הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מלא דוגמיות חינם של אבקת חלבון

• פותח/ת השרשור sukre
  • פורסם בתאריך

sukre

מושעה
103
11
נק' מוניטין:
14
103
11
לפני כמה ימים חבר שלי שלח לי את האתר הזה של tivoni שמציע מגוון רחב של תוספי מזון שלו דווקא קשורות לאבקות חלבון אלא יותר בריאות ותרכובות של צמחים מוזרים שכביכול בראים לגוף
בכל מקרה, האתר גם מציע דוגמיות לכל הדברים ויש שם תוסף שאפשר לקבל דוגמית חינם ממנו של אבקת חלבון, הם קוראים לזה טי-3
זה האתר:

טופס הזמנת דוגמית

פשוט מסמנים את הטי-3 ורושמים את הכתובת. אי מייל לפי דעתי אפשר סתם לרשום משהו וכך להמנע מספאם כי צריך לסמן שם קבלת ניוזלטר.
אחרי שרושמים את כל הפרטים ועושים שלח מגיעים לעמוד שהפרטים נשלחו והדוגמית בדרך - ואז עושים חזור אחורה בדפדפן והפרטים נשארים ועושים שלח שוב
כמה שאתם רוצים! 🤯

אתה אומר את זה מניסיון שזה הגיע לך או שסתם ניסית וישר רצת לפרסם?

אתה לא חושב שהם ישימו לב שהם שולחים את אותה דוגמית בהרבה הזמנות כאלו לאותה כתובת?
זה שזה עובד בדפדפן זה עניין תכנותי של cache זה לא אומר שהדוגמית תישלח כמה פעמים.

• פותח/ת השרשור
אתה לא חושב שהם ישימו לב שהם שולחים את אותה דוגמית בהרבה הזמנות כאלו לאותה כתובת?
זה שזה עובד בדפדפן זה עניין תכנותי של cache זה לא אומר שהדוגמית תישלח כמה פעמים.

אתה אומר את זה מניסיון שזה הגיע לך או שסתם ניסית וישר רצת לפרסם?

תעלה את זה למדריך לקמצן בפייסוש

אתם צודקים, אבל אין מה להפסיד אני אעלה לפה תמונה כשיגיע 😋🍴😉

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית