הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

נתניה-הולמס פלייס- בעיות במכון בנתניה מישהו מדריך הולמס או מתאמן בנתניה?

just3man

משתמש מתחיל
56
0
נק' מוניטין:
0
56
0
שלום אני ממש חייב עזרה עושים לי בעיות קצת עם התוכנית שלי(starting strength) בנתניה בהולמס פלייס

מישהו מדריך ברשת הולמס פלייס ויכול לעזור לי מתחנן

או מישהו מתאמן בנתניה ויכול להגיד לי איפה הוא מתאמן ולהמליץ לי

תודה מראש!!!

תראה להם את הספר של מארק ריפטו והם ישתקו.
מי מבין יותר, אחד המובילים בתחום הכושר בארה"ב, או המדריך בקורס של וינגייט, שנתן למישו עם ציון 56 במבחנים תעודת מאמן?

חחחחחח איך אתה עושה SS יש לכם כלוב/ראק במכון ??
ואפו תגר בנתניה [רחוב] ???

• פותח/ת השרשור
חחחחחח איך אתה עושה SS יש לכם כלוב/ראק במכון ??
ואפו תגר בנתניה [רחוב] ???

יש 2 כלובים במכון

אחי באיזה מכון אתה המכון שלך קרוב להולמס פלייס אני לא גר בנתניה אני גר ליד נתניה אני נוסע לשם עם האוטו

ונותנים לי לעשות אבל יש עושים לי בעיות עם הדדליפט ואם ה press

עם הדלליפט נראה לי הסדרתי עכשיו יש מדריך אחד שלא מסכים שאני אעשה Press אלא רק בישיבה

נערך לאחרונה:
בן כמה אתה שאתה עם אוטו? בקיצור אני מתאמן בBYOU בקריית השרון אם תמכיר
מכון לא משו תאמת אני מתאמן בו כי זה המכון הכי סביר ליד הבית שלי דאמבלים עד 30 קילו ואין כלוב
כשאני יקבל רישון אני יסע לספורטיב אחד מהמוכנים הכי רצינים בנתניה יש להם שם דאמבלים עד 50 קילו כלוב/ראק והמחיר שם לא בשמיים

• פותח/ת השרשור
בן כמה אתה שאתה עם אוטו? בקיצור אני מתאמן בBYOU בקריית השרון אם תמכיר
מכון לא משו תאמת אני מתאמן בו כי זה המכון הכי סביר ליד הבית שלי דאמבלים עד 30 קילו ואין כלוב
כשאני יקבל רישון אני יסע לספורטיב אחד מהמוכנים הכי רצינים בנתניה יש להם שם דאמבלים עד 50 קילו כלוב/ראק והמחיר שם לא בשמיים

לא בדקתי כמה המשקולות אצלנו אני במסה ואני עובד רק עם מוט

אני 17

אחי אם זה עולה 2500 או 1700 זה כמעט אותו דבר

נגיד אתה עובד ביום 10 שעות כל שעה 20 שקל

20*10=200
200*4=800

ככה שתוך 4 ימים אתה מחזיר את הכסף
אז אל תסתכל על המחיר זה דבר די שולי

אחים שלי מישהו מדריך בהולמס פלייס???

נערך לאחרונה:
אני בספק אם יש כאן מישהו שהוא מדריך בהולמס פלייס בנתניה, אני מתאמן בסוויפט פולג, מה העזרה שאתה צריך עם SS?

אמרתי לך ספורטיב מכון טוב זה שהוא לא ממש יקר זה בונוס מה אתה בכוח רוצה לשלם יותר?
ואיך בדיוק ילד שלומד עם בגרויות ודברים על הראש יכול לעבוד 10 שעות ביום קבוע תעשה טובה ועוד אתה רוצה לשלב גם אימונים =S

יש לך אוטו נכון? לך תעשה סיבובים ברוב המכונים בנתניה : ספורטיב,טרויה,סוויפט וכל המכונים האחרים ותראה מה הכי מתאים לך אני אומר לך תרשם לספורטיב לא סתם כל הבאדיבלדרים בנתניה נרשמים לשם יש שם בדיוק את מה שצריך ולא חופרים לך אם תזורק משקולת פה או שם

שאני היתאמנתי בהולמס גבעתיים לא עשו לי בעיות עם דדליפט וגם לא עם סטיף זה תלוי במאמנים כניראה הם חושבים שאתה לא יודע מה אתה עושה או אתה לא עושה נכון

דבר איתם כמו בנאדם, לא מקבלים את מה שאתה אומר, תגיד, אני יעבוד עם או בלי העזרה שלכם, אם אתם אבל לא רוצים תביעה במקרה ואני יפצע, עדיף לכם להראות איך אני עושה ת'תרגיל הזה נכון.
זה עבד לחברים שלי בGO ACTIVE.

דבר איתם כמו בנאדם, לא מקבלים את מה שאתה אומר, תגיד, אני יעבוד עם או בלי העזרה שלכם, אם אתם אבל לא רוצים תביעה במקרה ואני יפצע, עדיף לכם להראות איך אני עושה ת'תרגיל הזה נכון.
זה עבד לחברים שלי בGO ACTIVE.

אתה חושב שרוב המדריכים יודעים איך ללמד דדליפט\ סקוואט בטכניקה נכונה?

אני לא מבין,אתה רוצה שהם יבנו לך תתוכנית?או שהם לא מרשים לך להיתאמן לפי התוכנית הזאת?.

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית