פיתרון גאוני לשתיית חלב לשונאי חלב

Barbell

משתמש פעיל
832
1
נק' מוניטין:
2,151
832
1
מי ששונא חלב יש לי פיתרון גאוני עבורו, פשוט לשתות חלב ולהריח שוקו\שוקולד\משהו אחר שאתם אוהבים, והטעם של החלב פשוט הופך לשוקו או מה שהרחתם, תנסו ותראו, ואני אומר את זה בתור אחד שהיה מקיא חלב ועכשיו שותה 2 ליטר ביום.

בשביל מה להריח? תעשה כמוני,קח קנקן,שים חלב כמה שבא לך(עדיף 2 ליטר צפונה) שים נסקוויק ויש לך קנקן שוקו.
אני בכיף יכול להוריד 3-4 ליטר שוקו ביום:RockOn:

מה הבעיה לשתות את החלב כמו שהוא?
על היום הראשון שהתחלתי לשתות בכמויות הצלחתי לגמור 3 ליטר..
בנתיים שבוע עם 3 ליטר בתפריט וזה אחלה קלוריות
אבלללללללללללל
כל מי שרואה אותי שותה מתחיל להרצות לי שזה לא בריא ושהרופאים והתזונאים אומרים שזה לא בריא וזה יכול לגרום לסרטן ולכל מיני דברים אם אני שותה בכמויות כאלה....
אפשר לקבל מאמר שמבטל את האמירות הליצניות האלה?

גד"ש אתה תקבל סרטן מהריסוס של המטעים הרבה לפני שתקבל אותו מהחלב

גד"ש אתה תקבל סרטן מהריסוס של המטעים הרבה לפני שתקבל אותו מהחלב

ת'אמת שריסוס זה לא התפקיד שלי, אני לעיתים מחליף חבר'ה שלא יכולים...
אז מה אתה אומר בעצם?
שחלב כן יכול להביא סרטן?
אז למה כולם שותים פה?

שאתה הולך במטע אתה נושם ריסוס
ולגבי החלב אני לא אומר שהוא מסרטן
מה שדיברו שמסרטן זה הסיליקון שהוסיפו לו וכיום לא מוסיפים לו סיליקון (מאז שתבעו את תנובה נדמה לי)

החלב בארץ הוא כבר מזמן הכל חוץ מחלב
ואתה אומר את זה בתור מה?

נמאס לי מליצנים שמפזרים שטויות בלי שום בסיס לטענות המטומטמות שלהם (ואני לא קורא לך ליצן). התזונאים והרופאים האלה הם פשוט עם של ליצנים, הם יגידו לך שיצמח לך כוס בעורף והמעיים שלך ינשרו מהתחת אם תיקח קריאטין ואבקת חלבון כי זה מפוצץ בהורמונים ולא נספג בגוף, הם גם יגידו לך שכושר גופני נמדד בריצה/הליכה למרחקים ארוכים, רק מעניין איך זה שרוב האנשים שעוסקים בתחום נראים כמו בני 70 ששכחו לקחת את התרופה שלהם נגד עצירות. והתזונאים האלה... לא מזמן היה פה בחור ששקל מעל מאה קילו וקיבל תפריט של 1200 קלוריות בלחץ ו0 גרם שומן... בקיצור אני התייאשתי מהם, זאת אחת הסיבות שאני שוקל ללמוד בחו"ל ולא בארץ, כי מה שיש פה זה תת רמה.

מי שיש לו טענות על החלב שיקנה ישר מהרפת,1.5 ש"ח לליטר,מחממים עד לרתיחה ושותים לרוויה...

עוד פתרון:
1)ללכת לבקר דודה בבית חולים ולדפוק לה תצנור של האנפוזיה.
2)לקחת את המטלה של המעילים\קולב או כל דבר שיכול להחזיק את שקית החלב באוויר.
3)ובלילה לחבר את השקית לצינורות של האינפוזיה ולחבר אותה ליד ולילה טוב.

השיטה נבדקה עם שווארמה(ערכים מצוינים) אבל כניראה אני לא ישן מספיק,כשאני קם בבוקר השווארמה עדיין לא הספיקה לעבור את הצינור.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית