הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ לוחם במגב

YarinMeister

משתמש מתחיל
4
0
נק' מוניטין:
0
4
0
אהלן,
אני לוחם במגב בעיר העתיקה.
מרבית המשימות הן משימות סטטיות או סיורים רגליים, יש לציין כי המשימות הסטטיות לרוב מתבצעות בעמידה.
לפני כחודש הוסיפו לנו לציוד מגני צוואר, אני משרת גם כחובש מה שמעלה לי את הציוד בכחמישה קילו לערך.
בזמן האחרון אם אני מנסה לעשות אימונים יש לי במהלך האימון כאב בכתפיים (רוב המסה של המגני צוואר החדשים מסתמכת על הכתפיים).
פעם אחרונה ניסיתי להתאמן לפני שבועיים ולא הצלחתי לבצע אימון כוח, כמו כן אימון אירובי קשה מאוד.
לא מסוגל לבצע אף תרגיל שקשור לכתפיים,
בנוסף מתרגילי מתח של שינויי זוויות ולאן מופנת היד (מתח בנים מתח בנות רחב גבי צר וכו ) הייתי מסוגל לבצע בין 6 ל4 חזרות עבור 4 סטים ואילו בתקופה הנוכחית אין לי אפשרות לבצע יותר מ5 או 4 חזרות עבור סט אחד.
יש תרגילים שהם בעלי עצימות מאוד נמוכה שלא יכולים לגרום לי לדלקת בכתף?
יש תרגילים שהם יותר קלים ממתח שבהם אני יכול להגיע ל8 חזרות כפול 4 סטים על מנת להשתפר במתח שלא מאמצים את הכתפים?

אתה יכול לעלות תמונה של המיגון?

ובנוסף גם תציין מהי הכוננות שלך, מהו הסד"כ שלכם ואיזה משימות אתם מבצעים בבקשה.
גבר, בטחון מידע שמעת? ולהעלות תמונה של המיגון שלך בטח לא יוסיף. לצערי לוחמים כיום לא מבינים את החשיבות של הדברים הללו.

Back
למעלה תחתית