הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון John Cena Lifting

• פותח/ת השרשור oz25
  • פורסם בתאריך

oz25

משתמש משקיע
7,975
2,377
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
5,827
7,975
2,377
Space חולון
הסתכלתי על סרטונים של ג'ון סינה מתאמן(יוטיוב... אל תשאלו איך...) ובאמת שאני מנסה להבין איך פיזיולוגית הבנאדם שובר מקביל כשהסט-אפ שלו לא נראה נכון.

העמידה די צמודה, כפות הרגליים כמעט ולא יוצאות החוצה. אין לי מושג איך הבנאדם עושה את זה.

2:40

• פותח/ת השרשור
מה זה, אני רואה מוט זז אבל אין שם אף אחד, מה קורה פה???

מודה שלא ממש ירד לי האסימון...

וין דיזל הזה דוש מפגר. זהו יותר אני לא רואה מהיר ועצבני

שמח שאני לא היחיד שהתעצבן מזה, מי היה מאמין שהדמות שלו בסדרה יותר טובה ממנו כבנאדם שהוא מצטייר.

• פותח/ת השרשור
לא יודע מה יותר מביך הכובע או העובדה שהוא שם רצועות לפאקינג קרלז.

הסתכלתי על סרטונים של ג'ון סינה מתאמן(יוטיוב... אל תשאלו איך...) ובאמת שאני מנסה להבין איך פיזיולוגית הבנאדם שובר מקביל כשהסט-אפ שלו לא נראה נכון.

העמידה די צמודה, כפות הרגליים כמעט ולא יוצאות החוצה. אין לי מושג איך הבנאדם עושה את זה.
לא רואה שום דבר לא נכון בסקוואט שלו.
זאת הטרלה או משהו? כי זה HB סקוואט לפי הספר.

• פותח/ת השרשור
לא אמרתי שהוא לא טוב, שאלתי מבחינה אנטומית איך הוא מצליח לרדת מתחת למקביל כשהעמידה שלו צרה כ"כ וכפות הרגליים מופנות קדימה ולא החוצה.

לא אמרתי שהוא לא טוב, שאלתי מבחינה אנטומית איך הוא מצליח לרדת מתחת למקביל כשהעמידה שלו צרה כ"כ וכפות הרגליים מופנות קדימה ולא החוצה.
ב-HB הרבה יותר קל להגיע ממש ממש עמוק. @Beast and cheat ו- @StarDust יוכלו להסביר לך 😛

איפה ראית hb?
שתיתם משהו שניכם? פה ראיתי HB

upload_2016-10-31_12-44-6.png

upload_2016-10-31_12-45-15.png

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית