הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

צפייה בטלוויזיה ללא הוט/יס

shahar18

משתמש משקיע
5,839
1,872
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
4,150
5,839
1,872
במידה ויש לך אנגלית ברמה גבוהה לך על זה..
אבל אולי כדאי לבדוק על סלקום טי וי

• פותח/ת השרשור
במידה ויש לך אנגלית ברמה גבוהה לך על זה..
אבל אולי כדאי לבדוק על סלקום טי וי
כשאני ארצה לראות סרטים/סדרות אני פשוט יוריד.. כמו שאני עושה עד היום
זה בעיקר בשביל הערוצי בסיס
ממה שאני קורא הביקורות על הinternet tv מעולות, וזה גם מאוד זול ככה שלא מפריע לי לקנות ומקסימום לא יסתדר

כשאני ארצה לראות סרטים/סדרות אני פשוט יוריד.. כמו שאני עושה עד היום
זה בעיקר בשביל הערוצי בסיס
ממה שאני קורא הביקורות על הinternet tv מעולות, וזה גם מאוד זול ככה שלא מפריע לי לקנות ומקסימום לא יסתדר
בשביל ערוצי בסיס מישראל שווה לך לקנות את זה? כמה כבר אתה תשב ותראה ערוץ2 וערוץ 10? אני לא חושב שיש בזה חבילת ספורט או משהו.

אם יש לך אנגלית שפת אם תברר על נט פליקס יש לי חבר שמשתמש בזה והוא מרוצה.

מהצד השני הממשק של סלקום משמעותי יותר זול מהוט ויס וגם שם יש VOD וכאלה

מה שאתה צריך זה להתרחק מכל החברות האלה, ולהזמין מאליקספרס סטרימר שמובנה בתוכו KODI,
קודי ייתן לך הכל, ערוצים ישראלים (הבסיסיים), ערוצים זרים, סרטים וסדרות..לאחר יותר משנה אני יכול להגיד בבטחה שזה הפתרון הכי נוח.
*הערה : מכיוון שכל הפרוצידורה עובדת על האינטרנט, הדבר היחיד שמשחק פאקטור היא מהירות האינטרנט, גם לשדרג ל 100 מגה על מנת לקבל שידור חלק יעלה לך גרושים ביחס למנוי ביס/הוט.

תציץ כאן : (איני קשור לאתר)
טבלת השוואה בין הסטרימרים הכי פופולאריים

• פותח/ת השרשור
בשביל ערוצי בסיס מישראל שווה לך לקנות את זה? כמה כבר אתה תשב ותראה ערוץ2 וערוץ 10? אני לא חושב שיש בזה חבילת ספורט או משהו.

אם יש לך אנגלית שפת אם תברר על נט פליקס יש לי חבר שמשתמש בזה והוא מרוצה.

מהצד השני הממשק של סלקום משמעותי יותר זול מהוט ויס וגם שם יש VOD וכאלה
ערוץ 22 וערוץ 10 זה פחות או יותר הערוצים היחידים שאני רואה (ישראלים). יש ערוצים כמו נשיונל ג'יאגרפיק או דיסקברי שאני אוהב אבל הם לא ישראלים ככה שסיכוי סביר שיש אותם בחבילה
העניין הוא שהצפייה ישירה שיש בחיפושי גוגל היא בדרך כלל חרא (מלא פרסומות, נתקע וכו'). אז אני מחפש משהו קצת יותר מסודר

• פותח/ת השרשור
מה שאתה צריך זה להתרחק מכל החברות האלה, ולהזמין מאליקספרס סטרימר שמובנה בתוכו KODI,
קודי ייתן לך הכל, ערוצים ישראלים (הבסיסיים), ערוצים זרים, סרטים וסדרות..לאחר יותר משנה אני יכול להגיד בבטחה שזה הפתרון הכי נוח.
*הערה : מכיוון שכל הפרוצידורה עובדת על האינטרנט, הדבר היחיד שמשחק פאקטור היא מהירות האינטרנט, גם לשדרג ל 100 מגה על מנת לקבל שידור חלק יעלה לך גרושים ביחס למנוי ביס/הוט.

תציץ כאן : (איני קשור לאתר)
טבלת השוואה בין הסטרימרים הכי פופולאריים
בשביל מה אני צריך סטרימר אם אני יכול לחבר מחשב בכבל hd ? מצטער על הבורות

נגיד וקניתי את זה:
Aliexpress.com : Buy Tronsmart MXIII Plus 2G/16G Amlogic S812 Quad Core 2.0GHz Android TV Box 4K H.265 XBMC OTA 2.4G/5GHz Dual WiFi IPTV Media Player from Reliable players dance suppliers on Shenzhen Mobase Technology Co., Ltd.
מה אני עושה עם זה? אני יכול לראות עם זה ערוץ 22? ערוץ 10 ?

אני יכול לחשוב על מספר סיבות ללמה סטרימר עדיף על מחשב :
גודל, מחשב שתקוע לך בסלון לא נראה טוב.
שלט, לסטימר יש שלט, מן הסתם יותר נוח.
יותר רועש.
מצריך תחזוקה.
לוקח לו יותר זמן לעלות.

תשמע, בגדול זה עניין של השקפה.
בנוגע למוצר שאתה "קנית" זה מעין מחשב שמגיע עם מערכת אנדרואיד, אתה מתקין עליה קודי וכך עושה את כל התהליך שדיברנו.
רק הבהרה, התהליך הוא לא כזה פשוט, זה תוכנה מורכבת שלוקח קצת זמן ללמוד אותה אבל למזלנו יש תמיכה מעולה בעברית באתר שהבאתי מקודם וישמחו לסייע לך ולעזור לך.
מה שאני מציע - תוריד כרגע קודי למחשב (תסתייע במדריך מהאתר), תנסה לתפעל את התוכנה ולראות שאתה מצליח לראות את כל הערוצים/סרטים/סדרות שאתה חושק ובהתאם לזה תוכל לבחור אם להזמין סטרימר או לא.

ערוץ 22 וערוץ 10 זה פחות או יותר הערוצים היחידים שאני רואה (ישראלים
אז תחבר עידן+
זה ממיר קטן שעולה 100 שח אם אני לא טועה שמשדר את ערוצי הבסיס ותומך גם ב HD (עבור ערוץ 1 כנראה)
יש טלויזיות למשל, כמו הדגמים של סמסונג בשנים האחרונות שהממיר מובנה בפנים ורק צריך לחבר כבל AUX ליציאת לווין

• פותח/ת השרשור
אז תחבר עידן+
זה ממיר קטן שעולה 100 שח אם אני לא טועה שמשדר את ערוצי הבסיס ותומך גם ב HD (עבור ערוץ 1 כנראה)
יש טלויזיות למשל, כמו הדגמים של סמסונג בשנים האחרונות שהממיר מובנה בפנים ורק צריך לחבר כבל AUX ליציאת לווין
אני רואה שזה עולה 280 שקל
הזמנת משלוח | עידן פלוס

כמו כל דבר יש כאן יקר יותר ויקר פחות.
ממירים דיגיטליים - זאפ השוואת מחירים

המחירים מתחיל מ 128 שקל ותיקח בחשבון שהאנטנה שמגיעה עם המכשיר חלשה וסבירות גבוהה שתצטרך לקנות אחרת.
בקצת יותר אתה תקנה סטרימר עם KODI שיפתח לך עולם מטורף של סדרות וסרטים ב HD מתורגמים בלחיצה אחת, לטעמי שווה את זה.

• פותח/ת השרשור
כמו כל דבר יש כאן יקר יותר ויקר פחות.
ממירים דיגיטליים - זאפ השוואת מחירים

המחירים מתחיל מ 128 שקל ותיקח בחשבון שהאנטנה שמגיעה עם המכשיר חלשה וסבירות גבוהה שתצטרך לקנות אחרת.
בקצת יותר אתה תקנה סטרימר עם KODI שיפתח לך עולם מטורף של סדרות וסרטים ב HD מתורגמים בלחיצה אחת, לטעמי שווה את זה.
שוב, יש לי מחשב נייח מעולה שאין לי הרבה שימוש בו (יש לי לפטופ). מה יתן לי סטרימר שאין במחשב? קומפקטיות לא מעניינת אותי

ערוץ 22 וערוץ 10 זה פחות או יותר הערוצים היחידים שאני רואה (ישראלים). יש ערוצים כמו נשיונל ג'יאגרפיק או דיסקברי שאני אוהב אבל הם לא ישראלים ככה שסיכוי סביר שיש אותם בחבילה
העניין הוא שהצפייה ישירה שיש בחיפושי גוגל היא בדרך כלל חרא (מלא פרסומות, נתקע וכו'). אז אני מחפש משהו קצת יותר מסודר
אני גם לא מבין את הצורך בסטרימר.
קנה עידן+ בשקל וחצי, חבר כבל HDMI מהמחשב לטלויזיה וסגרת את הסיפור.

• פותח/ת השרשור
תכלס בקודי יש גם ערוצים רגילים אבל לדעתי תשקיע באופן חד פעמי על הממיר הזה ויהיה לך שקט.
אין לך ממיר מובנה בתוך הטלויזיה? (של עידן+)
יש איזה ממיר מומלץ? אחרי שקניתי ממיר מה אני אמור לעשות בשביל להתקין את העידן פלוס כדי שהערוצים יעבדו? או שזה בילד-אין? (לא מדבר על הממיר שהם מציעים ב-280 שקל)
מצטער אני בור מוחלט בזה

לערוץ 10 ו1 יש שידורים ישירים באתר שלהם שעובדים נפלא.
ערוץ 2 יותר בעייתי, מהניסיון שלי.

הסטרימר עם קודי נשמע אש, יש לכם השערה אם יעבוד באוסטרליה?

אני משתמש אגב בנטפליקס (עולה כאן 15$ אוסטרלי לחודש) ודי מרוצה.

אין לי מושג לגבי התוכן והעלות בארץ אבל זה פתרון פשוט זול וטוב.

קודי הוא לא סטרימר רגיל, הוא נותן ממשק של "ערוצים" לתכנים של צפייה ישירה מהאינטרנט, זה מה שמיוחד בו.
הילדים ואישתי מרוצים ואני ממילא כמעט לא רואה טלוויזיה חוץ מסדרה שתיים שהייתי מוריד גם בתקופה שהיו לי כבלים.
אני לא חושב שזה כזה מוצר להיט (נתקע, איכות צפייה הרבה פעמים נמוכה)
בקיצור "חינם" באיכות של חינם.

כמה באלאגן במקום אחד.

חבל על הכסף שלך. אתה משלם 400% יותר על מכשיר (מהמחיר שלו באליאקספרס) שגם אם יעשה את חצי ממה שמבטיחים לך באתרים האלו, הוא לא יחזיק לך יותר מכמה חודשים.

בשביל מה אני צריך סטרימר אם אני יכול לחבר מחשב בכבל hd ? מצטער על הבורות

סטרימר אתה לא צריך, זה מוצר שבדרך להיכחד מהעולם. יש קופסאות מדיה מבוססות אנדרואיד שמותקן עליהם קודי ואנשים קוראים להם סטרימר בטעות.
אתה יכול להתקין גם קודי על מחשב עם כמעט כל מערכת הפעלה שאתה יכול לחשוב עליה.

אם הפעלה עם שלט חשובה לך, תזמין קופסת מדיה. אם אתה מסתדר עם עכבר ומקלדת אלחוטיים, חבר את המחשב שלך לטלויזיה.

התקנה של קודי עם יותר ערוצים ממה שאתה צריך אתה יכול למצוא כאן
היא כוללת גם את השידורים של ערוצים 1,2,10.
האיכות היא סבירה מינוס ותלויה בחיבור האינטרנט שלך.

ממיר של עידן פלוס נועד לאפשר לך לראות טלויזיה ישראלית בלי קשר לאינטרנט והאיכות תהיה הרבה יותר טובה מכל שידור אינטרנטי (כי האתרים משדרים באיכות גרועה).

הצעה שלי, אמרת שאתה יכול למתוח כבל HD מהמחשב לטלויזיה? תבדוק עם המחשב שלך לפני שאת רץ לקנות קופסה נוספת שתשב בסלון. יש אנשים שחיים על קודי ויש כאלו שלא אוהבים ומעדיפים אלטרנטיבות אחרות.

הקופסא עולה כולה 40$
תקנה אחת סינית, תשתמש במדריכי KODI שיש בעברית באינטרנט וזהו

ממליץ על ODROID C2 עם LibreELEC אבל עם איך שאנשים מגיבים פה כנראה זה לא יתאים לכם

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית