הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ buttwink

roeehayek

משתמש מתחיל
132
7
נק' מוניטין:
7
132
7
לאחר מספר לא מבוטל של אימוני רגליים נוכחתי להכיר בתופעת הבטווינק סיבוב האגן קצת מתחת למקביל בסקוואט. כמובן שמיד התחלתי לקרוא לשמוע ולהתייעץ כיצד אני משפר את הבעיה. שיפרתי טווח תנועה אני חושב להחזיק ולרדת ישר קצת מתחת למקביל, אבל עדיין קיים הסיבוב כשאני יורד עוד יותר נמוך. כמובן שהמדריך במכון שפניתי אליו רק כדי לראות אם יש שיפור אמר אז אל תרד כל כך נמוך רק עד המקביל שזאת ממש לא אופציה. האם יש הצעות לשיפור?
בנוסף אני קצת תקוע עם המשקלים בסקוואט שוקל 71 ומרים 105 לשישייה מרגיש קושי להרים יותר גם אם לפחות חזרות , נמצא במאזן קלורי חיובי..

לאחר מספר לא מבוטל של אימוני רגליים נוכחתי להכיר בתופעת הבטווינק סיבוב האגן קצת מתחת למקביל בסקוואט. כמובן שמיד התחלתי לקרוא לשמוע ולהתייעץ כיצד אני משפר את הבעיה. שיפרתי טווח תנועה אני חושב להחזיק ולרדת ישר קצת מתחת למקביל, אבל עדיין קיים הסיבוב כשאני יורד עוד יותר נמוך. כמובן שהמדריך במכון שפניתי אליו רק כדי לראות אם יש שיפור אמר אז אל תרד כל כך נמוך רק עד המקביל שזאת ממש לא אופציה. האם יש הצעות לשיפור?
בנוסף אני קצת תקוע עם המשקלים בסקוואט שוקל 71 ומרים 105 לשישייה מרגיש קושי להרים יותר גם אם לפחות חזרות , נמצא במאזן קלורי חיובי..
תעלה סרטון. אתה דוחף מספיק ברכיים החוצה? יכול להיות שאתה מתחיל את הסקוואט בפשיטת יתר בגב?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית