הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

רוצה לדעת איפה ללמוד קורס מדריכי כושר?

• פותח/ת השרשור nyeoNi
  • פורסם בתאריך

nyeoNi

משתמש קבוע
1,262
519
נק' מוניטין:
884
1,262
519
ביתי
אני ממש מתלבט, כי רציתי ללכת על בטוח ולהירשם לקורס בווינגייט, אבל שמעתי הרבה ביקורות רעות על וינגייט, בפורום ובהרבה אנשים שלמדו במקומות אחרים, אשמח לדעת מאנשים שלמדו שם או במקומות אחרים או סתם אנשים שיודעים איפה כדאי ללכת ללמוד, הנושא מאוד מעניין אותי למדתי אותו לבד ואני מאוד רוצה להעשיר את הידע ואולי לעסוק בזה בתקופה לא מוגדרת..

תודה רבה!

קורס של שבועיים שלוש לימודים מהבוקר עד הערב הייתי במסגרת צהלית מאמין שהאזרחית דומה

קורס של שבועיים שלוש לימודים מהבוקר עד הערב הייתי במסגרת צהלית מאמין שהאזרחית דומה

לא נראה לי שזה מקנה לך תעודה אזרחית אלא רק צה"לית

ולפותח הנושא - אם תעשה חיפש בפורום אתה תמצא לא מעט פוסטים שנפתחו בנושא. לעניות דעתי הייתי שם דגש על 3 דברים :

1. הכסף שאתה משלם לקורס כי רובם לא זולים
2. המרצה שלך בקורס
3. שתקבל את האסמכתא לאמן, הקורס לא ממש משנה כי את רוב הדברים אתה בכל מקרה תלמד עם הזמן ב"שטח" כשתתחיל לעבוד.

אני ממש מתלבט, כי רציתי ללכת על בטוח ולהירשם לקורס בווינגייט, אבל שמעתי הרבה ביקורות רעות על וינגייט, בפורום ובהרבה אנשים שלמדו במקומות אחרים, אשמח לדעת מאנשים שלמדו שם או במקומות אחרים או סתם אנשים שיודעים איפה כדאי ללכת ללמוד, הנושא מאוד מעניין אותי למדתי אותו לבד ואני מאוד רוצה להעשיר את הידע ואולי לעסוק בזה בתקופה לא מוגדרת..

תודה רבה!
זה תלוי במרצים ולא במוסד לימודים. נסה לחפש קורס שהרכז קורס שלו הוא "רן מגן" בביה"ס למאמנים וינגייט.

למדתי במוסד לימודי הנמצא באונ' ת"א ולא הייתי ממליץ מהסיבה שלא הייתי מרוצה כלל מהמרצים בחלק המעשי.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית