הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

5 יח"ל מת'

• פותח/ת השרשור 2hg
  • פורסם בתאריך

2hg

משתמש מתחיל
110
11
נק' מוניטין:
8
110
11
אז נתקלתי במספר פוסטים ורשמתי לעצמי דברים רלוונטים.
נתקלתי באתר gool ונתקלתי בלינק הבא Technion שאמור להוות הכנה ל 5 יח"ל בטכניון

אני מעוניין להשלים מ4 (ציון 97) ל 5.
האם מה שיש בפלייליסט של המכינה של הטכניון מספק?
אם כן, מישהו שמבין יכול לתת דקה מזמנו ולומר לי מהו סדר הפלייליסטים המומלץ ללמידה?
אם לא, האם לפנות ישירות לאתר gool שמבקש סכומים לא כל כך גבוהים ביחס להשקעה של הסרטונים למיטב הבנתי (אבל בכל זאת, אם לא חובה אז לא צריך)
מודה לכם!

לדעתי לא צריך לקנות סרטונים כלל. פשוט לקנות ספרי לימוד וללמוד מההקדמות את הבסיס, וכשנתקעים בתרגיל יש מספיק אתרים שמראים פתרונות מלאים.

האם מה שיש בפלייליסט של המכינה של הטכניון מספק?
אם כן, מישהו שמבין יכול לתת דקה מזמנו ולומר לי מהו סדר הפלייליסטים המומלץ ללמידה?

זה די מספיק, אמנם יש שם כמה נושאים שהוא מרחיב הרבה יותר ממה שצריך לבגרות (אנליטית, חדו"א), וחסר שם הסתברות שזה לא נורא כי לא חייב וגיאומטריה, שזה דווקא די חשוב (בשביל 806 בעיקר) אז תצטרך להשלים בנפרד.
מה שכן, עם סרטונים בלבד אתה לא תעבור את הבגרות, תשיג איזשהם ספרים או תאסוף תרגילים באינטרנט כדי שתוכל לתרגל. אפשר גם ללמוד רק בעזרת ספרים, אבל ממליץ לך בכל זאת לצפות בהרצאות הן עוזרות לך להבין נושאים בצורה הרבה יותר טובה, במיוחד טריגו' וחדוא.

אני קניתי את כל הספרים של בני גורן יד ראשונה ב500 שקל ופשוט פותר תרגילים מהספרים . בינתיים לא רע .
איך שלא תלמד אתה חייב את האופציה לתרגל .

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית