סטודנטית

לינוי12

משתמש מתחיל
3
0
היי,
אני סטודנטית בחול (לומדת רפואה) רציתי לשאול עד כמה זה אפשרי לעשות את התוכנית שלכם ובאמת לראות תוצאות?
אני יכולה לפנות בין שעה לשעה וחצי ביום לעשות ספורט (ויש לי מנוי לחדר כושר)
אשמח למענה.
תודה רבה!

היי,
אני סטודנטית בחול (לומדת רפואה) רציתי לשאול עד כמה זה אפשרי לעשות את התוכנית שלכם ובאמת לראות תוצאות?
אני יכולה לפנות בין שעה לשעה וחצי ביום לעשות ספורט (ויש לי מנוי לחדר כושר)
אשמח למענה.
תודה רבה!
לא ברור לאיזה "תכנית" את מכוונת משום שבפורטל ישנן תכניות לרוב.

https://www.kilogram.co.il/cat/תוכניות-אימונים/

אני לא משוכנע מדוע העובדה שאת סטודנטית לרפואה מידע רלוונטי (אלא אם מדובר ברמז לחוסר בפנאי לפעילות ספורטיבית) אך בהחלט ששילוב של תכנית איכותית ויותר מכך תזונה מתאימה (וכסטודנטית לרפואה משוכנע שאת מודעת לכך) יוכל להביא אף מעבר ל"לראות תוצאות", כאלה שתוכלי להיות מאוד מסופקת מהן.
ההדרכה הניתנת בפורום היא מהאיכותיות וניתנות ע"י מומחים בתחום התזונה ופיזיולוגיה.

שאלה קונקרטית?... 😃

נערך לאחרונה:
היי לינוי

אני לא האדם שנותן את הייעוץ אני פשוט בנאדם כמוך שכבר התנסה בעבר בייעוץ האישי.

את תקבלי תוכנית אימון ותוכנית תזונה לפי הערכים האישיים שלך מבחינת כמויות של חלבון-פחמימה-שומן כדי שתוכלי להגיע למטרה שהצבת כמובן ביחד עם התייעצות של מייק.

את יכולה להיות שקטה ובטוחה שאם את תעברי שלב-שלב לפי מה שמצופה ממך בתהליך- את תגיעי ליעד שלך.

• פותח/ת השרשור
היי
תודה רבה לכם..
וכן חלק מהעניין זה שאין לי יותר מדי זמן לפעילות ספורטיבית או בנוסף להכנת מאכלים מושקעים..
השאלה אם גם עם מאכלים בסיסיים עדיין אפשר ליישם את התוכנית ולרדת במשקל?

תכנית התזונה מותאמת לפי השגרה היומיומית שלך

התכנית נכתבת עם מאכלים שניתנים לך לאורך כל היום לפי הערכים האינדיווידואלים שלך בדמות חלבון,פחמימה ושומן וכמו כן ניתנים חלופות לאותם מאכלים.

גם אם האופציה של התפריט עם אוכל מוצק לא יספיק לך יש לך אופציה של קנייה של אבקת חלבון שתוכל לעזור לספק את הצורך הזה של עמידה בערכי החלבון גם כדי שלא תסתבכי עם הכנה מושקעת של אוכל מוצק כל כמה שעות וגם תוכלי להכין את זה ממש קל להכנה.

מעריך שבגלל שאת לומדת בחו"ל(לא יודע היכן...) את תוכלי לקנות את האבקה יחסית בזול.

היי
תודה רבה לכם..
וכן חלק מהעניין זה שאין לי יותר מדי זמן לפעילות ספורטיבית או בנוסף להכנת מאכלים מושקעים..
כסטודנטית לרפואה אני מניח שמובן לך שהתכנית תותאם לצרכים, למטרות ולזמינות שלך. בוודאי שאין "תכנית של LBS", אלא אחת מותאמת.
ממליץ מאוד לתייר בפורום ועבורך באופן אישי בתת-פורום המציג מאמרים בתחום התזונה ואימונים.

נערך לאחרונה:
היי
תודה רבה לכם..
כן. את מקבלת 20-30 תחליפים לכל ארוחה ויכולה לבחור במוצרים שלא דורשים הכנה או בישול כלל. אם חיילים קרביים שטוחנים שבועות בשטח וחוזרים אחת לחודש הביתה מסתדרים בייעוץ אישי, אני בטוח שגם את תסתדרי 😃

Back
למעלה תחתית