הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ בקשר ל gh

Baloteli45

משתמש מתחיל
66
0
נק' מוניטין:
0
66
0
רציתי להתייעץ לגבי gh
אני מתכנן סייקל פניל ופרופ למסה ו 6איו אינוסלין
(600 פניל 900 טסט eod)
עכשיו השאלה שלי אם 4 איו gh כל יום אני אראה תוצאות וזה מספיק או שעדיף לי לעלות ל 8 איו כל יום.
התכנון הוא 4-5 חודש מסה
ואז חיטוב

תודה לעוזרים ✌

• פותח/ת השרשור
לעניות דעתי 5-6 איו של gh לתקופה של חצי שנה-8 חודשים , צריך לעשות את העבודה.
אבל חכה לתשובה מהמסטר @Daniel Barack
וואלה אז אין טעם כאילו לקחת 4 איו למסה?
עוד שאלה אם אני אקח 8 איו אני ארגיש תחומר פועל בזמן קצר יותר מ 4
ונגיד אני אקח 8 איו 3 חודש אני אראה סוג של שינוי הורדת אחוזי שומן העלאת מסה

קודם כל, באופן כללי, שילוב GH בסייקל עם סטרואידים משפר את התוצאות, בעיקר ככל שציר הזמן מתקדם. זו הסיבה שסייקלים מתקדמים של מקצוענים, יכולים להימשך די הרבה זמן הודות לסינרגיה שעם Gh וכן גם אינסולין. החלפת חומרים (שמנים) תוך כדי הרצת הסטאק מתבקשת למרות הכל, אך לא נוגדת את הערך המוסף שמביאים הפפטידים.

באופן ספציפי, לסייקל כמו שלך צריך קודם כל למצוא GH לג'יט. אם חשבתם שלמצוא סטרואידים מקומיים טובים זה קשה, חכו שתנסו להגיע לGH. פה אפילו יותר נפילות מאשר מציאות. הרבה זיופים, חומרים מדוללים או פשוט חומרים המיועדים להשמדה שעדיין בתוקף למרות שיצאו מבית מרקחת!!! אפילו בילדרים מוכרים מן השורה נפלו לא אחת בחומר Bunk.

רק אם תמצא GH אמיתי תהיה משמעות בשילוב בסייקל ארוך שכזה. תחליף את השמנים לאסטרים ארוכים ותוכל לרוץ 4 חודשים בכייף. מינון התחלתי ואפקטיבי לGh רפואי אמיתי הוא 4iu-5iu ולא צריך מעבר.

• פותח/ת השרשור
קודם כל, באופן כללי, שילוב GH בסייקל עם סטרואידים משפר את התוצאות, בעיקר ככל שציר הזמן מתקדם. זו הסיבה שסייקלים מתקדמים של מקצוענים, יכולים להימשך די הרבה זמן הודות לסינרגיה שעם Gh וכן גם אינסולין. החלפת חומרים (שמנים) תוך כדי הרצת הסטאק מתבקשת למרות הכל, אך לא נוגדת את הערך המוסף שמביאים הפפטידים.

באופן ספציפי, לסייקל כמו שלך צריך קודם כל למצוא GH לג'יט. אם חשבתם שלמצוא סטרואידים מקומיים טובים זה קשה, חכו שתנסו להגיע לGH. פה אפילו יותר נפילות מאשר מציאות. הרבה זיופים, חומרים מדוללים או פשוט חומרים המיועדים להשמדה שעדיין בתוקף למרות שיצאו מבית מרקחת!!! אפילו בילדרים מוכרים מן השורה נפלו לא אחת בחומר Bunk.

רק אם תמצא GH אמיתי תהיה משמעות בשילוב בסייקל ארוך שכזה. תחליף את השמנים לאסטרים ארוכים ותוכל לרוץ 4 חודשים בכייף. מינון התחלתי ואפקטיבי לGh רפואי אמיתי הוא 4iu-5iu ולא צריך מעבר.
קודם תודה רבה על התשובה
דבר שני מבחינת ה gh הרבה חברים התנסו וכולם אמרו שהוא פעל מצוין
מבחינת חומרים זה ישנה אם ארוץ על פרופ קבוע או שעדיף להחליף מפרופ לאנטט כי תאכלס טסט זה טסט לא? ומבחינת חומרים אין לי אפשרות להכניס טרן לדוגמא הוא גורם לי לנשירה רצינית בשער
ולרוץ שנה על סייקל בלי הפסקה לא יעצור אותי מהחינת תוצאות? או שעדיף לצאת לניקיון ואז לחזור

האינדיקציה של החברים יכולה להיות סובייקטיבית. וגם תלוי מי אלו אותם חברים. אני רק אומר - כשזה מגיע ל-GH תבדוק בציציות שבעתיים.

GH ניתן להריץ בעצם ללא הפסקה של ממש. כן, מה ששמעת. שילוב סטרואידים איתו יכול להעצים את השפעתם ומשך האפקטיביות, אך גם פה, תצטרך לבצע "גשר" מידי פעם ו/או להחליף חומרים כדי לשנות מאזן הורמונלי וכדומה.

תמיד העדיפות לאסטרים ארוכים, בעיקר מבחינת תדירות ההזרקה. האפקט הוא אותו אפקט בטווח הארוך.

אל תשכח שה-GH אינו עוזר לשיקום הציר באופן ישיר. לכן ככל שתהיה on על חומרים זה עדיין שווה ערך להשבתה ארוכה. ה-GH לא מכפר על כך. מה שכן, כמו שאמרתי, ניתן לקחת GH גם במסגרת "גשר" עד הסייקל הבא, או בכלל בזמן PCT (אם תבחר לסיים סייקל ולצאת לניקוי) ועד למחזור הבא.

• פותח/ת השרשור
האינדיקציה של החברים יכולה להיות סובייקטיבית. וגם תלוי מי אלו אותם חברים. אני רק אומר - כשזה מגיע ל-GH תבדוק בציציות שבעתיים.

GH ניתן להריץ בעצם ללא הפסקה של ממש. כן, מה ששמעת. שילוב סטרואידים איתו יכול להעצים את השפעתם ומשך האפקטיביות, אך גם פה, תצטרך לבצע "גשר" מידי פעם ו/או להחליף חומרים כדי לשנות מאזן הורמונלי וכדומה.

תמיד העדיפות לאסטרים ארוכים, בעיקר מבחינת תדירות ההזרקה. האפקט הוא אותו אפקט בטווח הארוך.

אל תשכח שה-GH אינו עוזר לשיקום הציר באופן ישיר. לכן ככל שתהיה on על חומרים זה עדיין שווה ערך להשבתה ארוכה. ה-GH לא מכפר על כך. מה שכן, כמו שאמרתי, ניתן לקחת GH גם במסגרת "גשר" עד הסייקל הבא, או בכלל בזמן PCT (אם תבחר לסיים סייקל ולצאת לניקוי) ועד למחזור הבא.
חחחח שאלה קצת טיפשית נניח ואני עושה סייקל רצוף של 8 חודשים התוצאות יהיו פחות טובות מאשר אם אני אעשה 4 חודש ואז חודשיים הפסקה ואחזור?

GH כמו לסטרואידים אנבוליים מומלץ לעשות בדיקת דם תוך כדי סייקל על מנת לדעת מה טיב החומר שבידך, בכל מקרה זה מה שאני עושה, בדיקות דם לא משקרות.
הדרך הכי טובה לבדוק אם ההורמון הגדילה שלך טוב הוא פשוט לעשות בדיקת דם.
יש פרוטוקול מאד ברור בעולם החומרים לגבי בדיקת איכות הGH שבידך.
להריץ קודם כל כמה שבועות (עדיפות מעל 6)
לקבוע תור לבדיקות דם של רמות IGF-1 וGH SERUM
ביום של הבדיקה:
בטן ריקה ---> לתת זריקה של 10IU----> לחכות בין שעתיים וחצי ל3 ולעשות בדיקות דם.
תעלה לפה בבוא העת את התוצאות.

א) 8 iu על ההתחלה זה טעות שעלולה לגרום לך בתסמונת התעלה הקארפלית וזה נורא ואיום(מנסיון)
ב) במידה וזה לא זיוף מספיק 4 iu וכבר אחרי 3 חודשים תראה ממש תוצאות ורק אז אם תרצה להפציץ תעלה ל6-8 בהדרגה.
עכשיו יש לך 2 אופציות:
לחכת על פרוטוקול של 5 ימים כן יומיים לא עם מינון של 5 iu אבל רק לאחר תקופה של חודש שאתה על 3-4 iu כדי למנוע תתופעות לוואי שהזכרתי לעיל
אופצייה 2:
לקחת 3-4 iu בלי הפסקה גם שנה רצוף ולדעתי זה עדיף בהרבה מכל הבחינות גם כלכלית
עצה שלי אל תתקרב לאינסולין!!!! קח במקום זה חומצה אלפא ליפואין 1200 מ״ג ליום וזה יאזן לך את רמות הסוכר בדם וכמובן כל בוקר T4

בתקופה של גשר הייתי על 4 iu והייתי נראה מפוצץ בדיוק כמו בסייקל,יש לי תחושה שgh מעקב באופן משמעותי נסיגה של חומרים,שהייתי בשיא הסייקל בזמנו זה היה 106 קילו על 12% שומן ואחרי חודשיים וחצי בגשר שקלתי 104 על אותו אחוז שומן כמעט אותו דבר בסייקל זה היה סוג של פלא

• פותח/ת השרשור
GH כמו לסטרואידים אנבוליים מומלץ לעשות בדיקת דם תוך כדי סייקל על מנת לדעת מה טיב החומר שבידך, בכל מקרה זה מה שאני עושה, בדיקות דם לא משקרות.
הדרך הכי טובה לבדוק אם ההורמון הגדילה שלך טוב הוא פשוט לעשות בדיקת דם.
יש פרוטוקול מאד ברור בעולם החומרים לגבי בדיקת איכות הGH שבידך.
להריץ קודם כל כמה שבועות (עדיפות מעל 6)
לקבוע תור לבדיקות דם של רמות IGF-1 וGH SERUM
ביום של הבדיקה:
בטן ריקה ---> לתת זריקה של 10IU----> לחכות בין שעתיים וחצי ל3 ולעשות בדיקות דם.
תעלה לפה בבוא העת את התוצאות.
אין בעיה לבצע בדיקת דם אמא שלי עובדת בקופת חולים
אתה אומר לעשות הדיקת דם ללא חומר
ואז בדיקתדם עם 10 איו ולהשוות?

ושאלה בזמן המסה ה gh יוריד אותי באחוזי שומן?

אין טעם לעשות בדיקת דם ללא החומר, קרוב לוודאי שתהיה בטווח הנורמה ככה שלא צריך אינדיקציה בשביל להשוות (בדיוק כמו בבדיקות טסט למשל)
לגבי האם יוריד אותך באחוזי שומן אני חושב שזה מורכב יותר, בזמן מסה אתה במאזן קלורי חיובי אז סביר להניח שלא תשרוף שומן, אבל לGH ובמיוחד לתוצר שלו (IGF-1) יש יכולות גבוהות מאד להשפיע על מאזן חלוקת אבני המזון בין אם זה לשריר או לשומן ככה שאני יזהר וכן יגיד שאולי כן תוכל לשמור\ואף להוריד טיפה אחוזי שומן בזמן מסה (בהינתן תפריט סביר של מאזן קלורי לא גבוה מדי מן הסתם).
בחיים לא נגעתי בהורמון גדילה אז קשה לי לענות לך מנסיון אז אולי נחכה לאנשים שכן חוו על בשרם את זה.

א) 8 iu על ההתחלה זה טעות שעלולה לגרום לך בתסמונת התעלה הקארפלית וזה נורא ואיום(מנסיון)
ב) במידה וזה לא זיוף מספיק 4 iu וכבר אחרי 3 חודשים תראה ממש תוצאות ורק אז אם תרצה להפציץ תעלה ל6-8 בהדרגה.
עכשיו יש לך 2 אופציות:
לחכת על פרוטוקול של 5 ימים כן יומיים לא עם מינון של 5 iu אבל רק לאחר תקופה של חודש שאתה על 3-4 iu כדי למנוע תתופעות לוואי שהזכרתי לעיל
אופצייה 2:
לקחת 3-4 iu בלי הפסקה גם שנה רצוף ולדעתי זה עדיף בהרבה מכל הבחינות גם כלכלית
עצה שלי אל תתקרב לאינסולין!!!! קח במקום זה חומצה אלפא ליפואין 1200 מ״ג ליום וזה יאזן לך את רמות הסוכר בדם וכמובן כל בוקר T4

בתקופה של גשר הייתי על 4 iu והייתי נראה מפוצץ בדיוק כמו בסייקל,יש לי תחושה שgh מעקב באופן משמעותי נסיגה של חומרים,שהייתי בשיא הסייקל בזמנו זה היה 106 קילו על 12% שומן ואחרי חודשיים וחצי בגשר שקלתי 104 על אותו אחוז שומן כמעט אותו דבר בסייקל זה היה סוג של פלא

חידשת לי כמה דברים , לגבי הנסיגה של סטרואידים בזמן שימוש בהורמון הגדילה אני מאמין לכך.

זה תלוי באוכל אוכל אוכל!! GH לא קסם תבין שזה יכול להיות שדרוג מעולה אבל אם תבלוס כל היום אתה תעלה בשומן כמו כל אחד אחר

• פותח/ת השרשור
זה תלוי באוכל אוכל אוכל!! GH לא קסם תבין שזה יכול להיות שדרוג מעולה אבל אם תבלוס כל היום אתה תעלה בשומן כמו כל אחד אחר
חחח תאמין לי שאם לא הייתי יודע את זה עדיף היה לי לא לחשוב על להשתמש
השאלה הייתה אם זה שאני בפלוס קלורי בכל זאת יגרום לי לשרפת שומן

חחח תאמין לי שאם לא הייתי יודע את זה עדיף היה לי לא לחשוב על להשתמש
השאלה הייתה אם זה שאני בפלוס קלורי בכל זאת יגרום לי לשרפת שומן
אולי במאזן לא גדול. זה יותר כיוון של צבירת מאסה טובה ומעט שומן. חשובים פה מאקרו ומיקרו כאחד

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית