירבבת 5 מ"ל מים בקטריוסטיים עם אמפולה אחת של HCG יתן לך 5 מ"ל המכיל בתוכו 5000 יחידות של HCG, ומכאן תעשה את החישוב שאתה צריך, אתה רוצה להזריק 250 יחידות פעמיים בשבוע? תצטרך לשאוב 0.25 מל או 25 יחידות במזרק אינסולין.
רוצה 500 יחידות פעם בשבוע? תשאב 0.5 מ"ל או 50 יחידות במזרק אינסולין.

3 - אין כזה זה אמפולה סטרילית, אתה מתבלבל עם ויאל סטרילי, ואתה חייב ויאל סטרילי! אל תחשוב בצחוק למהול את הHCG באמפולה שלו אלה אם כן זה חד פעמי והכל נזרק לפח, פשוט תבקש יפה מהדילר שלך שיארגן לך ויאל ריק סטרילי לא אמור להיות בעיה.

1. פעמיים בשבוע עדיף

2. מוסיף 10 מ"ל מים ואז מזריק במזרק אינסולין 0.25 כל פעם

3. אתה צריך ויאל סטרילי

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית