הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מקלט בבניין משותף

זאב אולן

משתמש פעיל
616
145
נק' מוניטין:
170
616
145
רציתי לשאול אם אני גר בבניין משותף ויש לבניין הזה מקלט אחד משותף שהוא די גדול וכל מה שאני רוצה זה לשים שם כלוב מוט אולימפי וספת כושר עכשיו כמעט כולם בבניין הסכימו לי בתנאי שלא יהיה בלאגן והכל אבל יש שכנה אחת שבגלל פעם אחת שאמא שלי באה ותפסה לה את החניה בטעות אומרת שהיא תזמין לי משטרה אם אני אנסה לשים משהו במקלט. הקטע הוא שכבר הציוד שלי היה שם משהו כמו 8 חודש ולפני התקרתית הזו היא לא אמרה לי שום דבר וזה לא הפריעה לה. מה אני יכול לעשות בעניין? כדאי לפנות לעירייה ולשאול אותם בנידון? המקלט אחרי שיפוץ והוא מתאים לאימונים והכל וכולם מרשים לי חוץ ממנה.
תודה.
נ.ב שחכתי לציין שאני גם וועד בית של הבניין הראשון אבל בכל מקרה היא מאיימת עליי.

למיטב הבנתי אם הוועד הסכים לזה אין הרבה שהיא יכולה לעשות

מספיק שיש הסכמה של רוב השכנים.
והשכנה יכולה לנסות להזמין לך משטרה.. הם יצחקו לה בפרצוף.. 🤣 למשטרה אין זמן לשכנות ממורמרות!

תלוי עד כמה היא נחושה,היא יכולה לחבל לך בציוד.
פתאום שכן יכול להתהפך ולהגיד שהולכת להיות מלחמה וצריך לפנות את המקלט,מניסיון.
עדיף לך לעשות מנוי במכון ולא לסמוך על שכנים.
לצערי קרו לי הרבה תקריות עם שכנים,כולם נפתרו לי רק בצורה אחת, נחישות, ולהגיד לה שתלך לחפש ואתה לא מתחשב בדעה שלה,שתזמין משטרה.
ברגע שאתה מראה חולשה היא תמשיך להתנקל, אם היא תראה שאתה לא שם עליה סביר להניח שהיא תפסיק.

הייתה תקופה שכל מה שעשיתי הפריע לשכנה,פעם אחת יצאתי עליה ועל בעלה,כשהיא צעקה עלי שהבאתי אוכל לחתול,כמעט היו מכות, אמרתי לה שאם יש לה בעיה שתעבור דירה, מאז לא שמעתי ממנה.

מניסיון, אחסון של דברים במקלט מהווה בעיה מבחינת העירייה. אני קיבלתי מכתב שבו הוראה לפנות שולחן וכיסאות (מסתבר שבמלחמה כולם צריכים לשבת על הרצפה:97:).

• פותח/ת השרשור
מניסיון, אחסון של דברים במקלט מהווה בעיה מבחינת העירייה. אני קיבלתי מכתב שבו הוראה לפנות שולחן וכיסאות (מסתבר שבמלחמה כולם צריכים לשבת על הרצפה:97:).
הלכתי והחתמתי כמעט את כל השכנים חסרים לי עוד חתימות של 3 דירות ואמרתי שבזמן שתהיה מלחמה אני מפרק את הכלוב תוך משהו רבע שעה עשרים דקות וזהו והמקום מתפנה וחוץ מזה התקשרתי וניסיתי לדבר עם העירייה בנידון והם אמרו שאם רוב השכנים מסכימים אז תעשה מה שבא לך כי זה מקלט בבניין משותף ולא מקלט ציבורי אז הרכבתי אותו מחדש וזהו.

אתה צריך חתימה של 2/3 מהדיירים(או 3/4 לא זוכר) כדי להשתמש בשטח של הבניין המשותף,למרות שזה מקלט ויש פה גם שאלה בטיחותית במקרה של מלחמה.

• פותח/ת השרשור
אתה צריך חתימה של 2/3 מהדיירים(או 3/4 לא זוכר) כדי להשתמש בשטח של הבניין המשותף,למרות שזה מקלט ויש פה גם שאלה בטיחותית במקרה של מלחמה.
אמרתי לרובם שאם חס וחלילה תהיה מלחמה למרות שאני בספק שיהיה משהו בשנים הקרובות אז אני אפרק אותו לגמרי וגם חלק מהשכנים בטח ובטח יברחו לחו''ל אז לאף אחד זה לא יפריע.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית