הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מישהו מכיר את הדיבול הזה?

מצב
השרשור נעול

Shmuel1122

משתמש מתחיל
81
7
נק' מוניטין:
7
81
7
אז ככה היום קניתי דיבול ועדין אני לא השתמשתי בו.

רציתי לדעת חוות דעת פה על הדבר הזה.

up2me.co.il צפיה בתמונה: 46939966.jpg

up2me.co.il צפיה בתמונה: 4366011.jpg

זה זיוף?
זה דיבול ביכלל?
כי באתרים ראיתי כדורים ורודים , ופה זה קאפסולות כל אחד מכיל 10מג.
תודה על העזרה ,התשובות,וחוות הדעת.
@Daniel Barack @Tom כמובן לפני שאני נוגע בזה רציתי לדעת מה אתם חושבים.

לגבי האם זה זיוף אין לי מושג לא שמעתי על החברה הזאת, השאלה שלי היא אחרת, למה אתה קונה חתול בשק? כאלו בכללי אני לא מבין את האנשים שקודם קונים ואז שואלים שאלות אין בזה שום הגיון.

• אהבתי
Reactions: psy
  • פותח/ת השרשור
אני יכול להחזיר זה לא הבעיה, אני רק רוצה לדעת האם דיבול יכול להגיע כקאפסולה, אותו שאלה לגבי כלומיד וטמוקסיפן

אל תהיה שפנפן נסיונות יש לך חברות מומלצות ומוכרות עם קבלות שאנשים היו מרוצים מהתוצאות,כל מוצר חדש בלי מקורות מבחינתי זה עוד תחפושת של ייצור מקומי כושל רק מדבקה שונה
אין לי מושג מה זה הדבר הזה שקנית
צריך לדעתי לפתוח אשכול אזהרות/המלצות שחברים בפורום יוכלו לעדכן או לברר לגבי חברות,נכון שיש אשכול של חברות אבל צריך משהו יותר אקטואלי כי בתקופה האחרונה המון ליצנים הוציאו תזבל שלהם בתחפושות יפייפיות שבכייף מפתות ומפילות בפח המון משתמשים תמימים

אל תהיה שפנפן נסיונות יש לך חברות מומלצות ומוכרות עם קבלות שאנשים היו מרוצים מהתוצאות,כל מוצר חדש בלי מקורות מבחינתי זה עוד תחפושת של ייצור מקומי כושל רק מדבקה שונה

צריך לדעתי לפתוח אשכול אזהרות/המלצות שחברים בפורום יוכלו לעדכן או לברר לגבי חברות,נכון שיש אשכול של חברות אבל צריך משהו יותר אקטואלי כי בתקופה האחרונה המון ליצנים הוציאו תזבל שלהם בתחפושות יפייפיות שבכייף מפתות ומפילות בפח המון משתמשים תמימים
אני בודק את חוקיות העניין. בינתיים הפלטפורמות לא ישתנו

• פותח/ת השרשור
תודה על חוות הדעת בכל זאת לקחתי היום רק כדור לראות מה תיהיה ההשפעה ביכלל

אני בודק את חוקיות העניין. בינתיים הפלטפורמות לא ישתנו

לא מאמין שיש טעם לדבר כזה, הרי ידוע שכל "דילר" שמכין את החומרים בבית מכין סדרה אחת טובה למי שקרוב לצלחת וסדרה אחת מדוללת בשביל פראיירים, ככה שיכול להיות מצב שאני ועוד משהו נקנה מוצר X מאותו דילר ואני יקבל באנק והשני יקבל אחלה חומר ושניהם יגררו תגובות הפוכות אחד מהשני ורק יצור בלבול נוסף.

לא מאמין שיש טעם לדבר כזה, הרי ידוע שכל "דילר" שמכין את החומרים בבית מכין סדרה אחת טובה למי שקרוב לצלחת וסדרה אחת מדוללת בשביל פראיירים, ככה שיכול להיות מצב שאני ועוד משהו נקנה מוצר X מאותו דילר ואני יקבל באנק והשני יקבל אחלה חומר ושניהם יגררו תגובות הפוכות אחד מהשני ורק יצור בלבול נוסף.
לא מסכים!
דילרים טובים לא הורסים את שמם הטוב,מי שלא יודע לייצר פשוט לא יודע ולכן המוצרים שלו לא טובים,אין קשר למי יותר קרוב לצלחת,ודילר טוב ומקצוען לא מכיר תמושג ״לדלל״ רק מטומטם שלא רואה וחושב צעד אחד קדימה אולי כן כי בסופו של דבר אנשים לא טיפשים ומרגישים מה טוב ומה לא

אתה חושב שבן אדם שאין לו שום מושג בחומרים וירצה סייקל ראשון ידע איזה דילר טוב או לא? עזוב ת'חברה המקצועיים תוריד אותם מהמשוואה.
אני כן מסכים שיש מספר מצומצם של דילרים אמינים מאד אבל וזה אבל גדול, מכיר המון שפשוט מדללים ופונים לאלה שלא ממש מבינים, סמוך עליי שבן אדם מן השורה שהוא בהתחלת דרכו האנבולית לא יהיה לו חצי מושג אם בויאל יהיה 250מ"ג או 150, הוא ממש לא ירגיש.

אתה חושב שבן אדם שאין לו שום מושג בחומרים וירצה סייקל ראשון ידע איזה דילר טוב או לא? עזוב ת'חברה המקצועיים תוריד אותם מהמשוואה.
אני כן מסכים שיש מספר מצומצם של דילרים אמינים מאד אבל וזה אבל גדול, מכיר המון שפשוט מדללים ופונים לאלה שלא ממש מבינים, סמוך עליי שבן אדם מן השורה שהוא בהתחלת דרכו האנבולית לא יהיה לו חצי מושג אם בויאל יהיה 250מ"ג או 150, הוא ממש לא ירגיש.
בשביל זה קיים הפורום ולכן הצעתי למנהל לפתוח אשכול מתעדכן בנושא,כל אחד צריך לדאוג לעצמו איזה חומר הוא מכניס לגוף לפני שהוא רץ לדחוף שפיץ בישבן,החיים זה בית ספר בכל דבר בחיים ותמיד יהיו כאלה שיאכלו אותה

אבי ועידן,

שניכם צודקים.

מצד אחד, בשוק קיימים קניבלים ואינטרסנטים ידועים, שלהם חברות וייצור בבעלותם או שהם מפיצים חברות אחרות מזוייפות. וכן - הם סלקטיביים, ולכן יתנו למקורב חומר טוב ולאחר וחומר Bunk. מצד שני, גם יצרנים אמינים חוו בעבר מכת זיופים לחומרים שלהם (ע"ע פארמה לאב הותיקה מלפני 4-5 שנים ומקספרו שהיא ההמשך של פארמה לאב מלפני שנתיים פלוס, וגם למשל MXP, כאלפה ואצטקה שהיו שייכות ליצרן ידוע וטוב שזוייפו או דוללו על ידי מפיצים מרכזיים). אז מי שקנה מהמקור קיבל חומר טוב, ומי שקנה ממפיצים ודילרים זייפנים קיבל כאפה על החיים. אז נוצר מצב שחלק חשבו שהחברות הללו לא טובות, ורק מהסיבה שמישהו החליט לעשות עוד כסף מהצד או להרוס שם.

היום זנקו ואמריקן פארמה לאב נחשבות ל-2 חברות הטובות ביותר שניתן להשיב במדינתנו הקטנה. זנקו מצויידת בכמה מנגנוני הגנה מזיוף כמו מדבקות Void והולגרמות. כמו כן גם מידי פעם מחליפה את מראה הויאל/קופסאות כדי לשחק ולחדש. אמריקן גם מוגנת יחסית, אך מעט פחות. בכל רגע נתון יכולים לקום המניאקים שיחליטו לזייף/לדלל/ליצור שם רע רק מהפצת שמועות וכדומה. מי יוכל לעצור בעדם? כנראה שאף אחד.

אז מה הבנו? שבינתיים פלטפורמה של מתן חוות דעת באשכול הנעוץ או כמובן פה בהודעות השונות זה כל מה שניתן לעשות. וזה יותר ממצוין, כי זה לפחות נותן פרספקטיבה כמעט חסרת אינטרסים למצב השוק (ואני יודע מי כותב מתוך אינטרס ודואג שלא ישטה פה באנשים). לבוא ולעשות רשימה מתעדכנת של מה טוב ומה לא לא יהיה הכי פרקטי, כי זה דינאמי ודיפרנציאלי. ויותר מזה, מטרת הפורום היא לא לסחור או לקדם, במישרין או עקיפין, אלא לספק מידע. המידע יכול להיות יותר ויותר לכיוון חברה אחת או כמה, כמובן ורק אם מדובר במשהו אמין ורלוונטי.

אני לא רואה איך עוד ניתן לספק מידע לקוראים והמתעניינים לתחום הזה. ובאמת, אם יש עוד רעיונות יעילים, אז תציעו. אני פה רק כדי שהתחום יהיה נוח, מוכר ואמין יותר לציבור

חחחח מה זה דיאנבול בכפסולות ? אחי What The Fuck @#@!!$@
נראה לי בכלל שהמשתמש הזה הוא דילר שמנסה להוליך אותנו שולל חח
אם אתה בעצמך אמרת שהכדורים הם בכלל ורודים והם לא כפסולות אז למה בכלל התחלת לקחת את הדיבול הזה אם בכלל . כמו שפתחת מיקודם פוסט על פארמה קום הישראלית וטענת שעלית 3 קילו ב 4 ימים ממליץ לנעול את הפוסט הזה ...

לא מסכים!
דילרים טובים לא הורסים את שמם הטוב,מי שלא יודע לייצר פשוט לא יודע ולכן המוצרים שלו לא טובים,אין קשר למי יותר קרוב לצלחת,ודילר טוב ומקצוען לא מכיר תמושג ״לדלל״ רק מטומטם שלא רואה וחושב צעד אחד קדימה אולי כן כי בסופו של דבר אנשים לא טיפשים ומרגישים מה טוב ומה לא
אתה יכול לא להסכים , אך עידן צודק. מי שקרוב לצלחת יקבל חומר טוב אפילו שיקרא אבי&ניסים lab.

Shmuel אתה ליצן
או שאתה טרול שמאכיל את כולנו לוקשים

• פותח/ת השרשור
לא טרול ולא כלום, סה״כ מנסה להבין האם זה יכול להיות שיגיע דיבול בקאפסולות.
אני לא מנסה לקדם כלום.
אולי קצת הגזמתי לגבי הטסט ו ה4 קילו.
כן עליתי במשקל אולי לא עד כדי כך.

בכל זאת אני בעצמי חושב שהחומרים שאצלי הם חרא.
אני מפרסם פה בפורום נטו בכדי לקבל חוות דעת, ייעוץ, ולקבל את החלטתי לאחר מכן.

את הדיבול אמרתי שלבסוף כן אקח ואנסה כדי לפחות לראות אם זה יעבוד או שזה מקולקל כמו שזה נראה.
אני עכשיו די בטוח שזה ייצור ביתי השאלה כמה זה יעבוד.
הכלומיד והטמוקסיפן שקיבלתי נראים אותו דבר כמו הדיבול ביגלל זה אני גם חושד.

סה״כ סייקל ראשון שלי.

לא טרול ולא כלום, סה״כ מנסה להבין האם זה יכול להיות שיגיע דיבול בקאפסולות.
אני לא מנסה לקדם כלום.
אולי קצת הגזמתי לגבי הטסט ו ה4 קילו.
כן עליתי במשקל אולי לא עד כדי כך.

בכל זאת אני בעצמי חושב שהחומרים שאצלי הם חרא.
אני מפרסם פה בפורום נטו בכדי לקבל חוות דעת, ייעוץ, ולקבל את החלטתי לאחר מכן.

את הדיבול אמרתי שלבסוף כן אקח ואנסה כדי לפחות לראות אם זה יעבוד או שזה מקולקל כמו שזה נראה.
אני עכשיו די בטוח שזה ייצור ביתי השאלה כמה זה יעבוד.
הכלומיד והטמוקסיפן שקיבלתי נראים אותו דבר כמו הדיבול ביגלל זה אני גם חושד.

סה״כ סייקל ראשון שלי.
זרוק לפח זבל . תגיד מה אתה רציני טמוקסיפן וכלומיד בכפסולות ?
אני לוקח UG כולל פיסיטי כלומיד וטמוקסי של זנקו אבל כפסולות ? חח אתה הרי לא יודע אם יש לך שם דיבול אז למה טמוקסי וכלומיד ? אתה הזוי משהו אתה חח
שמואל לאבס זה דיבול בשבילך , תנסה לפעם הבאה

קבצים מצורפים

• 20161224_122953.jpg
    20161224_122953.jpg
    KB 38.8 · צפיות: 141
מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית