הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מים בקטריוסטטיים

ariel.ham

משתמש מתחיל
16
2
נק' מוניטין:
2
16
2
יש לי מים בקטריוסטטיים של hospira לשימוש עם הפרגניל.
אם אני מנקב את הויאל הזה בשביל להכין מנה של פרגניל - כמה זמן הויאל (המקורי המנוקב של hospira) יכול להחזיק לי מעמד בהנחה שהוא מוחזק במקרר ?
גם אותו אני צריך לזרוק אחרי 60 יום כמו את המנה של הפרגניל ?
או אני יכול לשאוב ממנו עוד בשביל להכין עוד מנה של פרגניל ?

תודה

קבצים מצורפים

• bac.jpg
    bac.jpg
    KB 47.1 · צפיות: 174
  • פותח/ת השרשור
אז בעצם בקבוק אחד של hospira 30 ml מספיק לי להכנה של מנה אחת מערכה של פרגניל ?

כלומר אם אני מכין עוד מנה לחבר אחרי 30 יום מהמנה הראשונה - אז עכשיו שניהם טובים רק ל 30 יום ? או שאפשר לחכות עם המנת פרגניל עוד 60 יום ?

בקיצור -ה60 יום נוגע למים עצמם וזה הסיבה שצריך גם לזרוק את הפרגניל אחרי 60 יום אם נשאר ?

אם אני מבין אותך נכון, אתה מעוניין להזריק את הפרגניל לתוך הבקבוקון של המים הבקטריוסטטים עצמם? אם כן, אז לאחר 60 ימים תוקף כל העסק יפוג

• פותח/ת השרשור
לא - למה לי לבזבז את כל המים ?
אני מעוניין כולה להזריק כמות נגיד של 1CC לבקבוקון של האבקה של הפרגניל ואז את זה לשמור במזרק במקרר וכל פעם להזריק מה שאני צריך.

זה אומר שאני לוקח מים מהבקבוקון של המים הבקטריוסטטים עצמם - מזריק למבחנה עם האבקה - מערבב - כל זה שואב חזרה למזרק ושומר במקרר

יש משהו לא טוב בדרך שבה אני עושה את זה ? אני צריך להשתמש בכל ה 30ml של ה hospira ?

תודה על התשובות

אוקיי עכשיו אתה מובן
מההודעה הראשונה היה נדמה אחרת
בכל מקרה המזרק עם המים והפרגניל שתשמור במקרר, יחזיק ל60 ימים
תוודא להחליף מחט בכל הזרקה
והבקבוקון של יתר המים כמובן וישמר על פי התוקף של המוצר

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית