הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ קרוספיט לקראת הצבא

bar728

משתמש פעיל
427
2
נק' מוניטין:
91
427
2
הבנתי שכדאי לכושר לקראת הצבא..אין לי מושג בכלל על קרוספיט אפשר קצת מידע ואיזה תוכנית שתתאים לי בתור מתחיל?

תגיד, על חיפוש שמעת?
אנשים הפכו היום כל כך עצלנים; מצפים שיגישו הכל על הצלחת ואחר כך ילעסו בשבילם.
אני מציע שתריץ חיפוש בפורום, כי השאלה הזו ("מה זה קרוספיט?", "איזו תוכנית לעשות?") עלתה פה, בצורה כזו או אחרת, לא מעט פעמים.

כנס לפורום קרוספיט ותעבור על הנעוצים
קורספיט בשילוב כוח יתאים לך

מחזק את רן, אגב 70SBIG כתבו פוסט על זה לפני כמה ימים, סתם אם זה מעניין מישהו
http://70sbig.com/?p=999

• פותח/ת השרשור
תודה.. אפשר לינק?

• פותח/ת השרשור
המטרה שלי זה להתחזק בתרגילים כמו שכיבות סמיכה,מתח,מקבילים,כפיפות בטן וכו' (ולהשתמש במשקל גוף ברובם)
ולשפר את הסיבולת(ספרינטים?)
יש סוג של קרוספיט שמותאם לצרכים האלה?לא מעניין אותי דדליפט וסקוואט אני לא יודע את הטכניקה ואין לי הרבה זמן ללמוד אותה..מצידי לוותר על אימונים רגילים ולעבוד רק בקרוספיט 3-5 ימים בשבוע

תירא את הקובץ המצורף.כל האימונים עם משקל הגוף.תעשה לפי כושר שלך,ז"א תוריד חזרות,זמן ,סטים כך שיהיה קשה אבל אפשרי.

קבצים מצורפים

• CrossFitBodyweightWorkoutResourcev2[1].0.pdf
    KB 179.6 · צפיות: 198
  • פותח/ת השרשור
תודה..קצת מסובך ..
על איזה תוכניות אתם ממליצים להתחלה?אותה תוכנית 4 פעמים בשבוע? כל יום תוכנית אחרת?
כדאי נניח יום תוכנית כמו griff ויום תוכנית כמו chelsea?
וסקוואט אני יעשה עם משקל גוף או לוותר?

כבר כתבתי על זה..
כללי ממליץ : כי 2 אימונים מהקובץ שצירפתי + 2 אימוני ריצה (אחד ריצה ארוכה ושני ספרינטים\אינטרולים).
סקוואט - תרגיל הכי חשוב !!עם משקל או בלי.

Deck of Cards (Core Variation)​
Take a deck of cards, shuffle. Face cards
are 10, Aces are 11, numbered cards as
valued. Flip each card and perform the
movement and the number of reps specified.
Cycle whole deck.
Hearts burpees
Diamonds – mountain climbers (4ct)
Spades flutterkicks
(4ct)
Clubs situps
Jokers Run
400m​
(Source: NSC)

אימון ענק!!! ללילות האלה עם החבר'ה שפשוט אין מה לעשות, אה?

• פותח/ת השרשור
לעשות כל יום אימון "תרגילים"(עמ' 2-6) +אימון ריצה(עמ' 15-16)או אימון אחד של סיבולת (עמ' 17-19)
כל טבלה זה תוכנית שלמה נכון?יש כל מיני תרגילים שלא הבנתי או שאני לא יודע איך עושים אותם יש אתר שמראה איך לעשות את כל התרגילים בטכניקה נכונה?
לגבי סקואט יש איזה מאמר בעברית שמלמד את התרגיל?

לעשות כל יום אימון "תרגילים"(עמ' 2-6) +אימון ריצה(עמ' 15-16)או אימון אחד של סיבולת (עמ' 17-19)
כל טבלה זה תוכנית שלמה נכון?יש כל מיני תרגילים שלא הבנתי או שאני לא יודע איך עושים אותם יש אתר שמראה איך לעשות את כל התרגילים בטכניקה נכונה?
לגבי סקואט יש איזה מאמר בעברית שמלמד את התרגיל?

מעמוד 2 עד 13 - אימונים שלמים, חלקם בלי ציוד בכלל, חלקם עם ציוד כמו חבל קפיצה, מתח, טבעות..
כל אימון כזה לא לרמת המתחילים- תתחיל בחצי או רבע מהכמות. אם אימון הולך ממש לעט או לוקח הרבה זמן(מעל 40 דקות), יש סיכוי שהגזמת, תיקח פחות.

עמוד 15-16. אימוני אינטרבלים שונים או ריצות יחסית ארוכות. כל האימונים האלה מופעים מידי יום גם באתר:http://www.anaerobicendurance.com/

כמות האימונים - תחליט לבד, אני לא יודע באיזה רמת כושר אתה.
יש מלא אתרים, גם אתר CF ראשי, גם youtube, גם אתר של דעאל.. תתחיל לקרוא.
סקווט- תסתכל סרטונים, תנסה. יש לי המון חומר גם, תן email, אשלח משהו..

Back
למעלה תחתית