הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון דעתכם על GH

• פותח/ת השרשור To be
  • פורסם בתאריך

To be

משתמש פעיל
974
31
נק' מוניטין:
34
974
31
שלום לכולם,
אחרי הרבה מחשבות החלטתי ללכת על GH, קראתי פה באתר ובהרבה אתרים הבנתי את הכל, החומר הזה הוא הTOP, חברת NORDITROPIN, למי שמבין בזה יודע את רמת החומר, קיצור אני הרבה זמן הולך ראש בראש עם השומן שיש לי, אני על 20% שומן בערך, יש מסת שריר מכובדת, משמחפש זה שריפת שומן מקסימלית ועליה קטנה במסת שריר שזה אפשרי על GH וטסט, ושאר הדברים החיוביים שנותן GH לעור ושיער....
שוקל כרגע 110 ק"ג, גובהה 192, מתאמן 4 שנים בערך ירדתי הרבה במשקל (הייתי שמן ברמות, ל @Mike חלק הארי במהפך זה), ניסיון עם חומרים הוא סייקל טסט אחד בערך חודשיים טיפה פחות.
משרציתי לדון איתכם עליו זה המינון, לפי משקראתי ושאלתי המינון הכי טוב למקרה כמו שלי הוא 4IU למשך 3 חודשים ואפילו יותר גם זה טוב, אבל הכסף גם מטיל את עצמו בעניין, חשבתי על 3IU ל 3 חודשים, האם זה יעשה את העבודה ויספיק, או לא ללכת על זה פחות מ 4IU?!

אשמח לתגובות של מנוסים בעניין ומנהלי הפורום הנכבדים.

חג שמח 😁

כמה דברים:

1. למצבך אין סיבה מוצדקת לשימוש ב-GH, גם אם אתה יכול להרשות לעצמך מבחינה כספית. עדיף לבצע חיטוב ומאסה נורמליים, ואפשר שבמסגרת שימוש בסייקל או שלא.

2. להריץ GH ל3 חודשים זה נחמד, אבל לא בעל אפקט משמעותי. ככל שתשתמש יותר זמן, כך האפקט יהיה טוב יותר.

3. GH הוא חומר מאוד עדין ונתון לזיופים או למקרים של שימוש בפגי תוקף שלא הושמדו. אם תעשיית הסטרואידים UG מסובכת, אז במקרה של GH זה אפילו יותר.

נכון שנורדיטרטפין הוא GH רפואי ושנמכר במרשם בארץ, אך הסיכוי להשיגו במצב טוב הוא אפסי. גם אם אתה סומך על הדילר שלך, או שיש לך נגישות ישירה לרוקח, קח בחשבון שלעיתים יש מקרים שאפילו לא בשליטתם, שיכולים לפגוע במוצר. כל שינוי טמפרטורת לזמן קצר או חשיפה לאור, כבר יגרמו להרס שרשראות החלבונים במוצר, וזמינותו הביולוגית תפחת עד מצב אפסי לעיתים.

• פותח/ת השרשור
1. למצבך אין סיבה מוצדקת לשימוש ב-GH, גם אם אתה יכול להרשות לעצמך מבחינה כספית. עדיף לבצע חיטוב ומאסה נורמליים, ואפשר שבמסגרת שימוש בסייקל או שלא.
אפשר להבין את משכתבת, אבל מה לא ללכת על הטוב ביותר, ולחסוך זמן, החומר בטח ישנה את המצב שלי חיובי ברמות.
2. להריץ GH ל3 חודשים זה נחמד, אבל לא בעל אפקט משמעותי. ככל שתשתמש יותר זמן, כך האפקט יהיה טוב יותר
את זה אני יודע, אתה ממליץ על 4IU ל 3 חודשים או 4IU, אם אני הולך על זה בכל מקרה, לכולנו ברור שפחות מינון יותר תקופה זה יותר אפקטיבי על GH.
קח בחשבון שלעיתים יש מקרים שאפילו לא בשליטתם, שיכולים לפגוע במוצר. כל שינוי טמפרטורת לזמן קצר או חשיפה לאור, כבר יגרמו להרס שרשראות החלבונים במוצר, וזמינותו הביולוגית תפחת עד מצב אפסי לעיתים.
טוב זה בכל קניה יכול להיות סיכון כזה, נגיד שזה עניין אחר אני אדאג לו.

השאלה השניה היא הכי חשובה, יש לך מלהמליץ אחי?

ל-GH יש סינגריה עם עם שימוש במקביל בסטרואידים וגם באינסולין (האחרון לא מומלץ למי שאינו בקיא בפרוטוקולים) ולבד האפקט שלו לא יהיה כה משמעותי ב-3 חודשים, גם במינון של 4iu. זה עניין של עלות/תועלת. במצב שאתה מתאר, התועלת נמוכה למול העלות

• פותח/ת השרשור
ל-GH יש סינגריה עם עם שימוש במקביל בסטרואידים וגם באינסולין (האחרון לא מומלץ למי שאינו בקיא בפרוטוקולים) ולבד האפקט שלו לא יהיה כה משמעותי ב-3 חודשים, גם במינון של 4iu. זה עניין של עלות/תועלת. במצב שאתה מתאר, התועלת נמוכה למול העלות
הבנתי, אז אלך על זה 4 חודשים במינון 4IU.. ככה יהיה תוצאות, ויהיה שווה, נכון? (מצורף לGH טסט לאורך כל הסייקל, גם פריגניל + PCT).
* אגב ככה למידע כללי, השיטה הכי טובה זה להשתמש 50 יום, להפסיק תקופה ואח"כ לפוצץ 5-6 חודשים, 5 ימים ON, ראשון וחמישי OFF.

הבנתי, אז אלך על זה 4 חודשים במינון 4IU.. ככה יהיה תוצאות, ויהיה שווה, נכון? (מצורף לGH טסט לאורך כל הסייקל, גם פריגניל + PCT).
* אגב ככה למידע כללי, השיטה הכי טובה זה להשתמש 50 יום, להפסיק תקופה ואח"כ לפוצץ 5-6 חודשים, 5 ימים ON, ראשון וחמישי OFF.
השיטה הטובה ביותר לGH היא לקיחה רצופה ללא הפסקות

• פותח/ת השרשור
השיטה הטובה ביותר לGH היא לקיחה רצופה ללא הפסקות
ככה כתבו באתרים עבור מתחילים, בכל מקרה זלא העניין.
?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית