יש לי הצעה לאתר

roie_456

משתמש פעיל
422
22
נק' מוניטין:
33
422
22
חשבתי על זה שאפשר לעשות ליד הלוגים קטגוריה של מדיה ששם ירוכזו כל הסרטונים והתמונות שאותו משתמש מעלה ללוג.
ככה אם לדוגמא הוא עושה חיטוב או מסה והוא העלה תמונות של לפני ואז אחרי כמה חודשים של אחרי אפשר יהיה לראות את זה בלי לחפש בעדכונים של הלוג.
(יש מצב שיש את זה כבר ואני לא יודע אז תתקנו אותי)

יותר מסודר כשהמדיה נמצאת בתוך העדכון עצמו.
הלוג מיועד קודם כל עבור המשתמש הרי..

• פותח/ת השרשור
יותר מסודר כשהמדיה נמצאת בתוך העדכון עצמו.
הלוג מיועד קודם כל עבור המשתמש הרי..
המדיה עדיין תהיה בתוך העדכון.
אבל כמו שיש קטוגריה של גרף התקדמות וכדומה יהיה קטגוריה של מדיה.

את רוב הסרטונים/מדיה שהמשתמש מעלה הוא מעלה מאתר צד ג' (יוטיוב וכו') ולא לפורום עצמו (כי זה היה לוקח המון מקום על השרת). אני לא רואה דרך הגיונית להפריד את זה גם ולזהות מתי הוא מעלה לכל אתר כזה או אחר. הרי את העדכוני מדיה עושים גם עם טקסט וזה יהיה מאוד קשה לזהות ולהפריד בין ה-2

• פותח/ת השרשור
את רוב הסרטונים/מדיה שהמשתמש מעלה הוא מעלה מאתר צד ג' (יוטיוב וכו') ולא לפורום עצמו (כי זה היה לוקח המון מקום על השרת). אני לא רואה דרך הגיונית להפריד את זה גם ולזהות מתי הוא מעלה לכל אתר כזה או אחר. הרי את העדכוני מדיה עושים גם עם טקסט וזה יהיה מאוד קשה לזהות ולהפריד בין ה-2
אוקיי לא ידעתי שזה לא אפשרי מבחינת ביצוע.
בכל מקרה האתר מצויין.

סליחה שמקפיץ מלפני הרבה זמן.
אבל זה נשמע דווקא רעיון לא רע, אולי אפשר לממש את זה עם יוטיוב בלבד. זאת אומרת אם בעדכון יש כתובת של יוטיוב שזה יוסיף לסרטונים בטאב.

ודא להוסיף עוד טאבים בכלל מעניין. למשל טאב של התוכנית הנוכחי.. שפותח הלוג יעדכן בעצמו. ובייעוץ נגיד אתה מעדכן לנו
וכנ"ל על תוכנית תזונה.
אני מניח שבלוגים יש לא מעט עניין בתוכנית האימון או בתוכנית התזונה של המתאמן ככה שזה דרך נוחה מאוד לראות את זה (כמובן בטאבים נפרדים ועל אחריות המשתמש לעדכן את הטאב בדיוק כמו בגרף)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית