הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון אפליקציה לפאוורלפיטינג

.eliko b.e

משתמש קבוע
1,740
1,101
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
2,839
1,740
1,101
היי חברים,

חבר שלי ואני עובדים על אפליקציה לפאוור ליפטינג ונשמח לדעת איזה פיצרים ותכונות הייתם רוצים בה.

האפליקציות היום מסורבלות ודורשות תחזוקה מאוד גבוהה על כל אימון ותרגיל ואפילו ברמת הסט. אני רוצה לפשט את התהליך ולהפוך את האפליקציה לנוחה כמו לכתוב תכנית באקסל ובטח שלא יותר מורכב מזה.

האם הייתם משלמים עליה? ואיך אתם חושבים שטלפון נייד יכול להקל בכללי על שיגרת האימונים שלכם?

מחכה לתשובות שלכם 😃

• פותח/ת השרשור
הנושא לדעתי מורכב מדי, אלא אם אתה מגביל את עצמך לתוכניות מסויימת או לסוג מסויים של תוכניות - לדעתי זה לא ישים.

לשייקו לדוגמא יש אפליקציה שאמורה להיות טובה, אבל זה תקף לתוכניות שלו.
יש זמן עד להבשלה מלאה של האפיון שלה. נראה כבר א5יך נהפוך אותה למשהו ממש איכותי עבור רוב המתאמנים.

ש זמן עד להבשלה מלאה של האפיון שלה. נראה כבר א5יך נהפוך אותה למשהו ממש איכותי עבור רוב המתאמנים.
תחשוב כמה שיותר גנרי, אפילו ליצור פיצ'ר של Admin שבאמצעותו המתאמן יוכל לשנות תכניות\אחוזים\משקלים או את מבנה המסך, לא כולם רוצים לראות גרפים ויש כאלה שרוצים לראות תכנית שבועית\חודשית וכו'.

להכניס תוכנית אימונים. משקלים. כל סט נוכל להכניס סרטון וידאו שבבית נוכל לראות טעויות לשינויים בין הסטים. שיתופי תוכניות כוח בין אנשים

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית