הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תוכנית AB

jERS21

משתמש מתחיל
5
0
נק' מוניטין:
0
5
0
אימון A : חזה,טרייספס, גב

בנץ 5X5
עליון בדאמבלים 3X5
מקבילים 1XFAILURE

בנץ אחיזה צרה 5X5
יד אחורית בכבלים 1XFAILURE

פול דאון 3X10
מתח 3X10
בנט אובר 3X6

אימון B:רגליים,כתפיים,בייספס

סקוואט 5X5
לג פרס 3X8
לג קארל 2X FAILURE

מיליטרי פרס 5X5
הרחקות לצדדים 3X8

משקל : 58
משקלי עבודה:
בנץ 57.5
סקוואט 70
פרס 40

איך התוכנית? יש מה לשפר או שעדיף תוכנית אחרת?

אימון A הולך להיות לך ארוך בטירוף, לדעתי כמעט מעל שעתיים עם זמני מנוחה והתאוששות נאותים.
תבצע:
בנץ 3×5
חזה שיפוע חיובי 3×10-12 קליל רק בישביל הנפח

מתח 3×5
חתירה 3×8-10

מקבילים עם משקל 3×10
*אם ממש ממש בא לך תוסיף עוד איזה תרגיל פשוט ליד אחורית 2×12.

אימון B ניראה סבבה.

באופן כללי עקב המשקלים הנמוכים לא הייתי מציע לך להתחיל לעבוד בפיצולים, אלא לעבוד בעבודה עצימה בתוכנית כוח או כל תוכנית fbw רק שתקפיד להתקדם בה באופן קבוע, לדעתי זו תוכנית שתניב לך את ההתקדמות הטובה ביותר כרגע.

• פותח/ת השרשור
אימון A הולך להיות לך ארוך בטירוף, לדעתי כמעט מעל שעתיים עם זמני מנוחה והתאוששות נאותים.
תבצע:
בנץ 3×5
חזה שיפוע חיובי 3×10-12 קליל רק בישביל הנפח

מתח 3×5
חתירה 3×8-10

מקבילים עם משקל 3×10
*אם ממש ממש בא לך תוסיף עוד איזה תרגיל פשוט ליד אחורית 2×12.

אימון B ניראה סבבה.

באופן כללי עקב המשקלים הנמוכים לא הייתי מציע לך להתחיל לעבוד בפיצולים, אלא לעבוד בעבודה עצימה בתוכנית כוח או כל תוכנית fbw רק שתקפיד להתקדם בה באופן קבוע, לדעתי זו תוכנית שתניב לך את ההתקדמות הטובה ביותר כרגע.

אוקיי, אני גם לא מת על פיצולים פשוט אני לא מתאושש מהר במיוחד אחרי אימוני רגליים וחזה לוקח לי משהו כמו 3 ימים עד שאני יכול לגעת בשריר בכלל..
ולא נראלי שזה קשור לתזונה כי אני מכניס 3000 קלוריות ביום עם 120 גרם חלבון+ ולפחות 250 גרם פחמימה..

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית