הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

רק למבינים: לגבי עליה בנוזלים כתוצאה משימוש בדקה

ספרטקוס

משתמש מתחיל
12
0
נק' מוניטין:
0
12
0
לראשונה אני אקח דקה ארוך אמיתי במאה אחוז (אלפה פארמה), - מאמין שבעבר ניסיתי אבל זה היה פייק או אנדרדוז - מתכנן 500 מיליגרם שבועי

אני מתכוון להמשיך להגביל קלוריות ולכן מעריך שאגירת הנוזלים תהיה מינורית

האם עדיין יש לצפות לעליה משמעותית בנוזלים, האם הנוזלים נאגרים בתוך השריר או ברקמת החיבור?

המטרה שלי עליה במאסה אבל חשוב לי לא להיראות בלון מים בשום שלב

בבקשה רק תשובות ממנוסים ומבינים

כמה נוזלים תצבור תלוי מהרבה סיבות. מינון שבועי של טסט בסייקל. חומרים נוספים עם יש בסייקל.
עניין גנטי. שאתה מגביל קלוריות אל תשכך שאתה צריח גם לאכול מספיק בשביל להתאושש ולגדול. תגביל בעיקר סוכרים בתפריט פירות אלכוהול וכו. תאכל אוכל איכותי בלבד.
גם אם תצבור קצת נוזלים מיותרים תוסיף אירובי תשרוף יותר קלוריות הנוזלים ירדו.
חברת אלפה פארמה אמיתי או לא זה לא משנה יש להם חומרים שהקודים עוברים באתר אבל התוצאות בשטח לא משהו יש דעות שליליות על החברה.
עם הפרולקטין יעלה תוסיף קאבוטרים. (דוסטינקס) ארומזין/ארימידקס/לטרזול לפי הצורך. פרווירון יכול לעזור לך להיות עם פחות נוזלים בסייקל. פועל גם כ אנטי אסטרוגן.

• פותח/ת השרשור
לגבי אלפה, כשאתה שומע חוות דעת קח בחשבון הטיה של דעה אישית, בנאדם יכול לצפות לניסים ונפלאות והגנטיקה שלו פח, או שהוא אכל כמו חזיר וחרבש הכול, אני יודע שהחברה מצוינת ושהדברים טובים, אני שקט לגמרי לגביה למרות שהמוצר יקר - קודים שעובדים זה באמת לא אומר כלום

לגבי אנטיאסטרוגנים אני מערב ארימדקס נראה לי שזה מספיק

תודה על התגובה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית