לפני הרכישה

may1805

משתמש מתחיל
38
1
יש לי כמה שאלות אשמח למענה 😃
1. בחדר כושר החתימו אותי על טופס שאני כשירה רפואית ושאין לי בעיות רפואיות זה יכול להיות ככה גם בייעוץ?
2.אם לדוגמא אני משלמת ביום חמישי או שישי מתי אני בעצם מקבלת את התפריטים ויכולה להתחיל בתהליך וממתי נספרים 30 הימים?
3.מייק אתה מפרסם ייעוץ אישי שלך האם זה אותו ייעוץ שניתן כאן או שזה משהו אחר ופרטי?
4.אני לא יודעת אם הבנתי נכון אבל,מתקיימת פגישה אחת בתל אביב? אם כן אז באיזה שלב?

תודה רבה על המענה!!

2. אם אני לא טועה - ממתי שאת מביאה את האישור הרפואי
3. אם הבנתי נכון הייעוץ כאן הוא באופן וירטואלי ואישי, האופציה האחרת זה לפגוש בו בת"א

• פותח/ת השרשור
אם גם האישור יהיה עם ההצטרפות בחמישי אז מתי מתחילים ה30 יום? מיד בהצטרפות או ברגע שמקבלים את התפריט?

1. בחדר כושר החתימו אותי על טופס שאני כשירה רפואית ושאין לי בעיות רפואיות זה יכול להיות ככה גם בייעוץ?
את חותמת על טופס דומה גם בייעוץ אישי ואין צורך להביא אישור מרופא המשפחה

2.אם לדוגמא אני משלמת ביום חמישי או שישי מתי אני בעצם מקבלת את התפריטים ויכולה להתחיל בתהליך וממתי נספרים 30 הימים?
מהרגע שאת מקבלת את התפריט

3.מייק אתה מפרסם ייעוץ אישי שלך האם זה אותו ייעוץ שניתן כאן או שזה משהו אחר ופרטי?
יש 2 סוגים של ייעוצים שאני מציע:
1. באינטרנט (כאן בפורום)
2. אחד על אחד במשרד בת"א

4.אני לא יודעת אם הבנתי נכון אבל,מתקיימת פגישה אחת בתל אביב? אם כן אז באיזה שלב?
הייעוץ באינטרנט אינו כולל בתוכו מפגשים על אחד על אחד. ההבדל שאין מדידות ואין מפגש כנגד הייעוץ במשרד בת"א שבו יש מפגש אחת לחודש ואני לוקח מדדים (היקפים/אחוז שומן) ויושבים על התפריט אחד על אחת. גם בייעוץ אחד על אחד את מקבלת מעקב שאותו ניתן לנהל או בפורום או באימייל

• פותח/ת השרשור
מעולה תודה רבה על התשובות!
אז בערך כמה זמן מרגע ההרשמה מקבלים את התפריט? שאוכל לדעת מתי להירשם כי אני נוסעת לחופשה קצרה ורוצה להתחיל מייד אחריי

אז בערך כמה זמן מרגע ההרשמה מקבלים את התפריט? שאוכל לדעת מתי להירשם כי אני נוסעת לחופשה קצרה ורוצה להתחיל מייד אחריי
תלוי בכמות המידע שתספקי בהתאם למה שכתוב כאן:
כדי לייעל את הייעוץ, מה נדרש מכם לפני פתיחת הודעה

אם יהיה את כל המידע הרלוונטי זה יכול לקחת כמה שעות בודדות

Back
למעלה תחתית