הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון אחרי חודש של אימונים כבר רואים תוצאות

כל הכבוד, אבל איפה האימוני רגליים? 😉

כל הכבוד...

מה הקשר של האשכול הזה לתוכן הפורום? (רמז: זה לא powerlifting או weightlifting)

איפה אימוני רגליים? תרגילים מורכבים? או שהם לא בתכנון שלך?

בכל מקרה תמשיך להתמיד.

• פותח/ת השרשור
איפה אני צריך לפרסם תוכן מהסוג הזה?
וברור שאני מאמן רגליים אם תסתכל בתחילת הסרטון אפשר לראות את שריר התאומים .
בקשר לתרגילים מורכבים אני עדיין חדש אז אני מנסה לא למהר וללמוד.

.

קבצים מצורפים

• Screenshot_2016-11-27-17-58-25-123_com.android.chrome.png
    Screenshot_2016-11-27-17-58-25-123_com.android.chrome.png
    KB 216.7 · צפיות: 259
117.5 בנץ?

בקיצור פרסמת משהו שלא קשור לפורום (משהו שהוא לא סקוואט/בנץ/דדליפט או קשור לזה (פאוורליפטינג) או קלינ אנד גרק או סנאצ או קשור לזה (Weightlifting) או קשור איכשהו לאימוני כח/התקדמות במשקלי עבודה/נתונים שהם לא סרטון שלך מאונן עם דאמבלים/מוטW/מכונות/דאמבלים)

תעלה דברים לא קשורים לפה וכולם יכתבו שטויות

תפרסם בפורום אימונים/אוףטופיק

סה"כ סבבה בשביל חודש אימונים. אבל לסרטון הזה אין מקום בתת פורום PL/WL כי:
משהו שהוא לא סקוואט/בנץ/דדליפט או קשור לזה (פאוורליפטינג) או קלינ אנד גרק או סנאצ או קשור לזה (Weightlifting) או קשור איכשהו לאימוני כח/התקדמות במשקלי עבודה/נתונים שהם לא סרטון שלך מאונן עם דאמבלים/מוטW/מכונות/דאמבלים)

לאט לאט אחי אני אעלה את המשקלים
לא קשור כ"כ למשקלים. תעלה סרטון של התקדמות בתרגילי בסיס לפורום PL/WL ותקבל פרגון גם אם זה 60 קילו וגם אם זה 260 קילו (בתנאי שהתנועה מלאה ולא למשל רבע סקוואט או משהו). אבל את אף אחד זה לא מעניין כמה אתה מרים בבייספס או בחתירה במכונה.

בקיצור פרסמת משהו שלא קשור לפורום (משהו שהוא לא סקוואט/בנץ/דדליפט או קשור לזה (פאוורליפטינג) או קלינ אנד גרק או סנאצ או קשור לזה (Weightlifting) או קשור איכשהו לאימוני כח/התקדמות במשקלי עבודה/נתונים שהם לא סרטון שלך מאונן עם דאמבלים/מוטW/מכונות/דאמבלים)

תעלה דברים לא קשורים לפה וכולם יכתבו שטויות

תפרסם בפורום אימונים/אוףטופיק

סה"כ סבבה בשביל חודש אימונים. אבל לסרטון הזה אין מקום בתת פורום PL/WL כי:

לא קשור כ"כ למשקלים. תעלה סרטון של התקדמות בתרגילי בסיס לפורום PL/WL ותקבל פרגון גם אם זה 60 קילו וגם אם זה 260 קילו (בתנאי שהתנועה מלאה ולא למשל רבע סקוואט או משהו). אבל את אף אחד זה לא מעניין כמה אתה מרים בבייספס

מה אתה מנסה להגיד?
התעלמת לגמרי מהמשפט אחרי המשפט שהדגשת
תעלה סרטון של התקדמות בתרגילי בסיס לפורום PL/WL ותקבל פרגון גם אם זה 60 קילו וגם אם זה 260 קילו (בתנאי שהתנועה מלאה ולא למשל רבע סקוואט או משהו).
זה הכוונה שלי ב"לא קשור כ"כ למשקלים"

וואו.. לרגע חשבתי שזה סרטון של מאור זרדז

גבר, אתה כולה חודש מתאמן.

שמור קצת על צניעות ותקרע זוג כפפות קודם.

Back
למעלה תחתית