הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

למישהו יש נסיון עם profit?

• פותח/ת השרשור ababw
  • פורסם בתאריך

ababw

משתמש מתחיל
130
8
נק' מוניטין:
11
130
8
אהלן,
מעוניין להרשם לprofit. כרגע בחדר כושר שלוקח 70-80 שח יותר לחודש (והוא זבל של מקום... נשבר הליכון שמים עליו דף "מקולקל" וחודשיים זה ככה).
מכירים את הרשת? ממליצים?

אני התאמנתי בפורפיט במזכרת בתיה ,אחלה של מכון כושר עם אחלה ציוד,הציוד של האירובי ספצפית לשם היה פחות ברמה

• פותח/ת השרשור
אני התאמנתי בפורפיט במזכרת בתיה ,אחלה של מכון כושר עם אחלה ציוד,הציוד של האירובי ספצפית לשם היה פחות ברמה
כלובים היו? סקוואט חופשי היה? כמה בנץ' וכמה כלובים? ראקים?

תהיה יותר ספציפי לאיזה סניף ? יש להם מלא...

עד לא מזמן הייתי מנוי בסניף ראשל"ץ. חוץ מאחד כל המוטות עקומים בצורה שקל לראות בעין, ספות בנץ' עקומות, מצד שני אבזור אירובי מושקע ומכשירים מתקדמים. מחיר זול אבל לא משהו שלדעתי מצדיק כזו התפשרות על איכות. אציין בנוסף שזה סניף יחסית חדש וכל הציוד אמור להיות חדש.

מאתגר את פותח האשכול ללכת לאימון ניסיון בחינם ולספר לנו חוויות.

שני חסרונות גדולים מאוד בציוד שלהם הם ספות הלחיצה המחרידות והמוטות הגרועים. פרט לאלה, אני מבסוט מאוד מהרשת.

המוטות גנריים לחלוטין והספות שלהם זוועת עולם. תמיד אני מחליק על הספות אם אני לא שם מגנזיום על הגב דבר שלא קורה לי בשום מכון אחר גם לא בבסיס. אצלנו יש ראק+כלוב+ראק חצי קלאץ כזה שאפשר לשלוח אליו שחיפים. יש מליון פלטות שזה נחמד.. סהכ דיי אחלה הרשת במיוחד המחיר האטרקטיבי. אם הכל מסביבך מכונים גנריים כאלה אז זא. אחלה בחירה

אם יש לך מכון כושר עם ציוד מעולה אז הפרופיט יבאס אותך.
אם אתה כבר עכשיו ברשת עם ציוד חופשי בינוני הפרופיט אחלה למחיר, ב3 הסניפים שהייתי היו לפחות 2 כלובים ו2 ספות לחיצה, אצלנו בעיר יש 3 ספות לחיצה, כלוב טוב, כלוב פתוח שאפשר לעשות בו הכל אבל גנרי לגמרי ועוד כלוב קוריאני גרוע שאם חובה אפשר להשתמש גם בו.

הספות גרועות במיוחד, ברמה שאתה תלחץ בהן פחות משקל.
המוטות סבירים וגנריים כמו כל הרשתות לא יותר ולא פחות.

אני לא מסכים עם החבר'ה מעליי לגבי המוטות, בעיניי לקרוא להם "גנריים כמו כל הרשתות" זאת מחמאה עבורם.
המוטות שיש ברשתות כמו גו אקטיב והולמס פלייס, ואפילו רחמנא לצלן בצה"ל, טובים יותר.
ושוב מחזק את עניין הספות לחיצה- זה לגמרי נכון שהספות האלה מורידות לך משקל מהמוט.

אני מתאמן בפרופיט קרליבך בתל אביב

2 כלובים
2 ספות לחיצה
1 ספה לחזה בשיפוע

הספות מחרידות כן, עברתי לעשות מקבילים כי הספות פוצעות אותי בצוואר. חוצמזה הכל טוב

מתאמן בפרופטי כפר סבא.. דיי סבבה

כלוב , 2 ראקים פתוחים
3 בנצ' שטוח
1 עליון

מוטות רגילים אבל הגעתי איתם ל300 דדליפט ו262 סקואט והם שרדו את זה יפה מאוד ככה שלא חושב שזה כזה גרוע

בסניף פתח תקווה:
3 ספות בנץ'
1 ספת בנץ' עליון
2 כלובים
1 כלוב נוסף רק שלא ניתן לכוון בו מוטות ביטחון (לא הצלחתי להגיע בו לעומק מקסימלי בסקוואט מכיוון שהמוטות גבוהים מדי)

הרצפה שם בעמדת המשקולות(השטח המרופד) עקומה וקשה לבצע עליה דדליפט בלי שהמוט ירקוד(במה מסודרת כמובן שאין).
קצת מתקשה להבין מה הכוונה במוטות גנריים ובספות מחרידות, אין טענות לגבי מוטות וספות.

מישהו פה מתאמן בסניפים בראשון (הבנתי שיש שתיים)? שוקל גם כן לעבור מכון בקרוב. מה המצב שם?

מישהו פה מתאמן בסניפים בראשון (הבנתי שיש שתיים)? שוקל גם כן לעבור מכון בקרוב. מה המצב שם?

עד לא מזמן הייתי מנוי בסניף ראשל"ץ. חוץ מאחד כל המוטות עקומים בצורה שקל לראות בעין, ספות בנץ' עקומות, מצד שני אבזור אירובי מושקע ומכשירים מתקדמים. מחיר זול אבל לא משהו שלדעתי מצדיק כזו התפשרות על איכות. אציין בנוסף שזה סניף יחסית חדש וכל הציוד אמור להיות חדש.

ואו.. חשבתי שיש בי משהו לא בסדר שאני לא מצליח לשמור על כיווץ בספות האלה..
והמוטות באמת היו לי מוזרים קצת אבל דיי התרגלתי
סניף חדרה:
2 ראקים + 1 כחלק פונקציונאלי כזה
3 ספות בנצ' +2 ספות בשיפוע(ועוד איזה 4-5 חופשיות כזה)
וזה המכון הרביעי בעיר אז הוא דיי ריק רוב הזמן ובחיים אין עומס על הראק

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית