מאסה לפני ייעוץ

• פותח/ת השרשור ababw
  • פורסם בתאריך

ababw

משתמש מתחיל
130
8
היי,
קרוב ל4 חודשים שאני מדשדש בתוכנית הSS, וברור לי שמשהו במה שאני מבצע לא תקין.
אם זה הטכניקה, עלייה הדרגתית במשקלים וכו'.
קראתי את הספר, הבנתי כי יש בעיה מסויימת בטכניקה שלי בסקוואט וכבר תקופה שאני לא מצליח לשפר אותה.
הדבר גורם לתסכול גדול וצורך לפנות לגורם מקצועי.

אני מאוד רוצה להתחזק, להרים משקלים כבדים וכמובן לגדול (לא רוצה שאחד מהם יבוא על חשבון השני).
השאלה שלי היא אם כשארצה לעשות את הייעוץ איתכם, תציעו לי לגשת שוב לSS? כי הרי מדובר בתוכנית טובה, הבעיה היא בטכניקה שלי.
אני יודע מה הבעיה בטכניקה שלי, הבעיה שלי היא לשנות אותה. אני יודע פיזית מה אני אמור לעשות ומה בפועל אני עושה ולא מצליח לשנות את הבעיה שלי.
השאלה שלי היא האם תוכלו דרך הפורום לשנות את המצב הקיים בו אני נמצא? מה יכול לעזור לי בייעוץ הזה בהשוואה לעכשיו?

לא רוצה שאחד מהם יבוא על חשבון השני
לעיתים זה קורה

תציעו לי לגשת שוב לSS? כי הרי מדובר בתוכנית טובה, הבעיה היא בטכניקה שלי
לא. מסיבות רבות, בין היתר כי אני לא מאמין שניתן (לחתך רחב מהאוכלוסיה) להתקדם במשקלי עבודה 3 פעמים בשבוע לאורך זמן מבלי להפצע/לפתח משהו בדרך (דלקת וכו'). זו דעתי בלבד שמבוססת על 0 מדע (כי אין). משהו שראיתי במשך השנים כאן בפורום ועל הרבה לקוחות בייעוץ אישי. כמובן יש הרבה אנשים ששום דבר לא קרה להם והם התחזקו משמעותית. מנגד אני גם לא מאמין לעבוד בטווח חזרות אחד בלבד להיפרטרופיה (5 חזרות) אלא מאמין בטווחים שונים בין 5 ל-12 לערך עם תרגילי עזר.

השאלה שלי היא האם תוכלו דרך הפורום לשנות את המצב הקיים בו אני נמצא? מה יכול לעזור לי בייעוץ הזה בהשוואה לעכשיו?
אם הבעיה היא ממש יסודית בטכניקה זה רק מאמן אישי אחד על אחד יוכל לפתור. אני יכול רק לתת פידבק מה לא טוב ע"י סרטונים שתעלה לייעוץ אישי אבל אם זה משהו שלא הצלחת לתקן ע"י קריאה של הספר ואולי פידבק מהחבר'ה כאן בפורום אז אתה צריך כנראה מישהו שיעזור לך פנים מול פנים. ממליץ לך על @MikeRozner

אם הבעיה היא ממש יסודית בטכניקה זה רק מאמן אישי אחד על אחד יוכל לפתור. אני יכול רק לתת פידבק מה לא טוב ע"י סרטונים שתעלה לייעוץ אישי אבל אם זה משהו שלא הצלחת לתקן ע"י קריאה של הספר ואולי פידבק מהחבר'ה כאן בפורום אז אתה צריך כנראה מישהו שיעזור לך פנים מול פנים. ממליץ לך על @MikeRozner
תודה, מוזמן להרים לי צלצול

Back
למעלה תחתית