הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אינטרנט

Edward

משתמש פעיל
906
497
נק' מוניטין:
3,529
906
497
שלום אני מתלבט בין Hot לבזק.
ההצעה של hot -hotbox ל100 מגה ספק ותשתית 80 שקל מול בזק 40 מגה ספק ותשתית 120 שקל.

אני מחפש אינטרנט יציב , להורדות של סרטים/סטרימינג ומידי פעם קצת משחקים שיהיה פינג נורמלי.

תנו לי חוויות אישיות והצעות

בזק ללא ספק.
בהוט יש המון תקלות, שעות לחכות בפלאפון ושבועות לחכות לטכנאי.
אני בבזק כבר שנתיים-שלוש, לא הייתה אפילו תקלה אחת שדרשה טכנאי ובפעמיים היחידות שהתקשרתי לגבי תקלה חיכיתי 5-10 דקות, לא יותר.
בנוסף האינטרנט עצמו הרבה יותר יציב וטוב, בהוט הייתי על חבילה של 100 מגה Download ו-3 Upload ובפועל קיבלתי 40 ו-2 (ביום טוב, המון ימים זה היה על 20-25. מאוד לא יציב), לעומת זאת בבזק אני כרגע על חבילה של 40 ו-3 ומקבל 40-45 ו-3. כנ"ל לגבי פינג במשחקים, בבזק, למרות שאני בעיקרון על חבילה שמציעה פחות אני על פינג יותר נמוך.
בקיצר, בזק.

שלום אני מתלבט בין Hot לבזק.
ההצעה של hot -hotbox ל100 מגה ספק ותשתית 80 שקל מול בזק 40 מגה ספק ותשתית 120 שקל.

אני מחפש אינטרנט יציב , להורדות של סרטים/סטרימינג ומידי פעם קצת משחקים שיהיה פינג נורמלי.

תנו לי חוויות אישיות והצעות
איך הגעת למחיר הזה בבזק?
אני יודע על 85 שקל לחבילה של ספק+תשתית (40 מגה) ו99 שקל ל-100 מגה. ובשניהם חודש ראשון חינם

לא יודע את המחירים, אבל אני יכול להגיד לך שהייתי גם בבזק וגם בהוט, הוט זה פשוט זוועה כל שבוע צצה תקלה אחרת ובזק מביאה אינטרנט בלי תקלות

חברים, נא לרסן את הBROSCIENCE.

איכות האינטרנט תלויה במיקום שלך.
יש מקומות (ברמת הרחוב) כמו אצלי למשל, שבזק אפילו לא מסוגלת לתת 40 מגה יציב, ויש מקומות שהוט ככה.
בגדול שניהם זבל, אבל תנסה את שניהם ותראה מה יותר טוב אצלך.

אם אלה ההבדלים במחירים כנראה שהוט עדיפים.
אצלי יש הוט ואני ממש לא מרוצה אבל אני כן יכול לשחק על פינג 70 יחסית יציב באירופה.

• פותח/ת השרשור
טוב , אחותי גרה כמה רחובות לידי(למרות שזה לא משקף) ומהירות האינטרנט אצלה בהוט קופצת וממש לא יציבה .
ואני מעדיף משהו יציב יותר לסטרימינג. איך הגעתם למחירים של 85 שקל בבזק ל40 מגה? דיברתי עם כמה נציגים שונים ואצל כולם זה 110 עם חודש ראשון חינם(יוצא לשנה 100 בחודש בעצם) .

בזק ללא ספק.
בהוט יש המון תקלות, שעות לחכות בפלאפון ושבועות לחכות לטכנאי.
אני בבזק כבר שנתיים-שלוש, לא הייתה אפילו תקלה אחת שדרשה טכנאי ובפעמיים היחידות שהתקשרתי לגבי תקלה חיכיתי 5-10 דקות, לא יותר.
בנוסף האינטרנט עצמו הרבה יותר יציב וטוב, בהוט הייתי על חבילה של 100 מגה Download ו-3 Upload ובפועל קיבלתי 40 ו-2 (ביום טוב, המון ימים זה היה על 20-25. מאוד לא יציב), לעומת זאת בבזק אני כרגע על חבילה של 40 ו-3 ומקבל 40-45 ו-3. כנ"ל לגבי פינג במשחקים, בבזק, למרות שאני בעיקרון על חבילה שמציעה פחות אני על פינג יותר נמוך.
בקיצר, בזק.
אצלי זה בדיוק הפוך.
בזק לא שולחים טכנאי בשישי-שבת ואחרי 18:00. מה שגרם לי להיות בלי אינטרנט יציב משהו כמו חודש (בגלל שאני עובד 9-18 ראשון עד חמישי)

עברתי דירה והתכוונתי שוב לעשות בזק וקבעתי איתם על 100 מגה והכל. מגיע טכנאי ואומר לי "אתה יכול כאן עד 40"...לך הביתה לא מעוניין.
הוט נותנים לי 100 מגה. וזה 100 מגה. יציב על 100..לא יורד אפילו ל95...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית