הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מישהו מהולמס פלייס מודיעין?

• פותח/ת השרשור Kman
  • פורסם בתאריך

Kman

משתמש משקיע
3,761
155
נק' מוניטין:
4,650
3,761
155
הולמס פלייס
רציתי לשאול שאלה בפרטי, אשמח לדעת האם יש כאן מישהו שמתאמן שם.

עשיתי שמה שני אימונים לפני שבועיים, אתה מוזמן לשלוח(למרות שאולי ייקח לי כמה זמן לענות)

• פותח/ת השרשור
סתם רציתי לדעת אם משהו השתנה שם. מתלבט האם להרשם לשם או לאגו. האגו יותר טוב וזול לדעתי, אבל אני יותר אוהב את האווירה בהולמספלייס - למרות שנורא יקר והיחס של המקום ללקוחות הוא ביזיון. הבנתי יש 2 כלובים. אתה יודע עד איזה משקל יש שם בדאמבלים?

סתם רציתי לדעת אם משהו השתנה שם. מתלבט האם להרשם לשם או לאגו. האגו יותר טוב וזול לדעתי, אבל אני יותר אוהב את האווירה בהולמספלייס - למרות שנורא יקר והיחס של המקום ללקוחות הוא ביזיון. הבנתי יש 2 כלובים. אתה יודע עד איזה משקל יש שם בדאמבלים?
אכן יש שמה שני כלובים, אחד פתוח ואחד סגור, אבל רוב הזמן הם יהיו תפוסים על ידי חצאי סקוואט וכו
יש הרבה סוסים בהולמס אבל באותו יחס גם ליצנים ואנשים שבאו לבלבל את המוח..
בשני אימונים שהיו לי שם לא אהבתי את המקום, פחות מדי פלטות, יותר מדי צפוף, ואם היו לי התלבטויות אם ללכת לאגו או להולמס אחרי שני האימונים שעשיתי שם בטוח שאני לוקח את אגו.
אני מצטער לא כל כך יצא לי לבדוק את המשקל של הדאמבלים, אני עובד רק עם מוט, אני חושב שיש עד 40 ומשהו קג אבל אני אשאל מישהו ואגיד לך
כן עכשיו בדקתי, יש דאמבלים עד 45 קג

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית