נק' מוניטין:
12
- 5
- 1
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
הבחור חדש פה, למה להיות רע?נכנסתי כדי לקבל cringe, לא יצאתי מאוכזב.
לאט לאט אחי אני אעלה את המשקלים
גבר אם יש לך יותר תאומים ממני אני בספק....
דו דו דו דו דו דו דו-קרב!גבר אם יש לך יותר תאומים ממני אני בספק....
למי אכפת בנץ?117.5 בנץ?
אחרי אימון תאומים של 8 שעות ההיקף הוא בערך 45.236666667 ס"מלמי אכפת בנץ?
תרשום היקף תאומים
משהו שהוא לא סקוואט/בנץ/דדליפט או קשור לזה (פאוורליפטינג) או קלינ אנד גרק או סנאצ או קשור לזה (Weightlifting) או קשור איכשהו לאימוני כח/התקדמות במשקלי עבודה/נתונים שהם לא סרטון שלך מאונן עם דאמבלים/מוטW/מכונות/דאמבלים)
לא קשור כ"כ למשקלים. תעלה סרטון של התקדמות בתרגילי בסיס לפורום PL/WL ותקבל פרגון גם אם זה 60 קילו וגם אם זה 260 קילו (בתנאי שהתנועה מלאה ולא למשל רבע סקוואט או משהו). אבל את אף אחד זה לא מעניין כמה אתה מרים בבייספס או בחתירה במכונה.לאט לאט אחי אני אעלה את המשקלים
בקיצור פרסמת משהו שלא קשור לפורום (משהו שהוא לא סקוואט/בנץ/דדליפט או קשור לזה (פאוורליפטינג) או קלינ אנד גרק או סנאצ או קשור לזה (Weightlifting) או קשור איכשהו לאימוני כח/התקדמות במשקלי עבודה/נתונים שהם לא סרטון שלך מאונן עם דאמבלים/מוטW/מכונות/דאמבלים)
תעלה דברים לא קשורים לפה וכולם יכתבו שטויות
תפרסם בפורום אימונים/אוףטופיק
סה"כ סבבה בשביל חודש אימונים. אבל לסרטון הזה אין מקום בתת פורום PL/WL כי:
לא קשור כ"כ למשקלים. תעלה סרטון של התקדמות בתרגילי בסיס לפורום PL/WL ותקבל פרגון גם אם זה 60 קילו וגם אם זה 260 קילו (בתנאי שהתנועה מלאה ולא למשל רבע סקוואט או משהו). אבל את אף אחד זה לא מעניין כמה אתה מרים בבייספס
זה הכוונה שלי ב"לא קשור כ"כ למשקלים"תעלה סרטון של התקדמות בתרגילי בסיס לפורום PL/WL ותקבל פרגון גם אם זה 60 קילו וגם אם זה 260 קילו (בתנאי שהתנועה מלאה ולא למשל רבע סקוואט או משהו).