הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מילגת אימפקט

avivchoen

משתמש משקיע
2,166
570
נק' מוניטין:
2,491
2,166
570
שאלה למי שמבין בתחום/ עבר את התהליך.
במידה ואני בא מרקע סוציו אקונומי סביר(רכב אחד בבית, הורים מרוויחים כדי להישאר על באלאנס בבנק)

ברשותי רכב ששווה 10,000₪ ויש לי חסכון לשנתיים לימודים.

מה לדעתכם הסיכוי שלי לקבל מלגה?
אני כרגע בשנה א', לא מסוגל לשלב עבודה עם לימודים.

אתה לא נותן פה מספיק פרטים. בגדול עד כמה שהבנתי, הגורמים שמשפיעים בעיקר זה עד כמה ההורים שלך יכולים לעזור לך (כולל מגורים), ומי עוד הגיש בקשה למלגה באיזור שלך (או אפילו במוסד הלימודים לא בטוח מה השיטה שלהם) כי יש להם מכסות, אז אם המצב שלך טוב יחסית להרבה אחרים המכסה תתמלא לפני שיגיעו אליך.

אני קיבלתי ובזמן הראיון גם לי וגם לאבא שלי היה פלוס לא רע (הסכום שלי יכול להחזיק אותי שנה-שנתיים), עוד היו לי הוצאות די גבוהות על "שופינג" (ז"א, לא היה נראה שאני חי כמו מסכן) בפירוטי אשראי. מה שכן לא היו רכבים (לאחותי יש), אני גר ולומד רחוק מהבית וגם יש עוד קצת רקע משפחתי.

בגדול אין לך ממש מה להפסיד, שלח את הטפסים, ותקווה שיזמנו אותך לראיון. אם יזמנו, אז רוב הסיכויים שתקבל.

הכל תלוי ב"מתחרים" שלך.
קודם כל הולכים לפי מצב סוציואקונומי נמוך, אח"כ לוחמים ובסוף תומכי לחימה.
לא יודע להגיד אם בנאדם במצב סוציואקונומי נמוך ותומך לחימה יועדף על לוחם במצב סוציואקונומי סביר או לא.
מה שכן מדרגים את כולם לפי איזה שהוא סידור ומסתובבים בארה"ב ומבקשים תרומות.

אם יש כסף ל 1000 מלגות ואתה מדורג במקום 1001 אז הפסדת את המלגה. אם אתה מעל אז הרווחת.
תשלח, אין לך מה להפסיד.

אני מלגאי של אימפקט שנה שנייה

עריכה: לא מסתכלים על המצב חשבון שלך, היה לי בזמנו 40 אלף בעובר ושב (ו20 אלף בפיקדון)...
כמובן שבזבזתי מעל חצי מזה על חודש בתאילנד, וזה לגיטימי כי כולנו חוסכים וטסים לחו"ל, אבל ההורים שלי גרושים ואני לא מקבל מאבא שלי שקל, לכן אמא שלי על תקן אם חד הורית עם משכורת קצת מעל המינימום

• פותח/ת השרשור
הכל תלוי ב"מתחרים" שלך.
קודם כל הולכים לפי מצב סוציואקונומי נמוך, אח"כ לוחמים ובסוף תומכי לחימה.
לא יודע להגיד אם בנאדם במצב סוציואקונומי נמוך ותומך לחימה יועדף על לוחם במצב סוציואקונומי סביר או לא.
מה שכן מדרגים את כולם לפי איזה שהוא סידור ומסתובבים בארה"ב ומבקשים תרומות.

אם יש כסף ל 1000 מלגות ואתה מדורג במקום 1001 אז הפסדת את המלגה. אם אתה מעל אז הרווחת.
תשלח, אין לך מה להפסיד.

אני מלגאי של אימפקט שנה שנייה

עריכה: לא מסתכלים על המצב חשבון שלך, היה לי בזמנו 40 אלף בעובר ושב (ו20 אלף בפיקדון)...
כמובן שבזבזתי מעל חצי מזה על חודש בתאילנד, וזה לגיטימי כי כולנו חוסכים וטסים לחו"ל, אבל ההורים שלי גרושים ואני לא מקבל מאבא שלי שקל, לכן אמא שלי על תקן אם חד הורית עם משכורת קצת מעל המינימום

תודה אחי,
בכלל לא שלחת להם את הפרטים של החשבון שלך?
שלחת רק של ההורים?

ולגבי האוטו( 2008 שווה 10-12 אלף) שווה להעביר למישהו במשפחה?

תודה אחי,
בכלל לא שלחת להם את הפרטים של החשבון שלך?
שלחת רק של ההורים?

ולגבי האוטו( 2008 שווה 10-12 אלף) שווה להעביר למישהו במשפחה?
אני לא זוכר בדיוק, אולי כן.. אבל גם אם כן אז הם לא מייחסים לזה חשיבות.
ואוטו ששווה 10 אלף גם כן לא כזה הבדל, תמיד עדיף שיהיה לך פחות, אם יש לך אפשרות אז תעביר אותו לבן משפחה (לפעמים הדבר הקטן הזה זה ההבדל בין לקבל מלגה לבין להיפסל)

• פותח/ת השרשור
אני לא זוכר בדיוק, אולי כן.. אבל גם אם כן אז הם לא מייחסים לזה חשיבות.
ואוטו ששווה 10 אלף גם כן לא כזה הבדל, תמיד עדיף שיהיה לך פחות, אם יש לך אפשרות אז תעביר אותו לבן משפחה (לפעמים הדבר הקטן הזה זה ההבדל בין לקבל מלגה לבין להיפסל)

מצויין תודה רבה אחי.
זכור לך כמה זמן עבר מרגע שליחת הטפסים עד הזימון לראיון?

27.7 ראיון
22.9 קבלה למלגה.

(לפי הודעות במייל)

אני לא זוכר עד מתי הייתה ההרשמה, משער שעד ה 1.6. כלומר כחודשיים לזימון לראיון (אם זומנת אז רוב הסיכויים שתקבל את המלגה כי זה יחסית פורמלי) ואז עוד כחודשיים לתשובה סופית

• פותח/ת השרשור
27.7 ראיון
22.9 קבלה למלגה.

(לפי הודעות במייל)

אני לא זוכר עד מתי הייתה ההרשמה, משער שעד ה 1.6. כלומר כחודשיים לזימון לראיון (אם זומנת אז רוב הסיכויים שתקבל את המלגה כי זה יחסית פורמלי) ואז עוד כחודשיים לתשובה סופית

תודה!

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית