הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ שילוב של AB פציעה בכתף

• פותח/ת השרשור YoH
  • פורסם בתאריך

YoH

משתמש מתחיל
98
8
נק' מוניטין:
8
98
8
שלום לכולם רציתי לדעת אם יש אפשרות להחליף את המילטרי פרס שאני לא יכול לבצע בעקבות כאבים חזקים בכתף האחורית ואילו פרס בדאמבלים מרגיש יותר טוב משהו כזה:
A: סקוואט 5x5
הרמת ברכיים 2x8-10
בנצ' 5x5
בנצ' עליון 3x8
פרפר 2x8-10
יד אחורית 2x8
B:
דדליפט 1X5
מתח 3X6
חתירה 3X6
פרס בדאמבלים 5X5
הרחקת כתפיים 2X10
יד קדמית 2X10

אם אתה לא יכול אז אין ברירה, בלחיצת כתפיים בישיבה עדיף שכף היד תהיה במיד פוזישן ולא בפרונציה בכדיי להימנע מצביטה בכתף.

דרך אגב, תוותר על הפרפר באימון A , מיותר ואפילו מזיק .

• פותח/ת השרשור
אם אתה לא יכול אז אין ברירה, בלחיצת כתפיים בישיבה עדיף שכף היד תהיה במיד פוזישן ולא בפרונציה בכדיי להימנע מצביטה בכתף.

דרך אגב, תוותר על הפרפר באימון A , מיותר ואפילו מזיק .
למה לוותר על פרפר ? ותודה על המענה

• פותח/ת השרשור
סיכון מיותר לכתף, יש לך מספיק נפח לחזה (על גבול היותר מדי).
אז תכנית כזאת למשל:
A: סקוואט 5x5
הרמת ברכיים 3x8
בנצ 5x5
בנצ עליון 3x8
יד אחורית
B:
דדליפט 1x5
מתח 3x8
חתירה 3x6
פרס עם דאמבלים 3x8
הרחקת כתפיים 2x10
יד קדמית
עם התקדמות לינארית בסקוואט בנצ דדליפט
זו תכנית טובה?

• פותח/ת השרשור
לדעתי תחליף את כל ה 5x5 ב 3x5, מתח תעשה גם 3x5 עם תוספת משקל .

מה זה הרמת ברכיים ?
ישנה סיבה לא לעשות 5x5 אקרוס בתרגילי הבסיס? עשיתי אתמול את אימון A והרגשתי ממש שונה מאשר 3x5... כל מה שאני מחפש זה פיצולים עם התקדמות לינארית ועם מעט תרגילי עזר ואני רוצה לגבש תכנית סופית אז אשמח אם תוכל לתת וריאציה שלמה משלך לתכנית שביקשתי

ישנה סיבה לא לעשות 5x5 אקרוס בתרגילי הבסיס? עשיתי אתמול את אימון A והרגשתי ממש שונה מאשר 3x5... כל מה שאני מחפש זה פיצולים עם התקדמות לינארית ועם מעט תרגילי עזר ואני רוצה לגבש תכנית סופית אז אשמח אם תוכל לתת וריאציה שלמה משלך לתכנית שביקשתי
לדעתי יהיה יותר קשה להתקדם בהמשך אבל אולי תנסה אם אתה מרגיש טוב עם זה ואם תתקע תעבור ל 3X5

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית