הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מה הסיכוי לאקנה כתוצאה מסייקל

Shmuel1122

משתמש מתחיל
81
7
נק' מוניטין:
7
81
7
השאלה שלי כזאת, בעבר סבלתי מאקנה בפנים וטופלתי כ שנה בריאקוטן , ועבר ( זה היה ליפני 5 שנים בערך).

לנושא, מה הסיכוי שיצא לי פצעים בפנים כתוצאה מסייקל טסט ודיבול? או טסט לבד.

האם הפצעים שיצאו ( ואני מניח שיצאו ביגלל שסבלתי מאקנה בעבר) יצאו רק בגב? או ביגלל שטופלתי בראקוטן זה ימזער את הסיכוי לאקנה בזמן הסייקל?

תודה על התושובות והעזרה.

הפצעים יכולים לצאת מבלי שום קשר לסייקל , הכל זה עניין של השתוללות ההורמונים.
באופן כללי , כל חומר אנדרוגני יכול להביא עימו התפרצות של פצעוני אקנה ואפילו אקנה של ממש. הכל תלוי איך הגוף יגיב לחומרים.
מניסיון אישי, גם אני בעברי לקחתי רוקוטן שנה , וטפו טפו הכל עבר.
ביצעתי עד כה שלוש סייקלים מוצלחים בזכות המלך @Daniel Barack , ולא סבלתי מאקנה כלל.
מציע לך להמנע מדברי חלב בכלל במהלך הסייקל , כדי להמנע מעלייה בנוזלים ועם כך סיכוי סביר יותר לפצעים

הפצעים יכולים לצאת מבלי שום קשר לסייקל , הכל זה עניין של השתוללות ההורמונים.
באופן כללי , כל חומר אנדרוגני יכול להביא עימו התפרצות של פצעוני אקנה ואפילו אקנה של ממש. הכל תלוי איך הגוף יגיב לחומרים.
מניסיון אישי, גם אני בעברי לקחתי רוקוטן שנה , וטפו טפו הכל עבר.
ביצעתי עד כה שלוש סייקלים מוצלחים בזכות המלך @Daniel Barack , ולא סבלתי מאקנה כלל.
מציע לך להמנע מדברי חלב בכלל במהלך הסייקל , כדי להמנע מעלייה בנוזלים ועם כך סיכוי סביר יותר לפצעים
תשובה נכונה
אקנה היא פונקציה של מאזן הורמונלי משובש בשילוב עליה אנדרוגנית
מה מבין השניים מעיק יותר או בעל פוטנציאל להחמרה גבוה יותר? לא ניתן לדעת מראש
זאת אומרת, שאקנה יכול להתרחש תוך כדי הסייקל, לאחריו או שבכלל לא
לדעתי ניתן להריץ טסט ודיבול ופשוט להמתין להתפתחויות ולנהוג בהתאם
לא כדאי כלל לשלב ראוקוטן בזמן סייקל מהרבה בחינות

• פותח/ת השרשור
תודה על התשובות המספקות , אבל כוונתי בשאלה האם יש סיכוי שהפצעים יצאו בפנים ולאו דווקא בגב?

אני די מקווה ומעדיף שאם כבר יצאו אז שיצאו בגב, ובנוסף אז אם אני אמנע ממאכלי חלב בזמן הסייקל זה ימזער תסיכוי לאקנה? ולא התכוונתי לשלב ראוקוטן בזמן הסייקל אלה התכוונתי האם הטיפול שטופלתי בעבר יכול למנוע את האקנה שיצא בזמן הסייקל( אם ביכלל) כי עד עכשיו מאז פצע אחד לא יצא לי, ואני מתכוון להתחיל תסייקל היום או מחר.

תודה על התשובות המספקות , אבל כוונתי בשאלה האם יש סיכוי שהפצעים יצאו בפנים ולאו דווקא בגב?

אני די מקווה ומעדיף שאם כבר יצאו אז שיצאו בגב, ובנוסף אז אם אני אמנע ממאכלי חלב בזמן הסייקל זה ימזער תסיכוי לאקנה? ולא התכוונתי לשלב ראוקוטן בזמן הסייקל אלה התכוונתי האם הטיפול שטופלתי בעבר יכול למנוע את האקנה שיצא בזמן הסייקל( אם ביכלל) כי עד עכשיו מאז פצע אחד לא יצא לי, ואני מתכוון להתחיל תסייקל היום או מחר.

פצעי האקנה לרוב נפוצים באיזור הפנים/גב , אבל עלולים לצאת בכל מקום בגוף
לגבי דברי החלב - כן זה ימזער את הסיכויים.
לגבי רוקוטן והטיפול שעברת - הכל בסדר , תתחיל סייקל
בהצלחה ותעדכן תמונות אחי

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית