ייעוץ חומרים מצמחים טבעיים-ג'ינסנג, מאקה וtribulus terrestris

מצב
השרשור נעול

Romrei

משתמש מתחיל
24
0
נק' מוניטין:
3
24
0
למישהו יש ניסיון עם אחד הצמחים?

או אולי אפילו עם צמח אחר בעל השפעה שיכולה לעזור לפיתוח שרירים כמו אנרגיה, עידוד ייצור טסטסטורון או אפילו עידוד תאבון(למאסה)?

חלק מההשפעות המעניינות במאקה לדוגמה:
צמח המאקה מעורר מחזק ומאזן פיזית ומנטלית. מקור כח ואנרגיה המכיל באופן טבעי ויטמינים, מינרלים וחומצות אמינו חיוניות. עוזר לאיזון הורמונאלי לנשים ולגברים. משפר ריכוז, כישורים קוגניטיביים, עירנות וזיכרון. משפר את הפוריות אצל גברים ואצל נשים. מסייע גם בפעילות גופנית וספורטיבית. מקל על תהליכי הזדקנות ומשפר את איכות החיים בגיל מבוגר.

כאשר מייבשים את הצמח הוא מסוגל להישמר שנים רבות.מבלי לאבד מערכו התזונתי!!! הוא מכיל חומרים פעילים ואת רוב חומצות האמינו ומתאים מאוד לספורטאים, ילדים, קשישים, וחולים במחלות כרוניות.
שימושים רפואיים
למצבי עייפות, חולשה כרונית, אנמיה, מחסור בויטמינים, מינרלים וחלבונים.
להתאוששות ממאמצים קשים ושיפור ביצועים אצל ספורטאים
(השימוש נפוץ בקרב ספורטאים).
לשיפור הזיכרון והריכוז.
מסייע במצבי דיכאון ופחדים.
אימפוטנציה, להגברת האון המיני והליבידו.
למצבי חוסר יכולת לחוות אורגאזמה אצל נשים וגברים.
לאיזון המחזור החודשי, תסמונת קדם ווסתית, תסמונת גיל המעבר.
ל
מצבי אי פוריות.
למניעת נשירת שיער וחיזוק ציפורניים שבירות.

נערך לאחרונה:
אני לא יודע מה היעילות של הצמחים האלו, יש את הטריבולוס, היעילות שלו ממש לא גבוהה, אני ניסיתי את הטריבולוס ולא הרגשתי משהו מיוחד.
יש את כל המגבירי טסטוסטרון טבעיים, שהם מכל מיני צמחים, דיווחים של אנשים שהם סתם בזבוז כסף.
חבל לבזבז כסף על הדברים האלו.

עשרות מחקרים יש על טריבולוס שמראות שאין שום עלייה ברמות הטסט.

אם אתה רוצה משהו להגביר ייצור הטסט" הטבעי אז יש תוסף ששמו zma זה אמור להגביר את ייצור הטסט" הטבעי וגם תורם לאיכות השינה

ZMA = אבץ + מגזיום, לא רואה שום סיבה להגברת הטסט עקב שימוש בכך.

ההצלחה של ZMA באה מכך שלרוב האנשים חסר אבץ בתזונה שלהם, ואבץ כן חשוב לייצור טסט'.

אם אתה רוצה משהו להגביר ייצור הטסט" הטבעי אז יש תוסף ששמו zma זה אמור להגביר את ייצור הטסט" הטבעי וגם תורם לאיכות השינה

פעם אחרונה שאתה מקפיץ ת'רדים, פעם הבאה אני משעה אותך! חלאס.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית