הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון אפליקציה לפאוורלפיטינג

.eliko b.e

משתמש קבוע
1,740
1,101
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
2,839
1,740
1,101
היי חברים,

חבר שלי ואני עובדים על אפליקציה לפאוור ליפטינג ונשמח לדעת איזה פיצרים ותכונות הייתם רוצים בה.

האפליקציות היום מסורבלות ודורשות תחזוקה מאוד גבוהה על כל אימון ותרגיל ואפילו ברמת הסט. אני רוצה לפשט את התהליך ולהפוך את האפליקציה לנוחה כמו לכתוב תכנית באקסל ובטח שלא יותר מורכב מזה.

האם הייתם משלמים עליה? ואיך אתם חושבים שטלפון נייד יכול להקל בכללי על שיגרת האימונים שלכם?

מחכה לתשובות שלכם 😃

לכתוב תוכנית באקסל זה בכלל לא קל.
ההצדקה מבחינתי לאפליקציה היא יכולת לנתח את הנתונים. לדוגמא לאתר pr לחזרות או לייצר גרף של 5*5 לאורך זמן.
החסרון הגדול באפליקציות שאני מכיר, היה הסרבול בבניית אימונים בעיקר אם יש שינוי מאימון לאימון מבחינת סטים/חזרות/משקל

תנסה לקחת דף יומן מהספר ss ולהזין אותו לאפליקציה ותראה עד כמה זה ישים.

מה שיכול לתת ערך מוסף זה שיתוף מידע כמו באפליקציה של strava או runkeeper

המפתח זה אינטואיטיביות , גם אפליקציות כדוגמת ווצאפ היו לפניה אבל ווצאפ הייתה קלילה וידידותית למשתמש ולכן הצליחה.

תחשוב על עצמך כמתאמן ועל מה היית רוצה שתכיל האפליקציה שלך, כל מה שנרשם עד כה צריך להיות חלק מהאפליקציה ואז כשהיא כבר עובדת ויציבה מוסיפים פיצ׳רים תוך כדיי תנועה.

רק חשוב שהיא תעבוד בכל המכשירים (אייפון-ספארי, אנדרואיד-כרום וכו׳)

שפשוט המשתמש יכניס את הנתונים ולא לקבוע מראש שרק התרגילים המורכבים יופיעו

בנוסף לאחוזים של הסטים אפשר להוסיף אחוזים מומלצים לחימום ואולי אפילו המלצות למתיחות. מכיוון שהרבה אנשים לא כל כך בטוחים כיצד להתחמם לפני אימון.

שאפשר להזין תכנית אימונים ואז לעקוב אחרייה כמו לוג אישי כזה לסמן PRים לא יודע שיהיה נוח, כרגע אין אפליקצייה כזאת ואם היא תהיה מאוד טובה יש סיכוי שאפילו אשלם עליה

שאפשר להזין תכנית אימונים ואז לעקוב אחרייה כמו לוג אישי כזה לסמן PRים לא יודע שיהיה נוח, כרגע אין אפליקצייה כזאת ואם היא תהיה מאוד טובה יש סיכוי שאפילו אשלם עליה
יש משהו דומה באפליקציות של התכנית 5/3/1. כל סט אתה מזין את מספר החזרות שלך ובסוף התרגיל רשום לך מה הPR המשוער שלך לפי הסט עם +. ויש עמוד שנקרה Lofting history ששם רואים את ההרמות הכי טובות שלך עם PR משוער ותאריך.

יש משהו דומה באפליקציות של התכנית 5/3/1. כל סט אתה מזין את מספר החזרות שלך ובסוף התרגיל רשום לך מה הPR המשוער שלך לפי הסט עם +. ויש עמוד שנקרה Lofting history ששם רואים את ההרמות הכי טובות שלך עם PR משוער ותאריך.
איך קוראים לה??

• פותח/ת השרשור
תודה רבה לעונים.

חשבתי על אפליקציה שלתוכה אני אכניס את כל התכניות המוכרות והפחות מוכרות פר תרגיל (אד קוהן, סמולוב ג'וניור וכו וכו ) ופר תקופה (טקסס, פנדליי, ss וכדומה...).

בכללי אני אבנה עם מאמנים דגולים תכנית גנרית עם התקדמות בהתאם לפיארים ולכשלים לפי הסולם של 1-10 שיהווה אלגוריתם של התקדמות. ועוד כמה פיצרים נחמדים כמו מונה סטים או דרופים ושעוני עצר לתרגילי בטן לבילדרים שמהווים נתח נכבד.

בנוסף, יהיה אפשר להוציא דוחות בהעתק הדבר ישר ללוג .

זה יהיה פיתוח מורכב ולכן אני והחבר קודם בונים אותה עם פונקציונאליות בסיסית ונרחיב אותה עם הזמן.

זמן ההשקה של הביתא תהיה בעזרת השם כנראה בינואר.

תודה רבה לעונים.

חשבתי על אפליקציה שלתוכה אני אכניס את כל התכניות המוכרות והפחות מוכרות פר תרגיל (אד קוהן, סמולוב ג'וניור וכו וכו ) ופר תקופה (טקסס, פנדליי, ss וכדומה...).

בכללי אני אבנה עם מאמנים דגולים תכנית גנרית עם התקדמות בהתאם לפיארים ולכשלים לפי הסולם של 1-10 שיהווה אלגוריתם של התקדמות. ועוד כמה פיצרים נחמדים כמו מונה סטים או דרופים ושעוני עצר לתרגילי בטן לבילדרים שמהווים נתח נכבד.

בנוסף, יהיה אפשר להוציא דוחות בהעתק הדבר ישר ללוג .

זה יהיה פיתוח מורכב ולכן אני והחבר קודם בונים אותה עם פונקציונאליות בסיסית ונרחיב אותה עם הזמן.

מלבד התוכניות הרגילות יהיה אפשר להוסיף תרגילים לתוכניות / ליצור תוכניות?

אופטימי 😃
יש לך שלב האפיון , אחריו שלב ה design , שלב הפיתוח ושלב הבדיקות(כולל בדיקות בעומס עם המון משתמשים מחוברים בו זמנית) + תיקוני באגים.

כמובן שצריך גם גרפיקאי שילווה אותך מההתחלה.

לדעתי אם אתה רוצה לצאת עם גירסא יציבה ונורמלית תכוון לאיזור אפריל-מאי, אל תמהר לצאת עם משהו בוסרי שישרוף את האפליקציה.

• פותח/ת השרשור
אופטימי 😃
יש לך שלב האפיון , אחריו שלב ה design , שלב הפיתוח ושלב הבדיקות(כולל בדיקות בעומס עם המון משתמשים מחוברים בו זמנית) + תיקוני באגים.

כמובן שצריך גם גרפיקאי שילווה אותך מההתחלה.

לדעתי אם אתה רוצה לצאת עם גירסא יציבה ונורמלית תכוון לאיזור אפריל-מאי, אל תמהר לצאת עם משהו בוסרי שישרוף את האפליקציה.
אני לא מתכנן לבסס את זה על שרת כרגע. כל המידע והחישובים יהיו לוקאלית על המכשיר.
יש לי מפתח ומעצב ואני המאפיין.
הגירסא הראשונה תהיה מותאמת אל כמה אנשים בודדים עם התקדמות חודשית או שמבצעים סמולוב על סוגיו על מנת לבדוק כמה היא נוחה במהלך השימוש באימונים. בהחלט יתכן חצי שנה פיתוח עד למוצר בשל ואיכותי עם כל הפיצרים.

נ.ב. ראיתי לציין שמדובר בבדיקה של היתכנות עסקי וכמה עמוק אנו נרצה ללכת על זה.
הרעיון גם לייבא שיטות אימונים של מאמנים ישראלים למכשיר אחד ויהיה אפשרות להשתמש בהם בתשלום.
@pwoerlifting

אני לא מתכנן לבסס את זה על שרת כרגע. כל המידע והחישובים יהיו לוקאלית על המכשיר.
יש לי מפתח ומעצב ואני המאפיין.
הגירסא הראשונה תהיה מותאמת אל כמה אנשים בודדים עם התקדמות חודשית או שמבצעים סמולוב על סוגיו על מנת לבדוק כמה היא נוחה במהלך השימוש באימונים. בהחלט יתכן חצי שנה פיתוח עד למוצר בשל ואיכותי עם כל הפיצרים.

נ.ב. ראיתי לציין שמדובר בבדיקה של היתכנות עסקי וכמה עמוק אנו נרצה ללכת על זה.
הרעיון גם לייבא שיטות אימונים של מאמנים ישראלים למכשיר אחד ויהיה אפשרות להשתמש בהם בתשלום.
@pwoerlifting
אם זה רק prototype אז ינואר זה סביר (צפוף אך סביר).
בהצלחה !

הנושא לדעתי מורכב מדי, אלא אם אתה מגביל את עצמך לתוכניות מסויימת או לסוג מסויים של תוכניות - לדעתי זה לא ישים.

לשייקו לדוגמא יש אפליקציה שאמורה להיות טובה, אבל זה תקף לתוכניות שלו.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית