הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

השלמת בגרות במתמטיקה 5 יחידות

tchcaphr

משתמש קבוע
1,067
286
נק' מוניטין:
629
1,067
286
למדתי בתיכון 4 יחידות, סיימתי עם 91 סופי.
אני היום בצבא ומאוד מעוניין לשפר ל5 יחידות. אני גובניק שעושה יומיות אז לא חסר לי זמן ללמוד או ללכת לקורס.

אני מחפש קורס לבגרות קיץ הקרובה כדי לגשת ל806 ו807 אם מישהו יכול להמליץ,
באיזור תל אביב.

או לחילופין , טיפים איך לעשות את זה בבית. כי עם המון הסחות דעת - מחשב, פלאפון וכו. אני לא מצליח ללמוד יותר מחצי שעה ביום.

אני לא יכול להמליץ על קורס לחמש י"ל כי אני בעצמי ניגשתי לחמש יחידות כבר בתיכון אבל בקשר למסיחים אני יכול לעזור.
אתה יכול להכניס את הטלפון למצב טיסה ולכבות את המחשב.
אם זה עדיין מציק לך אז אני הכי ממליץ לקחת את עצמך לספרייה העירונית או לכל מקום לימודים אם יש איזשהוא מרכז לימודים באזור.(ספריית/פקולטה באוניברסיטה לדוגמא)
חוץ מהשקט שתקבל גם הסביבה מאוד מעודדת ומכניסה ל"מוד" מה שנקרא.
בהצלחה! 5 יחידות זה לא קשה, אין מה להתרגש.

למדתי בתיכון 4 יחידות, סיימתי עם 91 סופי.
אני היום בצבא ומאוד מעוניין לשפר ל5 יחידות. אני גובניק שעושה יומיות אז לא חסר לי זמן ללמוד או ללכת לקורס.

אני מחפש קורס לבגרות קיץ הקרובה כדי לגשת ל806 ו807 אם מישהו יכול להמליץ,
באיזור תל אביב.

או לחילופין , טיפים איך לעשות את זה בבית. כי עם המון הסחות דעת - מחשב, פלאפון וכו. אני לא מצליח ללמוד יותר מחצי שעה ביום.
www.gool.co.il
מומלץ

לא ממליץ על גול לקורס של 5 יח'. זה טוב שמשלבים את זה עם עוד משהו, לדעתי לא ניתן ללמוד את כל החומר לבגרות דרך האתר הזה. יש עוד המון דברים שלא מוזכרים שם ופשוט חבל על הזמן שלך במיוחד שהלמידה העצמית שלך לא טובה כמו שציינת.

ממליץ על יואל גבע אם חשוב לך להוציא ציון טוב, ומה גם שחוויתית וחברתית זה הרבה יותר נחמד מלשבת כל היום לראות סרטונים, קורס גם מעניק הרבה יותר שעות למידה + הרבה יותר שעות תירגול (מה שלדעתי יוצר את ההצלחה).

לך ליואל גבע/אנקורי. יש להם סניפים בכל הארץ, גם במרכז.
עולה כמה אלפים אבל זה שווה את זה.
המורים במקומות האלה נבחרים בפינצטה, ומורה טוב משפיע המון על מידת ההצלחה שלך.
עוד יתרון זה הרבה שעות תרגול ביחד עם מתרגלים שבאים ועוזרים למי שצריך.
אבל היתרון הכי גדול של המרכזים האלה זה שהם עושים סימולציות שאמורות לדמות בחינת בגרות.
חודש לפני הבגרות אתה מגיע לשם ופשוט יושב ועושה מבחני בגרות. מודדים זמן, משגיחים שלא מעתיקים אחד מהשני, ובסוף אתה גם מקבל ציון, ממש כאילו אתה נבחן בבגרות אמיתית.
ככה אתה מגיע לבחינה האמיתית הרבה יותר מוכן ומנוסה, אחרי שכבר עברת 5-6 סימולציות.
קח בחשבון שגם אם תחליט ללכת ליואל גבע, אתה תצטרך עדיין לשבת בבית ולתרגל הרבה.
עוד פתרון שאני יכול להציע לך, בגלל שעשית כבר 4 יחל וקיבלת ציון טוב, זה לקחת 6-7 שיעורים עם מורה פרטי שילמד אותך את החומר של 807.
אתה רק צריך שהוא ילמד אותך וקטורים, מספרים מרוכבים, וגאומטריה אנליטית ואתה מסודר.
806 אתה תעבור בקלות, הוא מכיל חומר זהה למה שכבר למדת.

לא ממליץ על גול לקורס של 5 יח'. זה טוב שמשלבים את זה עם עוד משהו, לדעתי לא ניתן ללמוד את כל החומר לבגרות דרך האתר הזה. יש עוד המון דברים שלא מוזכרים שם ופשוט חבל על הזמן שלך במיוחד שהלמידה העצמית שלך לא טובה כמו שציינת.

ממליץ על יואל גבע אם חשוב לך להוציא ציון טוב, ומה גם שחוויתית וחברתית זה הרבה יותר נחמד מלשבת כל היום לראות סרטונים, קורס גם מעניק הרבה יותר שעות למידה + הרבה יותר שעות תירגול (מה שלדעתי יוצר את ההצלחה).

לא מסכים איתך בכלל. חוץ מזה אתה לפני פחות מחודש פתחת פוסט זהה רוצה לומר לי שסיימת כבר את הבגרות בזמן הזה?

למידה מקורס אינטרנטי לא מתאימה לכל אחד, זה ברור. אבל הקורס מקיף את כל החומר וממה שראיתי מאוד נוח למי שמעדיף ללמוד בבית. בנוסף מי שאינו מסוגל ללמוד לבד ולפתח משמעת עצמית כדי שירכוש כזו ומהר אחרת אין לו סיכוי באקדמיה ואני די בטוח שגם במכללה.

אבל כל אחד ומה שמתאים לו.

לא מסכים איתך בכלל. חוץ מזה אתה לפני פחות מחודש פתחת פוסט זהה רוצה לומר לי שסיימת כבר את הבגרות בזמן הזה?

למידה מקורס אינטרנטי לא מתאימה לכל אחד, זה ברור. אבל הקורס מקיף את כל החומר וממה שראיתי מאוד נוח למי שמעדיף ללמוד בבית. בנוסף מי שאינו מסוגל ללמוד לבד ולפתח משמעת עצמית כדי שירכוש כזו ומהר אחרת אין לו סיכוי באקדמיה ואני די בטוח שגם במכללה.

אבל כל אחד ומה שמתאים לו.

דבר ראשון אם ככה מרגיש אצלך קצת פחות מחודש, מעניין איך עוברת אצלך שנה. תסתכל על התאריך של האשכול ותראה לפני כמה זמן הוא נפתח.

זה לא העניין, אני לא סיימתי את הבגרות ואני מאוד שמח שלקחתי קורס ולא בחרתי ללמוד באינטרנט, הלמידה בקורס ביואל גבע\קידום היא הרבה יותר מקיפה מאשר קורס בבית מול האינטרנט, הרבה יותר שעות של למידה נטו + הרבה יותר שעות תירגול.

לא שללתי את את הקורס בגול, רק הצגתי את החסרונות שלו לעומת קורס רגיל שבו צוברים הרבה יותר ניסיון.

דבר ראשון אם ככה מרגיש אצלך קצת פחות מחודש, מעניין איך עוברת אצלך שנה. תסתכל על התאריך של האשכול ותראה לפני כמה זמן הוא נפתח.

זה לא העניין, אני לא סיימתי את הבגרות ואני מאוד שמח שלקחתי קורס ולא בחרתי ללמוד באינטרנט, הלמידה בקורס ביואל גבע\קידום היא הרבה יותר מקיפה מאשר קורס בבית מול האינטרנט, הרבה יותר שעות של למידה נטו + הרבה יותר שעות תירגול.

לא שללתי את את הקורס בגול, רק הצגתי את החסרונות שלו לעומת קורס רגיל שבו צוברים הרבה יותר ניסיון.

סוף אוקטובר, משמע חודשיים אז טעיתי בחודש ביג דיל, לא מקבלים דוקטורט בזמן הזה זה בסדר.
שנה עוברת מאוד מהר אגב אם התעניינת, אין רגע של מנוחה עסוקים כל הזמן. תודה על ההתעניינות.

לגבי העניין "מקיף לא מקיף" ממש לא, יואל גבע ממש לא יותר מקיף, זה לא אומר שהוא פחות טוב, הוא עוזר מאוד למי שצריך ליווי צמוד ועדיף במקרים האלה מקורס באינטרנט.
אבל כבר הסברתי לך בהתכתבות אז למה לך היה נכון יותר לקחת קורס פרונטלי, זה לא אומר שזה תקף לכל אחד, ויש כאלה שעדיף יהיה להם קורס באינטרנט.
אתה היית ללא רקע מתמטי ונדרש להתחיל מ0 הבחור פה סיים 4 יח' בציון טוב ולכן הוא יוכל ללמוד לבד.
קורס פרונטלי לעולם לא יהיה מקיף יותר מקורס שתלוי בקצב ההתקדמות האישי שלך, אתה תלוי בשאר הקבוצה. משמע יכולים לעקב אותך או לסחוב אותך קדימה. אני לא בטוח שהאופציה השנייה טובה כל כך, עלולה להיווצר הבנה חלקית.

על סמך מה אתה אומר שgool לא מכסה את כל החומר? לסטודנטים באוניברסיטאות יש שם קורסים מעולים באלגברה ליניארית, דיסקרטית, ועוד המון קורסים מתמטיים , קשה לי להאמין שהם לא מכסים את החומר של 5 יח׳.

סוף אוקטובר, משמע חודשיים אז טעיתי בחודש ביג דיל, לא מקבלים דוקטורט בזמן הזה זה בסדר.
שנה עוברת מאוד מהר אגב אם התעניינת, אין רגע של מנוחה עסוקים כל הזמן. תודה על ההתעניינות.

לגבי העניין "מקיף לא מקיף" ממש לא, יואל גבע ממש לא יותר מקיף, זה לא אומר שהוא פחות טוב, הוא עוזר מאוד למי שצריך ליווי צמוד ועדיף במקרים האלה מקורס באינטרנט.
אבל כבר הסברתי לך בהתכתבות אז למה לך היה נכון יותר לקחת קורס פרונטלי, זה לא אומר שזה תקף לכל אחד, ויש כאלה שעדיף יהיה להם קורס באינטרנט.
אתה היית ללא רקע מתמטי ונדרש להתחיל מ0 הבחור פה סיים 4 יח' בציון טוב ולכן הוא יוכל ללמוד לבד.
קורס פרונטלי לעולם לא יהיה מקיף יותר מקורס שתלוי בקצב ההתקדמות האישי שלך, אתה תלוי בשאר הקבוצה. משמע יכולים לעקב אותך או לסחוב אותך קדימה. אני לא בטוח שהאופציה השנייה טובה כל כך, עלולה להיווצר הבנה חלקית.

אוקיי, אתה בעל ניסיון רב ממני ואם אתה אומר כך כנראה שזה נכון.

בכל אופן אפשר עדיין להתייחס למה שרשמתי כדי לקחת את היתרונות מקורס פרונטלי, שיהיה לו בהצלחה בכל מה שיעשה ויבחר.

• פותח/ת השרשור
נרשמתי לקורס שהצבא מאפשר לי בחינם, שהוא פחות קורס ויותר מסגרת לימודית עם מורים. נראה איך יהיה.
במקסימום - נקפיץ את האשכול עוד כמה חודשים....
תודה לכל מי שניסה לעזור:)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית