הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון John Cena Lifting

• פותח/ת השרשור oz25
  • פורסם בתאריך

oz25

משתמש משקיע
7,975
2,377
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
5,827
7,975
2,377
Space חולון
הסתכלתי על סרטונים של ג'ון סינה מתאמן(יוטיוב... אל תשאלו איך...) ובאמת שאני מנסה להבין איך פיזיולוגית הבנאדם שובר מקביל כשהסט-אפ שלו לא נראה נכון.

העמידה די צמודה, כפות הרגליים כמעט ולא יוצאות החוצה. אין לי מושג איך הבנאדם עושה את זה.

2:40

• פותח/ת השרשור
המופע הזה הוא בידור לכל דבר ולשם כך הוא נוצר - בשביל בידור.

בדיוק כמו שאנשים אוהבים לראות תכניות ריאליטי שונות כגון האח הגדול והישרדות והמירוץ למיליון.

סבא שלי כבר בן 87 והוא עדיין רואה את זה וממש נהנה, ממש "נכנס לקרבות" ונהיה אמוציונלי.

בזמנו בתור ילד גם ישבתי וראיתי איתו את WWF ו-WCW עם כל המתאבקים האגדיים מפעם עד שהתבגרתי.

מדהים שהשטות הזאת אשכרה עושה מיליונים. מה מגניב בלראות מכות מזוייפות? בגיל 6 אני עוד מוכן להבין, אבל למה לעזעזאל אנשים בוגרים מתלהבים מאנשים שמרביצים בכאילו? נשגב מבינתי.
כנראה לא ראית סרטים הודים:sarcastic:

גם לקפוץ מסולמות, לעשות סלטות באויר, לחנוק ולביים תרגילים ולשחק עלילה צריך להיות שחקן, מזה שונה מכל סרט אחר ?
ו... שים לב, הנה התשובה במה זה שונה מסרטים:
אקשן בסרטים (אם הם טובים) לפחות נראה אמיתי. לא כמו אגרוף לפנים שמפספס מול המצלמה בזמן שרואים את נותן האגרוף קופץ על המשטח כדי להשמיע קול כאילו הייתה פגיעה. הם אפילו לא מנסים לגרום לזה להראות אמיתי, בחייך.

עובדה שהדבר הזה קיים כמה עשרות שנים, זה מתקיים כל השנה, פעמיים בשבוע והם ממלאים עשרות אלפי צופים לכל ארוע.

שלא נדבר על שאר ההכנסות ממכירות של מוצרים.
כן, זו אכן עובדה. מה אתה רומז שהעובדה הזו אומרת, שלא יתכן שזה מפגר?

המופע הזה הוא בידור לכל דבר ולשם כך הוא נוצר - בשביל בידור.

בדיוק כמו שאנשים אוהבים לראות תכניות ריאליטי שונות כגון האח הגדול והישרדות והמירוץ למיליון.
לא, זה לא. בריאליטי ממש מנסים, וממש מצליחים לגרום לך לחשוב שזה אמיתי (חלק גם באמת אמיתי). אז אתה מתעניין. כאן זה לא אמיתי, אין סימני שאלה לגביי האם זה אמיתי, זה לא נראה אמיתי, ומול הפרצוף שלך לא מנסים אפילו להסתיר את זה שזה לא אמיתי - אתה רואה מול הפרצוף שהאגרוף לא פגע, זה מגוחך. כל כך מזלזלים בך כקהל שמי שנותן את האגרוף קופץ על המשטח כדי להשמיע קול כאילו הייתה פגיעה, וזה בתוך הפריים למען השם. שיא העולב.

בזמנו בתור ילד גם ישבתי וראיתי איתו את WWF ו-WCW עם כל המתאבקים האגדיים מפעם עד שהתבגרתי.
בתור ילד זה בהחלט יכול להיות מעניין, כי אתה בטעות יכול לחשוב שזה אמיתי. וזו בדיוק הנקודה שלי. שזה כל כך מגוחך שאפילו לא מנסים לגרום לזה להראות אמיתי, בניגוד מוחלט לסרטים / סדרות / ריאליטי.

ו... שים לב, הנה התשובה במה זה שונה מסרטים:

כן, זו אכן עובדה. מה אתה רומז שהעובדה הזו אומרת, שלא יתכן שזה מפגר?

לא, זה לא. בריאליטי ממש מנסים, וממש מצליחים לגרום לך לחשוב שזה אמיתי (חלק גם באמת אמיתי). אז אתה מתעניין. כאן זה לא אמיתי, אין סימני שאלה לגביי האם זה אמיתי, זה לא נראה אמיתי, ומול הפרצוף שלך לא מנסים אפילו להסתיר את זה שזה לא אמיתי - אתה רואה מול הפרצוף שהאגרוף לא פגע, זה מגוחך. כל כך מזלזלים בך כקהל שמי שנותן את האגרוף קופץ על המשטח כדי להשמיע קול כאילו הייתה פגיעה, וזה בתוך הפריים למען השם. שיא העולב.

בתור ילד זה בהחלט יכול להיות מעניין, כי אתה בטעות יכול לחשוב שזה אמיתי. וזו בדיוק הנקודה שלי. שזה כל כך מגוחך שאפילו לא מנסים לגרום לזה להראות אמיתי, בניגוד מוחלט לסרטים / סדרות / ריאליטי.
מה זאת אומרת לא מנסים לגרום לזה להיראות אמיתי? הם מתאמנים על זה כל יום.
זה כמו לראות סרט בשידור חי, מן הסתם שסרט שצולם מראש ועבר עריכות יראה יותר אמיתי.

מה זאת אומרת לא מנסים לגרום לזה להיראות אמיתי? הם מתאמנים על זה כל יום.
זה כמו לראות סרט בשידור חי, מן הסתם שסרט שצולם מראש ועבר עריכות יראה יותר אמיתי.
לא מעט מתאבקים פרשו / נפצעו בגלל קרבות. רובם למען האמת גמורים .
קח למשל את ברט הארט שמהבעיטה שקיבל לראש מגולדברג גמר לו את הקריירה.

לא מעט מתאבקים פרשו / נפצעו בגלל קרבות. רובם למען האמת גמורים .
קח למשל את ברט הארט שמהבעיטה שקיבל לראש מגולדברג גמר לו את הקריירה.
הדברים שם הם אמיתיים במובן שהם באמת קורים, נכון - הם יודעים שהמכה עומדת להגיע, אבל היא אמיתית וכואבת. הם על המון משכחי כאבים כל השנה.

הדברים שם הם אמיתיים במובן שהם באמת קורים, נכון - הם יודעים שהמכה עומדת להגיע, אבל היא אמיתית וכואבת. הם על המון משכחי כאבים כל השנה.
יודע, עקבתי הרבה זמן בילדותי אחרי זה..

בדיוק כמו כל סידרה עלילתית. יש כאלה שנהנים מהבידור ויש כאלה שלא. אף אחד לא טועה לחשוב שזה ספורט.

• פותח/ת השרשור
ג'ון סינה עצמו עבר כבר כמה פציעות וניתוחים(כמו "ג'ולה" מאוד לא נעימה במרפק) ודניאל בריאן פרש מהאבקות בגלל פציעה.

• פותח/ת השרשור
היה גם כמה מתאבקים שמתו מקרב (או מסטרואידים+משככי כאבים)

אואן הארט(ניסה לעשות פעלול בעת כניסה לקרב ומת), אדי גאררו(אומרים שמת מבעיות לב, אני חושב מממנת יתר או סטרואידים)

נודר באבא קב"ה
a27837e82829dee0eb487fef0fbedcd9.png

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית