הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ ראקוטן ומולטיויטמין

uwotm8

משתמש מתחיל
21
0
נק' מוניטין:
0
21
0
שלום, הזמנתי מולטיויטמין OPTI-MEN, שרשום שיש בו 10,000IU per serving של ויטמין A. בנוסף אני מתחיל בטיפול של ראקוטן (קיורטן) 20 מ"ג.
האם זה המולטי-ויטמין מכיל יותר מידי ויטמין A בשביל להשתמש בו יחד עם התרופה?
הבנתי שלא מומלץ לקחת מולטי-ויטמין עם הרבה ויטמין A בזמן לקיחת התרופה.

הויטמין A שיש במולטי ויטמינים הוא נגזרת שהגוף ממיר לכמה שהוא צריך.
גם אם רשום שם 500,000IU, זה לא אומר כלום, בסופו של דבר הגוף שלך ממיר מה שהוא צריך לויטמין A.
ופעם הבאה אל תקנה Opti-Men, הוא לא איכותי, יש לו רק שיווק טוב.

• פותח/ת השרשור
הויטמין A שיש במולטי ויטמינים הוא נגזרת שהגוף ממיר לכמה שהוא צריך.
גם אם רשום שם 500,000IU, זה לא אומר כלום, בסופו של דבר הגוף שלך ממיר מה שהוא צריך לויטמין A.
ופעם הבאה אל תקנה Opti-Men, הוא לא איכותי, יש לו רק שיווק טוב.

אוקיי, אז מה תכלס להסיק מזה - אפשר לקחת אותו ביחד עם הראקוטן?
ויש לך המלצה על מולטיויטמין איכותי יותר?

אוקיי, אז מה תכלס להסיק מזה - אפשר לקחת אותו ביחד עם הראקוטן?
ויש לך המלצה על מולטיויטמין איכותי יותר?
Life Force Multiple או Orange Triad.
ה- Life Force בטבליות יותר טוב מהקפסולות.
בלי קשר תתייעץ עם הרופאה לגבי לקיחת עודפים של ויטמין A כי הראקוטן בעצמו מכיל ויטמין A (בנגזרת שונה).

• פותח/ת השרשור
Life Force Multiple או Orange Triad.
ה- Life Force בטבליות יותר טוב מהקפסולות.
סבבה תודה.
בלי קשר תתייעץ עם הרופאה לגבי לקיחת עודפים של ויטמין A כי הראקוטן בעצמו מכיל ויטמין A (בנגזרת שונה).
אתה צודק, אבל ייקח די הרבה זמן עד שאוכל להתייעץ עוד פעם עם רופא. לכן הייתי שמח לשמוע בינתיים מה יש לאנשים פה להגיד בנושא (ראיתי שהנושא הזה כבר עלה פה כמה פעמים וההמלצה הכללית הייתה פשוט לא לקחת מולטיויטמין עם הרבה ויטמין A. כמה זה הרבה, זה אני לא יודע).
בלי קשר, אתה יכול להסביר למה אתה מתכוון ב"נגזרת"?

סבבה תודה.

אתה צודק, אבל ייקח די הרבה זמן עד שאוכל להתייעץ עוד פעם עם רופא. לכן הייתי שמח לשמוע בינתיים מה יש לאנשים פה להגיד בנושא (ראיתי שהנושא הזה כבר עלה פה כמה פעמים וההמלצה הכללית הייתה פשוט לא לקחת מולטיויטמין עם הרבה ויטמין A. כמה זה הרבה, זה אני לא יודע).
בלי קשר, אתה יכול להסביר למה אתה מתכוון ב"נגזרת"?
נגזרת, פורמולה, צורה ביוכימית שונה, איך שלא תקרא לזה, אפשר להגדיר את זה כ- "סוג".
"סוג" אחר של ויטמין A, שמתנהג אחרת בגוף, או שבנוי כימית בצורה אחרת.

למשל פעם היה דיבול, כדור אוראלי שלוקחים בסייקל, לפני המון שנים, הוא לא כל כך עבד, כי הכבד השמיד אותו.
אחר כך הכינו את אותו הכדור בנגזרת אחרת שעושה את אותה פעילות, אבל עם הנגזרת החדשה, הוא "מרמה" את הכבד ומצליח לעבור ולתת את ההשפעה שהוא אמור לתת.
כמו שיש אבץ oxide שזו הנגזרת הכי גרועה של אבץ (חושב שיש אותה באופטי-מן שאתה לוקח).
היא נגזרת שלא נספגת, היום כבר יש אבץ citrate או chelate, picolinate ועוד כל מני סוגים שכן נספגים, הרבה יותר יעיל.

גם בקפאין יש לך נגזרת, כמעט בכל דבר.
יש קפאין יבש, לא יבש, וכו'...

• פותח/ת השרשור
נגזרת, פורמולה, צורה ביוכימית שונה, איך שלא תקרא לזה, אפשר להגדיר את זה כ- "סוג".
"סוג" אחר של ויטמין A, שמתנהג אחרת בגוף, או שבנוי כימית בצורה אחרת.

למשל פעם היה דיבול, כדור אוראלי שלוקחים בסייקל, לפני המון שנים, הוא לא כל כך עבד, כי הכבד השמיד אותו.
אחר כך הכינו את אותו הכדור בנגזרת אחרת שעושה את אותה פעילות, אבל עם הנגזרת החדשה, הוא "מרמה" את הכבד ומצליח לעבור ולתת את ההשפעה שהוא אמור לתת.
כמו שיש אבץ oxide שזו הנגזרת הכי גרועה של אבץ (חושב שיש אותה באופטי-מן שאתה לוקח).
היא נגזרת שלא נספגת, היום כבר יש אבץ citrate או chelate, picolinate ועוד כל מני סוגים שכן נספגים, הרבה יותר יעיל.

גם בקפאין יש לך נגזרת, כמעט בכל דבר.
יש קפאין יבש, לא יבש, וכו'...

ז"א הויטימין A ב-OPTI-MEN לא בהכרח נספג באותה צורה (אם בכלל) כמו הויטמין A בתרופה, ובגלל זה אי אפשר לדעת?
בכל זאת הייתי רוצה לשמוע דעה כלשהי מאנשים פה לפני שאקבל תשובה מהרופא (אם בכלל) עוד די הרבה זמן.

ז"א הויטימין A ב-OPTI-MEN לא בהכרח נספג באותה צורה (אם בכלל) כמו הויטמין A בתרופה, ובגלל זה אי אפשר לדעת?
בכל זאת הייתי רוצה לשמוע דעה כלשהי מאנשים פה לפני שאקבל תשובה מהרופא (אם בכלל) עוד די הרבה זמן.
כן לשאלה שלך, לפעמים יש אינטרקציה חיובית ולפעמים שלילית.

למה לוקח לך הרבה זמן לקבוע תור לרופא? אתה אמור לקבוע תור מהיום למחר, או לעוד יומיים במידה וזה רופא עור.
לא הגיוני שאתה צריך לחכות הרבה זמן. תבדוק מתי יש תור פנוי לרופא ותכנס לשם.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית