הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ PCT

• פותח/ת השרשור or24
  • פורסם בתאריך

or24

משתמש פעיל
354
7
נק' מוניטין:
723
354
7
מתכוון לצאת ל-PCT רגיל כמו שצריך

1. שתית אלכוהול בזמן PCT, יכולה לגרום לבעיות?

2. עקב טיסה לחול בדיוק שאני צריך להתחיל את ה-PCT שוקל לדחות בכמה ימים, האם הדבר אפשרי? או שאפשר לטוס עם הכלומיד והטמוקסי בלי בעיה?

3. בחלק מהסייקל השתמשתי בדוסטינקס להודת רמות הפרולקטין שאני יודע שהן נוטות לעלות לי, במיוחד לאחר הסייקל.
באיזה מינון לקחת בזמן ה PCT?

2. עקב טיסה לחול בדיוק שאני צריך להתחיל את ה-PCT שוקל לדחות בכמה ימים, האם הדבר אפשרי? או שאפשר לטוס עם הכלומיד והטמוקסי בלי בעיה?

3. בחלק מהסייקל השתמשתי בדוסטינקס להודת רמות הפרולקטין שאני יודע שהן נוטות לעלות לי, במיוחד לאחר הסייקל.

הייתי מתחיל מלרשום איזה סייקל עשית...

1. אין בעיה מיוחדת לשתות (במינון...)
  2. תטוס אל תטוס עם/בלי מה איכפת לנו?...😳
  3. אין קשר מיוחד בין דוסטינקס לpct ובכל אופן הייתי מברר מדוע קפיצת פרולקטין דווקא לאחר שאתה מעיף את ה-דקה/npp

ראשית, מה הסייקל שביצעת? זכור לי טסט ובולד. האם היה אוראלי כלשהו?

1. באופן כללי הפרזה באלכוהול לא טובה לבריאות ולהישגים ספורטיביים. אני הייתי מנסה למזער צריכת אלכוהול. אם אתה ממש רוצה להינות, אז תרכז אותה לפעם אחת בזמן מסויים (אחת לשבוע בערך) ובכמות הגיונית.
2. בכמה ימים אתה נאלץ לדחות? בכל מקרה אל תיקח את התרופות איתך בטיסה
3. זוהי תופעה חוזרת אצלך, גם ללא שימוש במשפחת Nor-19. פנה לרופא מומחה לבירור העניין לעומק.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית